wert Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Το ποιό σίγουρο είναι η τηλεόραση. Την πέφτεις σε ένα έργο. Σε λιγάκι βάζει διαφημίσεις. Είστε έτοιμοι. Φυσικά την βάζω πάντα στο αυτόματο να κλείσει.
poihths Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 διαβάζω μερικα ηλιθια ποστς.. και με παιρνει ο ύπνος αμεσως οπως τώρα που νυστάζω ζΖΖζζ
sam sam Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 playstation....η καλυτερη λυση...δεν κανεις σβουρες στο κρεβατι σου...βεβαια υπαρχουν και τα γνωσα προβληματα...αν ποροθεις με το παιχνιδι που παιζεις και χανεις υπαρχει ο κινδυνος να τσανιστεις,να αρχισεις να βριζεις, να πεταξεις κανενα χειρηστηριο...και τελικα να τους ξυπνησεις ολους... μαλλον δεν ειναι και τοσο κακο...γιατι μετα απο τον τσακομο θα τον παρεις (τον υπνο) αμεσως...ασε που θα εχει περασει και η ωρα! τηλεφωνο στην κοπελια...η καλυτερη λυση...ο συντροφος για τις δυσκολες ωρες ειναι !!!
desolatorXT Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 computer games παίζοντας στο pc είναι το μόνο σίγουρο ότι ΔΕΝ θα κοιμηθείς.... Αν με πιάσει αυπνία... Απλά συνεχίζω να ξαπλώνω, αρχίζω να σκέφτομαι τα άγχη της επόμενης μέρας, και τελικα ενώ τα σκέφτομαι όλα αυτά, ώρες ολόκληρες μετά με παίρνει ο ύπνος σε κάποια φάση... Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μην μπορεις να κοιμηθείς...
Harkon Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 παίζοντας στο pc είναι το μόνο σίγουρο ότι ΔΕΝ θα κοιμηθείς.... Αν με πιάσει αυπνία... Απλά συνεχίζω να ξαπλώνω, αρχίζω να σκέφτομαι τα άγχη της επόμενης μέρας, και τελικα ενώ τα σκέφτομαι όλα αυτά, ώρες ολόκληρες μετά με παίρνει ο ύπνος σε κάποια φάση... Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μην μπορεις να κοιμηθείς... μα το ερώτημα το αρχικό ήταν τι κάνουμε για να περάσει η ώρα όχι για να κοιμηθούμε. αν νιώθω πως δεν πρόκειται να κοιμηθώ παίζω παιχνιδάκια κ ξαναδοκιμάζω dwarflings (νανάκια ) αργότερα. όπως λένε.. service unavailable please try again later ένα πράγμα
MariaTs. Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Αν τύχει και με πιάσει αυπνία... το σίγουρο είναι ότι θα κλείσω τον υπολογιστή γιατί θα νοιώθω το κεφάλι μου βαρύ και τα μάτια μου να πονούν και θα ανοίξω τηλεόραση. Όσο κι αν είναι ενδιαφέρουσα η ταινία που θα έχει κάποιο κανάλι -συνήθως ο άλφα- ο ύπνος θα με πάρει. Αν δεν πιάσει τότε διαβάζω... Μπορεί να διαβάζω αρκετή ώρα, αλλά ο ύπνος είναι εγγυημένος! Και φυσικά με έναν καλό συνδυασμό: γάλακτος και κουλουρακίων, ένα+ένα! Βαράει κόκκινο το ζάκχαρο και θες δεν θες... κουτουλάς!!!
vasso286 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 1)Διαβάζω το εκάστοτε βιβλίο που έχωαν όχι τότε... 2)Βάζω καμία ταινία στο λαπυ με χάλια ποιότητα να με κουράσει αν όχι τότε... 3)Βάζω μια ταινία που ξέρω ότι α)την έχω δει πολλές φορές β)είναι για τον π./... αν όχι τότε... 4)Την πέφτω στο καναπέ και ψάχνω να βρω καμια μ*%* στη TV να δω αν όχι τότε... 5)Παίρνω τηλ τους γνωστούς ξενύχτηδες αν όχι τότε... 6)Τελειώνω τις δουλειές που έχω να κάνω αν όχι τότε... δεν έχω φτάσει ποτέ σε τέτοιο σημείο....θα με είχε πάρει ο ύπνος σίγουρα!!!! Κάπου μεταξύ του 0 και του 1 έχω κοιμηθεί για τα καλά!!!
manic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Εγω παω μεχρι το μπαλκονι την αραζω εκει (εαν με δει κανενας καμια μερα θα με περασει για ζομπι) και κοιταω το κενο ε μετα χαλαρωνω και κοιμαμαι
andreapaog328 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 συνήθως κοιμάμαι στο 10άλεπτο...αν όχι αυτό γίνεται λόγω ζέστης ή φαγητού...οπότε βάζω λίγη μουσική. @manic αν δεν κοιμάσαι εσύ...(viva la founda) ! ! !
johnyboy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 συνήθως κοιμάμαι στο 10άλεπτο... και εγώ.Αν δεν με πάρει ο ύπνος βάζω κανένα live απο paul van dyke στο mp3 και είμαι οκ.
JohnKaL- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Επειδή σχεδόν πάντα έχω αυπνίες καταφέρνω να τις ξεπεράσω με 1. Διάβασμα περιοδικών - βιβλίων (για άγνωστους λόγους άν διαβάζω μαστουρώνω εντελώς) 2. Μουσική απο τον Digitally Impored - Chillout & ambient ( http://di.fm/mp3/chillout.pls & http://di.fm/mp3/ambient.pls ) 3. Ντοκυμαντέρ με φύση και να είναι μεταγλωτισμένα απο αυτούς που έχουν τις απαλές φωνές και άλλα 2 που δεν μπορώ να πώ
Houston Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Αϋπνίες?????????????????? Κάντε κανένα παιδάκι ……… Να δείτε τι ωραία που περνάει ο χρόνος. :lol: :lol: Πάντως (για να σοβαρευτούμε) τα υπνωτικά με φειδώ, διότι κάνουν κακό στις αρθρώσεις και τα οστά. Η λύση βρίσκεται στην σωματική άσκηση. Πάτε για ένα τρέξιμο το απογευματάκι και να δείτε πως θα κλείνουν τα ματάκια σας από τις 10:00.
paschalia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μισώ τις συνέπειες-επιπτώσεις-παρενέργειες που αφήνει η αϋπνία μιας μέρας στις επόμενες . Εγώ μια μέρα είχα αϋπνία , γιατί να πρέπει να ξυπνάω κ τις επόμενες μέρες την ίδια ώρα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.