Προς το περιεχόμενο

Asus vs Abit

claudio21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλο το φόρουμ.

Σκοπεύω σε λίγο καιρό να προχωρήσω σε ριζική αναβάθμιση του υπολογιστή μου (επεξεργαστή, μητρική και μνήμες, κάρτα γραφικών). Όσον αφορά τον επεξεργαστή έχω καταλήξει στον Ε6700 της Ίντελ.

Ως προς τη μητρική, έχω καταλήξει σε δύο: Την striker extreme της asus και την abit IN9-32X-MAX WiFi, που έχουν και το ίδιο chipset. Εσείς ποια από τις δύο θα μου προτείνατε;

Να τονίσω ότι θέμα χρημάτων δεν τίθεται, καθώς κάνω αναβάθμιση μετά από πολύ καιρό και είμαι αποφασισμένος να βάλω βαθιά το χέρι στην τσέπη...

Θα παρακαλούσα ιδιαίτερα τους κατόχους κάποιας απ' τις δύο να ποστάρουν τις εντυπώσεις τους.

Τέλος, να πω ότι ο καινούργιος υπολογιστής θα εξυπηρετεί κυριολεκτικά όλες τις χρήσεις, από σερφάρισμα και winamp ως ανελέητο gaming και overclocking!

Σας ευχαριστώ για το χρόνο που θα αφιερώσετε για να διαβάσετε ή και να απαντήσετε στο μήνυμά μου.

Δημοσ.

abit η striker εχει βγαλει θεματακια. και θα συμφωνησω με τον παραπανω οτι 0 6600 ειναι ο ιδανικοτερος αυτη την στιγμη στην τιμη που εφτασε.

Δημοσ.

Κοίτα, η ABIT επικεντρώνονταν πάντα το high-end κομμάτι της αγοράς με στόχο πάντα τις overclocking δυνατότητες. Η ASUS πρόσφατα προσπαθεί να μπει σε αυτό το κομμάτι και ο κύριος εκπρόσωπος αυτής της προσπάθειας είναι η STRIKER (και η COMMANDO). Εγώ λοιπόν θα πήγαινα σε ABIT (πάντα τις προτιμούσα) αν και λίγο δύστροπες με τις μνήμες αφού για να αποδόσουν τα μέγιστα θέλουν καλές μνήμες. Εξάλλου είμαι οπαδός του ρητού: "Ο παλιός είναι αλλιώς".

Δημοσ.

exo kata kairous alaxei poles board...pote den emoun euxaristimenos 100% apo tin ASUS...to pio sinithismeno problhma kolaei sto BIOS..to idio problhma exei kai enas filos mou pou prosfata edose 200eur gia asus..ABIT einai poly kales alla thelei eponymes mnimes..ama exeis kales mnhmes perneis ABIT...

Δημοσ.

Λετε για τις Abit που λέτε θέλουν καλές μνήμες, λες και δεν έχετε δει τις χιλιάδες μνήμες που δεν παίζουν στην Striker που είναι η big mama της ασυμβατότητας... rofl

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις.

Για τον επεξεργαστή, όπως είπε κι ένας φίλος, με τις καινούργιες τιμές, ο 6700 δεν είναι παράλογη επιλογή.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι καταλήγουμε στην Abit. Ποιες μνήμες θα μου προτείνατε, μιας και, όπως παρατήρησαν κάποιοι φίλοι, αυτό το θέμα πρέπει να προσεχτεί. Αναφέρομαι σε 2x1GB kit, για να είμαι και vista capable :-)

Δημοσ.

San xristis ASUS STRIKER kai me poli megali prosopiki empiria pano stin mitriki tin protino anepifilakta se opion gnorizi kala to antikimeno kai psaxnei to ORIO!!!.

ALOSTE OLA TA "WORLD RECORDS" ME "STRIKER EXTREME" EXOUN GINI !!!

Se enan meso xristi i ASUS STRIKER den protinete me tipota !!!

Δημοσ.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις.

Για τον επεξεργαστή, όπως είπε κι ένας φίλος, με τις καινούργιες τιμές, ο 6700 δεν είναι παράλογη επιλογή.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι καταλήγουμε στην Abit. Ποιες μνήμες θα μου προτείνατε, μιας και, όπως παρατήρησαν κάποιοι φίλοι, αυτό το θέμα πρέπει να προσεχτεί. Αναφέρομαι σε 2x1GB kit, για να και είμαι vista capable :-)

αυτες που εχει ο johnx2 στην υπογραφη του παρε. εγγυημενα πραγματα.

Δημοσ.
αυτες που εχει ο johnx2 στην υπογραφη του παρε. εγγυημενα πραγματα.

nai alla me abit mobo anti gia asus...sou lew exw dei idi -6 mobo asus na kaigontai mprosta sta matia mou (min pw gia ton arithmo twn dystropwn pou den xekinousan kan enw htan molis bgalmenes apo kouti me zelatina) kai ek twn opoion 1 anoixe tripoula kai ebgale kai POLY kapno... 10 xroniasta pc einai ayta,,,

Δημοσ.
nai alla me abit mobo anti gia asus...sou lew exw dei idi -6 mobo asus na kaigontai mprosta sta matia mou (min pw gia ton arithmo twn dystropwn pou den xekinousan kan enw htan molis bgalmenes apo kouti me zelatina) kai ek twn opoion 1 anoixe tripoula kai ebgale kai POLY kapno... 10 xroniasta pc einai ayta,,,

ε και εγω abit εχω αλλα μην την βγαλουμε και αχρηστη την asus. συμβαινουν αυτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...