kallair Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Νομίζω ο τίτλος μου τα λέει όλα... Με σύνδεσε ο ΟΤΕ κ τώρα θα πρέπει να περιμένω την forthnet να την ενημερώσει ο ΟΤΕ για να μου δώσει τα μόνιμα username και password. Ξέρετε ποια εταιρία δίνει άμεσα ένα ντέμο κ με συνοπτικές διαδικασίες;
GP++ Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ αλλά μόλις πήρα τηλ. την forthnet σε 5 λεπτά μου είχαν στείλει sms με το demo account και έπαιζε για 2 εβδομάδες...
Members gsarig Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Members Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Η forthnet. Πάρε τηλέφωνο, ζήτα demo account και το πολύ σε μισή ώρα (από ότι θυμάμαι στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον) θα έχει ενεργοποιηθεί.
Lorea Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 και η forthnet δίνει και η HOL αλλα της HOL ειναι πολυ περιορισμένο μια δυο μέρες το πολυ. Ενω η Forthnet μου το είχε δώσει για περιπου 2 εβδομαδες μεχρι να ολοκληρωθουν οι διαδιακασίες της συνδεσής μου
kallair Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 .ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Έχει κάποια μήπως αίτηση μέσω site για να μην πλέκω με τηλέφωνα; στην forthnet ειδικά τέτοια ώρα θέλει μισή ώρα αναμονή για να πάρεις γραμμή.
kallair Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Τελικά έχει η hol τέτοια υπηρεσία στο site της. Μια ερωτησούλα τώρα. τι μορφή πρέπει να έχει το username της hol? [email protected] ή απλά το username?
SPchief Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Τελικά έχει η hol τέτοια υπηρεσία στο site της. Μια ερωτησούλα τώρα. τι μορφή πρέπει να έχει το username της hol? [email protected] ή απλά το username? logika [email protected], opws twn allwn isp. Alla de lew tpt me vevaiothta
omega Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Στην Forthnet θελει μια ωρα για να ενεργοποιηθει το account σου και ειναι του στυλ [email protected] ή καπως ετσι εστω.Και δεν κραταει μονο 2 εβδομαδες,μπορεις να τους παρεις τηλεφωνο να σου το ανανεωσουν.Απλα δεν εχει φοβερο upload/download το demo account αυτο.
antreaslam Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 στην ΗΟΛ,είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι κατά τη διάρκεια της 1ης σύνδεσης,πρέπει να βαλεις: hol: [email protected] αλλά αν κάνω λάθος,τότε σίγουρα έιναι αυτό που σου είπε ο SPchief
MesmerizingGirl Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Στην Forthnet θελει μια ωρα για να ενεργοποιηθει το account σου και ειναι του στυλ [email protected] ή καπως ετσι εστω.Και δεν κραταει μονο 2 εβδομαδες,μπορεις να τους παρεις τηλεφωνο να σου το ανανεωσουν.Απλα δεν εχει φοβερο upload/download το demo account αυτο. An prokeitai gia 2play ontws sou dinoun mikroteri taxytita,diladi 2048Kbps anti gia 10Mbit.Omws an prokeitai gia 768-2048 sou dinoun kanoniko demo pou ypostirizei tin taxytita tis grammis sou.
gf030 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Ειναι δυνατον να ζητησω και να δοκιμασω demo απο Forthnet η HOL,ενω ειμαι ηδη shared στη Vivodi? Θελω οπωσδηποτε να διακοψω,και αυτη τη φορα δεν θελω να την ξαναπατησω!
DrFreeman Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Ειναι δυνατον να ζητησω και να δοκιμασω demo απο Forthnet η HOL,ενω ειμαι ηδη shared στη Vivodi?Θελω οπωσδηποτε να διακοψω,και αυτη τη φορα δεν θελω να την ξαναπατησω! Λογικά η FORTHnet θα σου δώσει demo, πάντως μη τους λες και όλες τις λεπτομέρειες - που είσαι με shared, κλπ...
S2Katana Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Η forthnet. Πάρε τηλέφωνο, ζήτα demo account και το πολύ σε μισή ώρα (από ότι θυμάμαι στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον) θα έχει ενεργοποιηθεί. +1 για Forthnet, αν και σε εμενα καθε 3 μερες εληγε το demo.:?
Members gsarig Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 +1 για Forthnet, αν και σε εμενα καθε 3 μερες εληγε το demo.:? Και σε εμένα το ίδιο, αλλά κάθε φορά, την ημέρα που ήταν να λήξει τους ξαναέπαιρνα και επιτόπου το ανανέωναν - οπότε δεν έμενα καθόλου χωρίς ίντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.