motherfucker Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Εχω ενα προβλημα με το αντιγραφικο μου NEC DVDRW ND-4571A. Ενω μου διαβαζει και μου γραφει κανονικοτατα DVD ΔΕΝ μου διαβαζει και δεν μου γραφει CDs. Επειδη αυτο μου ακουγεται αρκετα παραδοξο μηπως ειναι καποια ρυθμιση καπου? πχ Nero (7 ultra) η στο firewall (zone alarm)????
blackstar Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 H poio apli lisi einai: Bazis ena boot cd (win / Linux) kai an to diabasi tote exeis problima me ta win, an den to diabasi, malon to laser poy einai na diabazi cd exei paradosi pneyma.
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Εχω ενα προβλημα με το αντιγραφικο μου NEC DVDRW ND-4571A. Ενω μου διαβαζει και μου γραφει κανονικοτατα DVD ΔΕΝ μου διαβαζει και δεν μου γραφει CDs. Επειδη αυτο μου ακουγεται αρκετα παραδοξο μηπως ειναι καποια ρυθμιση καπου? πχ Nero (7 ultra) η στο firewall (zone alarm)???? se polous exei ginei auto.kai se poles periptoseis nai fteei i siskeui.kane auto pou sou ipe o filos.bale ena boot windows xp.an to xekinisei ola ok.an oxi say goodbye kai piso gia allagi an ine eggiisi.
Henry3GR Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Φίλε είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το πήγα στο πλαίσιο απ' όπου το είχα αγοράσει και μου έδωσαν ένα ίδιο. Είχα εγγύηση.
Cloud_7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ευτυχώς που την είχες κρατήσει φίλε . Πάντως κατά πάσα πιθανότητα είναι πρόβλημα της ίδιας της συσκευής. Δεν μας διευκρινίζεις πάντως αν είναι καινούργια ή όχι...
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 kai eggiisi na min exeis iparxei panta i antiprosopia exo pou pezei me to seiriako arithmo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.