palawiaris Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Καλησπέρα στην παρέα.Θέλω να βάλω αποστάτες (πιστεύω να έγραψα την σωστή λέξη ) στο αυτοκίνητο,10 + 10mm εμπρός και 15+15mm πίσω.Πια είναι τα + και - γενικά ως προς την συμπεριφορά του αυτοκινήτου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^BOOMBOOM Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Αλλάζεις την γεωμετρία του τιμονιού μπροστά και γενικά της ανάρτησης ανώ ταλαιπωρείς ως ένα βαθμό και τα ρουλεμάν των τροχών ακρόμπαρα κλπ. Γιατί να βάλεις αποστάτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 υποπτεύομαι οτι θέλει να βάλει μεγαλύτερες δαγκάνες και μάλλον αυτές βρίσκουν πάνω στην ζάντα. Από το να χρησιμοποιήσεις αποστάτες πάντως ίσως να είναι καλύτερο να αγοράσεις μεγαλύτερες ζάντες. Έλεγξε επίσης το ενδεχόμενο να βρίσκουν οι τροχοί πάνω σε φτερά/θόλους πριν τους βάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ή παρε ζάντες που βγαίνουν λίγο προς τα έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Καλό είναι να μην αλλάξει η γεωμετρία του αυτοκινήτου σου, εκτός αν έχεις ρυθμιζόμενη ανάρτηση και μπορείς να την επαναφέρεις. Μπορείς όμως να βάλεις τους ίδιους αποστάτες μπρος-πίσω και να είσαι ΟΚ. Να προσέξεις να είναι της προκοπής και όχι πατέντες και πειράματα γιατί θα ψάχνεις να βρεις τους τροχούς σου. Επίσης μόλις τους βάλεις θα πας αμέσως για ευθυγράμμιση για να μη σκοτωθείς. Γενικότερα το αυτοκίνητο θα πατήσει καλύτερα και θα είναι πιο ωραίο και στις στροφές αλλά και εμφανισικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Σήμερα έβαλα μόνο πίσω τα 2 10άρια,τα άλλα 2 15άρια θα έρθουν από το ebay μέχρι τέλος της βδομάδας.Μάρκα είναι PowerTech.Bασικά ήθελα H&R αλλά οι τιμές διπλασιάζονταν.Ευθυγράμμιση και καινούργια ψαλίδια εμπρός περάστηκαν μόλις εχτές.Εντυπώσεις μόνο από τις δεκάρες πλάκες πίσω ίσως να είναι η ιδέα μου αλλά μου φένεται σαν να μην γέρνει το αμάξι τόσο στις στροφές.Με ενδιαφέρει πιο πολύ το αισθητικό αποτέλεσμα και αν έχει καλύτερα κρατήματα γιατί όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dumbodumby Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 παιδιά... τι στο καλό είναι οι αποστάτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 http://www.google.gr/search?hl=el&q=wheel+spacers&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta= πάντως εγώ δε θα τους συνιστούσα αν ο σκοπός είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση. καλύτερα πιο φαρδιές ζάντες (βέβαια ανεβαίνει πολύ το κόστος αλλά...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Σήμερα έβαλα μόνο πίσω τα 2 10άρια,τα άλλα 2 15άρια θα έρθουν από το ebay μέχρι τέλος της βδομάδας.Μάρκα είναι PowerTech.Bασικά ήθελα H&R αλλά οι τιμές διπλασιάζονταν.Ευθυγράμμιση και καινούργια ψαλίδια εμπρός περάστηκαν μόλις εχτές.Εντυπώσεις μόνο από τις δεκάρες πλάκες πίσω ίσως να είναι η ιδέα μου αλλά μου φένεται σαν να μην γέρνει το αμάξι τόσο στις στροφές.Με ενδιαφέρει πιο πολύ το αισθητικό αποτέλεσμα και αν έχει καλύτερα κρατήματα γιατί όχι; Noμιζω πως λογικα γερνει λιγοτερο γιατι μεγαλωνει το πλατος του πατηματος του αυτοκινητου.Νομιζω λεγεται μετατροχιο, αλλα μπορει να κανω και λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ναι, μεγαλώνει λίγο ο κύκλος στροφής, αλλά "πατάει" καλύτερα το αυτοκίνητο. Αν είναι z3 δεν είναι κακό να πατάει και λίγο καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Για αλλαγή ζαντών δεν υπάρχει μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 @palawiaris: ευθυγράμμιση που και πόσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ευθυγράμμιση στην γερμανία. :mrgreen: Λίγο μακριά πέφτει.105 με πέρασμα τα ψαλίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Αποστάτες βάζουμε όταν χρειάζεται για να πετύχουμε το σωστό offset και μόνο. Αν θες να το κάνεις καρακιτσαριό και να έχεις προφανώς ασαφές τιμόνι κτλπ, δεν έχω να πω κάτι. Επίσης τοποθετώντας αποστάτες ενδεχομένως να σου βρίσκει το λάστιχο στον θόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 μένω ρε παιδιά Αγία Παρασκευή και για να μου κάνουν ευθυγράμμιση στο συνεργείο που το πήρα μου ζητάνε 250 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!! ήμαρτον και δεν έχω ιδέα που να το πάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.