ThK446 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Αναφέρομαι στο γνωστό πρόβλημα της Microsoft που όταν μπαίνεις στα ΧΡ με διπλή εκκίνηση διαγράφονται ολα τα σημεία επαναφοράς που έχουν δημιουργήσει τα Vista. Προσπάθησα να ΄κρύψω΄το drive των Vista στα ΧΡ με το προγραμματάκι TweakUi αλλά ματαια. Μήπως έχει κανείς καποια λύση;
tsakonas Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 mipws exeis kana link? twra to akouw afto...de xrisimopoiw pote to restore outws i allws kaid e me endiaferei apla pliroforiaka...
random Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 gia to bug δεν ξερω τιποτα, και δεν εχω βιστα, αλλα το πρόβλημα, αν υπάρχει, ειναι απλό στη λύση. πηγαινε στο my computer, properties, system restore, και επέλεξε να μην κρατάει restore data για το δισκο των vista. βασικά το καλύτερο ειναι να κρατας μονο για των xp, και για κανεναν αλλο, και ακομα καλυτερο να μην κρατας για κανένα, αλλα your choice in the down-down.
ThK446 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 gia to bug δεν ξερω τιποτα, και δεν εχω βιστα,αλλα το πρόβλημα, αν υπάρχει, ειναι απλό στη λύση. πηγαινε στο my computer, properties, system restore, και επέλεξε να μην κρατάει restore data για το δισκο των vista. βασικά το καλύτερο ειναι να κρατας μονο για των xp, και για κανεναν αλλο, και ακομα καλυτερο να μην κρατας για κανένα, αλλα your choice in the down-down. Φίλε εγώ θελω ακριβώς το αντίθετο. Δηλ. να μη μου σβήνουν τα ΧΡ τα restore points που δημιουργούν τα Vista. Το πρόβλημα το παραδέχεται και η Microsoft αλλά προς το παρον δεν προτείνει λύση. Πάντως διαπιστώνω ότι η Microsoft προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενθαρρύνει τη διάδοση των Vista αφού επιτρέπει πλήρη λειτουργικότητα σε κάθε σε κάθε αντίγραφο των Vista που έχει γεμίσει το διαδίκτυο ενώ παράλληλα κάνει όλο και πιο δύσκολη τη ζωή των κατόχων ΧΡ...
liopyr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Nα ρωτήσω κάτι άλλο όχι πολύ σχετικό? Εχω αφήσει ένα partition για τα Vista στον σκληρό μου. Δεν τα έχω βάλει ακόμα. Τα xp είναι 32bit version. Tα vista που σκέφτομαι να βάλω λέω να είναι τα 64bit version. 1..Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με multiboot? 2..Eπίσης, υπάρχει λόγος να βάλω τα 64bit, ή δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά? Στην ουσία τα vista τα θέλω μόνο για το περιβόητο DX10, δεν με απασχολεί κάποια άλλη λειτουργεία τους... (προς το παρών τουλάχιστον)...
tsakonas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 1.oxi 2.nai efoson exeis 64bit CPU poios o logos na valeis 32? makran kalutera ta vista x64 apta XP x64 so far...
liopyr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 1.oxi2.nai efoson exeis 64bit CPU poios o logos na valeis 32? makran kalutera ta vista x64 apta XP x64 so far... οκ, 64 λοιπόν.. απλά είχα ακούσει για κάτι ψιλοασυμβατότητες που υπήρχαν στα 64, αλλά λίγο με νοιάζει αφού όπως είπα τα θέλω κυρίως για DX10... thanx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.