bchris Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ειδα σημερα στην ταινιοθηκη του πολυ καλου μου θειου τα πρωτα δυο επεισοδια της σειρας ...και ο καλος μου θειος μου τα δανεισε. Υποθεση: Η Jane(Kristanna Loken) ειναι μια μυστικη πρακτορας σε μια "above the law" ομαδα που κυνηγανε κατι τυπους, τους λεγομενους Neurons. Οι τυποι ειναι κατι σαν μεταλλαγμενοι. Στο πρωτο επεισοδιο μπορουν να ελεγχουν αλλους ανθρωπους και να τους προκαλουν ψευδαισθησεις. Φανταζομαι στο μελλον θα κανουν κι αλλα. Η Jane τωρα ειναι κατι σαν την cheerleader στο heroes. Την πυροβολας, την μαχαιρωνεις της κανεις οτι θελεις και αυτη απλα δεν πεθαινει. Οι πληγες της γιατρευονται ακριβως οπως της cheerleader. Δεν μπορω να πω οτι το 1ο που ειδα με εντυπωσιασε ιδιαιτερα, μιας κι ουτε καμμια σημαντικη πλοκη εχει, ουτε κι απο acting λεει και πολλα πραγματα. Σαν να μην εφτανε αυτο, η Jane ειναι και πολυ σεμνη. Να φανταστητε ηταν με μια χιλιoτρυπημενη καταματωμενη μπλουζα σπιτι της κι αντι να την βγαλει να βαλει μια αλλη, εριξε απο πανω ενα μπουφαν Προβλεπω βραχυ κινηματογραφικο βιο για την Loken... Ελπιζω το δευτερο, να ειναι καπως καλυτερο... και αποκαλυπτικοτερο. EDIT: 1.Τελικα λεγονται neuros... 2. Ειδα και το 2ο επεισοδιο. Praetorian, ειχες απολυτο δικιο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Και εγώ έχω δει 2 επεισόδια, αλλά παρά την παρουσία της Loken (Loken owns the world), η σειρά προς το παρόν μου φαίνεται αρπαχτή και μούφα. Μου θυμίσε λίγο από invisible man και απο πρωτοτυπία δε λέει και πολλά. Τα επεισόδια so far είναι και αυτόνομα, χωρίς να υπάρχει κάποιο ευρύτερο πολύ ενδιαφέρον story και -αν υποθέσουμε ότι το ευρύτερο αυτό story είναι το "τι συμβαίνει επιτέλους με τα neurons και τη Jane- απουσιάζουν εντελώς τα έξυπνα cliffhangers. Επίσης το όλο cast είναι βαρετό και δίνει κακές ερμηνείες, ενώ η σκηνοθεσία είναι ότι-θυμάται-χαίρεται-ο-σκηνοθέτης. Ακόμα δεν έχω καταλάβει προς τι τα flashback-επανάληψη σκηνών του επεισοδίου σε άσχετες στιγμές... Το πρώτο επεισόδιο πάντως είναι καλύτερο από το 2ο (αν και το δεύτερο σε κάποια στιγμή δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται να είναι πολύ καλό τελικά καταλήγει σε μπούρδα).
momotis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Mεγαλη μουφα η σειρα. Χαλια performance και χαλια εφε. Σαν στορυ η σειρα αρχικα προκαλει ενδιαφερον και εχει προοπτικες,αλλα με το συγκεκριμενο cast δε το κοβω να φτανει να συναγωνιστει τις υπολοιπες. Απορω ποιος εκανε την επιλογη στο casting! Χιλιες φορες η παναρχαια la femme nikita.Τουλαχιστον αυτη κρατησε 5 σεζον με την συγκεκριμενη δε το κοβω να τραβαει. Καπως ετσι (εντυπωσιακα τουλαχιστον)δε ξεκινησε και η πατατα jericho?Mετα το 6ο σταματησα οριστικα να την παρακολουθω και αυτη. Τα στανταρ πλεον ειναι πολυ υψηλα και αν απο τον πιλοτο δε βλεπεις να σε καθηλωνει τοτε αντε γεια.. Καλο γκομενακι η Loken ομως,αλλα οχι και για να πρωταγωνιστει σε σειρα κιολας,ελεος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.