GRunner Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με το WinAvi Video Converter... Το δουλεύω μαζί με το VobSub για να μετατρέπω Avi ταινίες σε DVD με υπότιτλους. Τον τελευταίο καιρό όταν ξεκινάω να μετατρέψω ένα αρχείο μου κάνει crash... Το παράξενο είναι οτι δεν το κάνει με όλα τα αρχεία αλλά με μερικά μόνο... Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει???
ksantas Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Nai file... telika einai provlhmatiko to programma. Psakse vres to ConvertXtoDVD. Einai pio grhgoro, pio eyxrhsto, me perissoteres dynatothtes kai kyriws den crasharei...
omen34 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Nai file... telika einai provlhmatiko to programma. Psakse vres to ConvertXtoDVD. Einai pio grhgoro, pio eyxrhsto, me perissoteres dynatothtes kai kyriws den crasharei... Σωστός !!!!!
kastel Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Nai file... telika einai provlhmatiko to programma. Psakse vres to ConvertXtoDVD. Einai pio grhgoro, pio eyxrhsto, me perissoteres dynatothtes kai kyriws den crasharei... Σωστός !!!!! Παλικάρια δώστε μια απάντηση στο παιδί με αυτό το πρόβλημα: Το ConvertXtoDvd μου "crashάρει"!
GRunner Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Όλα καταπληκτικά με το ConvertXtoDVD... μόνο που δεν μου περνάει τους υπότιτλους. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος. Τους επιλέγω κανονικά αλλά στο preview δεν εμφανίζονται πουθενά. Εκτός και αν τους περνάει στο τέλος... 'Εχω την έκδοση 2.1.18
kastel Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Οι υπότιτλοι δεν φαίνονται στο preview του ConvertX, γιατί δεν ενσωματώνονται πάνω στην ταινία.
MariaTs. Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Το'χα εγκαταστήσει κι εγώ το ConvertXtoDVD με αποτέλεσμα να μου τρώει όλη την μνήμη του υπολογιστή για να κάνει μια απλή μετατροπή κι άστε που ήθελε αρκετές ώρες για την μετατροπή. Ενώ το WinAVI πάει σφαίρα και κάνει τις μετατροπές αρκετά γρήγορα και χωρίς να κολλά το σύστημα.
omen34 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Το'χα εγκαταστήσει κι εγώ το ConvertXtoDVD με αποτέλεσμα να μου τρώει όλη την μνήμη του υπολογιστή για να κάνει μια απλή μετατροπή κι άστε που ήθελε αρκετές ώρες για την μετατροπή. Ενώ το WinAVI πάει σφαίρα και κάνει τις μετατροπές αρκετά γρήγορα και χωρίς να κολλά το σύστημα. Σε μένα συμβαίνει το αντίθετο και σε XP και σε VISTA με ConvertXtoDVD 2.1.5.173:twisted::twisted::twisted:
omen34 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Όλα καταπληκτικά με το ConvertXtoDVD... μόνο που δεν μου περνάει τους υπότιτλους. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος. Τους επιλέγω κανονικά αλλά στο preview δεν εμφανίζονται πουθενά. Εκτός και αν τους περνάει στο τέλος... 'Εχω την έκδοση 2.1.18 Η διαδικασία είναι η εξής: 1. Δημιουργούμε ένα κενό φάκελο 2. Βάζουμε μέσα το αρχείο .avi (ταινία) και το αρχείο .srt(υπότιτλοι) 3. Ονομάζουμε τα αρχεία avi και srt με το ίδιο όνομα π.χ. saw.avi και saw.srt 4. Ανοίγουμε το ConvertXtoDVD και πάμε Αρχείο--> Προσθήκη αρχείου video --> οδηγούμε το πρόγραμμα στο φάκελο που έχουμε δημιουργήσει και εισάγουμε το αρχείο .avi , το αρχείο .srt δεν φαίνεται αλλά εφόσον το έχετε ονομάσει ακριβώς όπως το .avi θα εισαχθούν όλα κανονικά. 5. Εισάγουμε άδειο DVD και πατάμε Δημιουργία DVD και ξεκινάει το Convert, μόλις τελειώσει το Convert Ξεκινάει αυτόματα η εγγραφή. 6. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ μπορείτε να κάνεται τις ρυθμίσεις σας πριν ξεκινήσει η διαδικασία από το μενού Ρυθμίσεις. ΟΥΦ ΤΕΛΟΣ ! ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.