Προς το περιεχόμενο

Ποιος provider δινει πιο εύκολα κ άμεσα adsl demo;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ο τίτλος μου τα λέει όλα... Με σύνδεσε ο ΟΤΕ κ τώρα θα πρέπει να περιμένω την forthnet να την ενημερώσει ο ΟΤΕ για να μου δώσει τα μόνιμα username και password. Ξέρετε ποια εταιρία δίνει άμεσα ένα ντέμο κ με συνοπτικές διαδικασίες;

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ αλλά μόλις πήρα τηλ. την forthnet σε 5 λεπτά μου είχαν στείλει sms με το demo account και έπαιζε για 2 εβδομάδες...

• Members
Δημοσ.

Η forthnet. Πάρε τηλέφωνο, ζήτα demo account και το πολύ σε μισή ώρα (από ότι θυμάμαι στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον) θα έχει ενεργοποιηθεί.

Δημοσ.

και η forthnet δίνει και η HOL αλλα της HOL ειναι πολυ περιορισμένο μια δυο μέρες το πολυ. Ενω η Forthnet μου το είχε δώσει για περιπου 2 εβδομαδες μεχρι να ολοκληρωθουν οι διαδιακασίες της συνδεσής μου

Δημοσ.
:).ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Έχει κάποια μήπως αίτηση μέσω site για να μην πλέκω με τηλέφωνα; στην forthnet ειδικά τέτοια ώρα θέλει μισή ώρα αναμονή για να πάρεις γραμμή.
Δημοσ.

Στην Forthnet θελει μια ωρα για να ενεργοποιηθει το account σου και ειναι του στυλ [email protected] ή καπως ετσι εστω.Και δεν κραταει μονο 2 εβδομαδες,μπορεις να τους παρεις τηλεφωνο να σου το ανανεωσουν.Απλα δεν εχει φοβερο upload/download το demo account αυτο.

Δημοσ.
Στην Forthnet θελει μια ωρα για να ενεργοποιηθει το account σου και ειναι του στυλ [email protected] ή καπως ετσι εστω.Και δεν κραταει μονο 2 εβδομαδες,μπορεις να τους παρεις τηλεφωνο να σου το ανανεωσουν.Απλα δεν εχει φοβερο upload/download το demo account αυτο.

An prokeitai gia 2play ontws sou dinoun mikroteri taxytita,diladi 2048Kbps anti gia 10Mbit.Omws an prokeitai gia 768-2048 sou dinoun kanoniko demo pou ypostirizei tin taxytita tis grammis sou.

Δημοσ.

Ειναι δυνατον να ζητησω και να δοκιμασω demo απο Forthnet η HOL,ενω ειμαι ηδη shared στη Vivodi?

Θελω οπωσδηποτε να διακοψω,και αυτη τη φορα δεν

θελω να την ξαναπατησω!

Δημοσ.
Ειναι δυνατον να ζητησω και να δοκιμασω demo απο Forthnet η HOL,ενω ειμαι ηδη shared στη Vivodi?

Θελω οπωσδηποτε να διακοψω,και αυτη τη φορα δεν

θελω να την ξαναπατησω!

Λογικά η FORTHnet θα σου δώσει demo, πάντως μη τους λες και όλες τις λεπτομέρειες - που είσαι με shared, κλπ... ;)

Δημοσ.
Η forthnet. Πάρε τηλέφωνο, ζήτα demo account και το πολύ σε μισή ώρα (από ότι θυμάμαι στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον) θα έχει ενεργοποιηθεί.

+1 για Forthnet, αν και σε εμενα καθε 3 μερες εληγε το demo.:?

• Members
Δημοσ.
+1 για Forthnet, αν και σε εμενα καθε 3 μερες εληγε το demo.:?

Και σε εμένα το ίδιο, αλλά κάθε φορά, την ημέρα που ήταν να λήξει τους ξαναέπαιρνα και επιτόπου το ανανέωναν - οπότε δεν έμενα καθόλου χωρίς ίντερνετ. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...