Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με NEC DVD RW ND-4571A....Help

motherfucker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με το αντιγραφικο μου NEC DVDRW ND-4571A. Ενω μου διαβαζει και μου γραφει κανονικοτατα DVD ΔΕΝ μου διαβαζει και δεν μου γραφει CDs. Επειδη αυτο μου ακουγεται αρκετα παραδοξο μηπως ειναι καποια ρυθμιση καπου? πχ Nero (7 ultra) η στο firewall (zone alarm)????

Δημοσ.
Εχω ενα προβλημα με το αντιγραφικο μου NEC DVDRW ND-4571A. Ενω μου διαβαζει και μου γραφει κανονικοτατα DVD ΔΕΝ μου διαβαζει και δεν μου γραφει CDs. Επειδη αυτο μου ακουγεται αρκετα παραδοξο μηπως ειναι καποια ρυθμιση καπου? πχ Nero (7 ultra) η στο firewall (zone alarm)????

se polous exei ginei auto.kai se poles periptoseis nai fteei i siskeui.kane auto pou sou ipe o filos.bale ena boot windows xp.an to xekinisei ola ok.an oxi say goodbye kai piso gia allagi an ine eggiisi.

Δημοσ.

Φίλε είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το πήγα στο πλαίσιο απ' όπου το είχα αγοράσει και μου έδωσαν ένα ίδιο. Είχα εγγύηση.

Δημοσ.

Ευτυχώς που την είχες κρατήσει φίλε :-D . Πάντως κατά πάσα πιθανότητα είναι πρόβλημα της ίδιας της συσκευής. Δεν μας διευκρινίζεις πάντως αν είναι καινούργια ή όχι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...