paschalia Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Το κατάλληλο τόπικ , στο κατάλληλο φόρουμ , την - σχεδόν - κατάλληλη ώρα . Κ πάμε . Όταν έχετε αϋπνίες , τι κάνετε για να περάσει η ώρα ?
kostasSTi Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Γενικότερα, κοιμάμαι σαν ζώο μέσα σε 3 λεπτά. Όταν μια στο τόσο με πιάνει αυπνία φρικάρω άσχημα! Τότε οι αντιδράσεις είναι πολλές: τρώω κάτι για να βαρύνω μιας και μετά το φαγητό με πιάνει νύστα. Πίνω γάλα το οποίο σε βοηθάει λίγο κι αυτό να κοιμηθείς και την πέφτω πάλι και βλέπω τηλεόραση η οποία με νανουρίζει...
Φρού-Φρού Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 αν εχω αυπνίες βάζω ενα σιντακι και διαβάζω το βιβλίο μου ... το χειρότερο όλων όμως πιστεύω δεν είναι οι αυπνίες άλλα το βασανιστικό που με πιάνει εμένα τουλάχιστον και νιώθω οτι όλο το βράδυ είμαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου... Ονειρεύομαι ή σκεφτομαι? Κοιμάμαι ή οχι? Και όλο κοιτάς το ρολόι και λές οχι ρε γμτ άαααλλες 4 ωρες ύπνου... Και το θέμα είναι οτι νυστάζεις πάαααρα πολύ για να σηκωθείς να φας, να πιεις, να δεις τηλεόραση, να παίξεις παιχνίδια κτλ κτλ....
Harkon Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 αν εχω αυπνίες βάζω ενα σιντακι και διαβάζω το βιβλίο μου ... το χειρότερο όλων όμως πιστεύω δεν είναι οι αυπνίες άλλα το βασανιστικό που με πιάνει εμένα τουλάχιστον και νιώθω οτι όλο το βράδυ είμαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου... Ονειρεύομαι ή σκεφτομαι? Κοιμάμαι ή οχι? Και όλο κοιτάς το ρολόι και λές οχι ρε γμτ άαααλλες 4 ωρες ύπνου... Και το θέμα είναι οτι νυστάζεις πάαααρα πολύ για να σηκωθείς να φας, να πιεις, να δεις τηλεόραση, να παίξεις παιχνίδια κτλ κτλ.... ναι όντως αυτή η ημι-κατάσταση είναι βασανιστική... υγ: έχεις γράψει βιβλίο; και όταν το διαβάζεις σε παίρνει ο ύπνος; χμμμ ..
Φρού-Φρού Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 LooooL Harkon !!!! οχι καλε, το εκαστοτε βιβλίο που διαβάζω εννοώ !!! τωρα πχ. διαβάζω το " ο ερωτας στα χρόνια της χολέρας" του Μάρκες .. καταπληκτικό βιβλίο οτι πρέπει για αυπνίες .... χαχαχαχαα!!!
fantomas3004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Άν έχω αυπνίες ... σκέφτομαι το πιό πρόσφατο ευχάριστο περιστατικό για να ηρεμήσω και να κοιμηθώ.
1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 βαζω το dark side of the moon για να χαλαρωσω γιατι ο μονος λογος να μην μπορω να κοιμηθω ειναι να εχω νευρα.
SL9S9 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Βλέπω τηλεόραση καμμιά πολιτική συζήτηση ή κάτι με υπότιτλους και με πιάνει ύπνος σε μισή ώρα...
SGP Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Και εγώ διαβάζω το βιβλίο μου (κατά τη φρουφρουφική έννοια).
panther_512 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Το καλύτερο φάρμακο για τις αυπνίες πιστεύω είναι το σέξ, είτε μόνος σου είτε με το έτερον ήμιση, αν και το πρωινό ξύπνημα μετά είναι λίγο πιό δύσκολο. Τα βιβλία και τα video games δυστυχώς έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα σε μένα. Αν είναι ενδιαφέροντα, είμαι ικανός να μείνω ξύπνιος μέχρι το πρωί....
emilios_x Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 1)Διαβάζω το εκάστοτε βιβλίο που έχω αν όχι τότε... 2)Βάζω καμία ταινία στο λαπυ με χάλια ποιότητα να με κουράσει αν όχι τότε... 3)Βάζω μια ταινία που ξέρω ότι α)την έχω δει πολλές φορές β)είναι για τον π./... αν όχι τότε... 4)Την πέφτω στο καναπέ και ψάχνω να βρω καμια μ*%* στη TV να δω αν όχι τότε... 5)Παίρνω τηλ τους γνωστούς ξενύχτηδες αν όχι τότε... 6)Τελειώνω τις δουλειές που έχω να κάνω αν όχι τότε... δεν έχω φτάσει ποτέ σε τέτοιο σημείο....θα με είχε πάρει ο ύπνος σίγουρα!!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Αν αποφασίσεις να κάτσεις στο pc το έχεις χάσει το παιχνίδι. Δεν πρόκειται να νυστάξεις σύντομα γιατί κατά κάποιο τρόπο βρίσκεσαι σε υπερένταση. Αν θέλεις να κοιμηθείς διάβασε ένα βιβλίο, ή βάλε απαλή μουσική που ίσα ίσα θα ακούγεται.
johnbond Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Εγώ αν έχω αϋπνία(σπάνια) παίρνω 200mg μαγνησίου και κοιμάμαι σαν πουλάκι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.