cristo Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 έχω το εξής πρόβλημα με το oblivion.ορισμένες φορές την ώρα που παιζω ο η/υ κάνει επανεκκίνηση βγάζοντας μήνυμα προβλήματος για αποστολή στη microsoft.επίσης αυτό συμβαίνει και όταν κάνω κανονικό exit απο το παιχνίδι.συνήθως τα παραπάνω συμβαίνουν μετά από πολλή ώρα παιχνιδιού.έχω το εξής σύστημα:pentium 4 3Ghz, ram 1,5mb, gecube ati x1950pro 256mb agp, tagan 480w,1cd, 1dvd, 2hdd, 1fdd.μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει;ευχαριστώ πολύ...
tmjuju Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Isos kapoia uper8ermavsh. Kalo 8a htav va tsekareis thv 8ermokrasia VGA kai CPU. Sivi8os sto CD ths motherboard 8a breis kapoio mikro utility pou avaferei 8ermokrasies. Pai3e Obliviov gia kava tetarto bges apo to game kai des tis 8ermokrasies. Mporeis va dokimaseis va avoi3eis to plaivo tou koutiou kai va deis av h 8ermokrasia meiovete. Episeis pare eva sprei pepiesmevou aera kai ka8arise ligo tis psiktres tou CPU kai ths VGA. Gevika des to zhthma thw 8ermokrasias suvolika - elpizw oti auto 8a eivai to problhma giati ta ypoloipa 8a eivai ligo pio duskolo va ta evtopiseis. Ta alla problhmata pou mou erxovtai sto mualo apo auta pou les eivai: megalitero trofodotiko, palioi drivers (alla favtazomai oti exeis balei tous telefteous), palio patch level tou Oblivion (gevika kai to oblivion exei ta problimatakia tou).
cristo Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες.οι drivers που έχω είναι οι τελευταίοι.θα δοκιμάσω τι γίνεται με τις θερμοκρασίες.είναι δυνατόν το τροφοδοτικό να μην αρκεί(480w);αν βγαλω τον ένα σκληρό ή το fdd μήπως τότε να αρκεί το τροφοδοτικό(αν αυτό είναι το πρόβλημα);που θα βρω τα νέα patches του παιχνιδιού; ευχαριστώ και πάλι.
Dr_73 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Φίλε παρόμοια κουλά γίνονταν και σε εμένα με βαριά παιχνίδια με τροφοδοτικό 480watt herolchi. Έβγαλα τον έναν σκληρό , το floppy και το cd-drive plextor scsi που είχα επάνω και δεν ξαναείχα προβλήματα στο συγκεκριμένο σύστημα. Το ανεπαρκές ρεύμα είναι πολύ ύπουλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.