harrys23 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ο προηγουμενο μου ppc ηταν το typhoon m500 περιβαλον wm 2003 se ειχε την δυνατοτητα του quick link v1.1 τωρα με το HTC TyTN δεν εχω αυτην την δυνατοτητα γνωριζετε πως μπορω να κανω συντομευσεις στην οθονη μου? π.χ στο wm 2003 se ειχε το εικονιδιο ram για τερματισμο των ενεργων προγραμματων και αλλα πολλα . η δουλεια μου ειναι πωλητης και χρειαζομαι γρηγορες κινησεις αριθμομηχανης κ.λ.π υπαρχει κατι σχετικο στο internet τουλαχιστον να αγορασω αυτο το προγραμμα??? σας ευχαριστω...
kouzoulos Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 αν καταλαβα καλα τα ερωτηματα σου, το πρωτο προγραμμα που ζητας ειναι το spb pocket plus για συντομευσεις στο today screen. το δευτερο που θες για τερματισμο εφαρμογων ειναι μεσα στo start -> settings -> system και απο εκει επιλεγεις memory, λιγο πιο κατω εχει ενα που λεγεται switcher bar αν το ενεργοποιησεις τηα σου εμφανιστει διπλα στο start ενα εικονιδιο που θα μπορεις να κλεισεις τις εφαρμογες. δεν ειναι και τοσο ευχρηστο γι αυτο το λογω κοιτα και το handyswitcher που ειναι πολυ ανωτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.