john_17p Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου εμφανίζεται δυο φορές το παρακάτω μύνημα: This program requires a security key. If you have one, select OK to enter it. After entering a valid key, you will not be prompted again. Αν πατήσω Cancel και στα δύο ίδια παράθυρα που εμφανίζονται κλείνουν. Αν όμως πατήσω ΟΚ εμφανίζεται το παρακάτω. Enter the registration name an key below, exactly as given to you. Name: Key: Οι παρατηρήσεις μου που με έκαναν να ανησυχήσω είναι: α) Τα παράθυρα αυτά εμφανίζονται την ώρα που ανοίγουν τα Windows και το σύστημα σταματά μέχρις ότου πατήσω Cancel και στα δύο. β) Έχω Windows XP SP2 (ελληνικά) και στη διαχείρηση εργασιών φαίνεται ότι το παράθυρο προέρχεται από το πρόγραμμα svchost.exe (το γνωστό) το οποίο όμως δεν τρέχει σαν SYSTEM SERVICE αλλά σαν να το εκτέλεσα εγώ. γ) Το παράθυρο όμως αυτό (από τη μορφή που έχει τουλάχιστον) φαίνεται σα να ανήκει σε ένα ξένο πρόγραμμα που δεν έχει σχέση με τα Windows. (Οση ώρα το παράθυρο είναι ανοικτό, εμφανίζεται στη μπάρα εργασιών) Αν κάποιος γνωρίζει το θέμα, παρακαλώ ας με βοηθήσει.
john_17p Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Φίλε μου update δεν έχω κάνει πότε !!! Εξάλου το έχω απενεργοποιήσει από τότε που εγκατέστησα τα windows γιατι με έπρηζε.
tsakonas Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 malista exoume kai leme....parapliroforisi... No1. ekanes up date? an nai kala na pa8eis ti les re file? dld an kaneis update kala na patheis? whatever....kai ase mh mou peis...kserw ti ennoeis...apla esy mallon den kses ti einai kai apo pou proerxete kai pws feugei ...... (to validation) Φίλε μου update δεν έχω κάνει πότε !!!Εξάλου το έχω απενεργοποιήσει από τότε που εγκατέστησα τα windows γιατι με έπρηζε. Katarxas update giati den exeis kanei pote? epeidi den exeis gnisia windows? so f&*&* what? i mipws exeis k pali den kaneis? haha.... anyway...sto thema sou....mipws evales kana programma allo? kati kainourio? katevases apo kamia selida tpt katalathos k kolises tpt?
Sadman Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 loipon kai emena mou ebgaze to idio pragma kapote prin kanw mia .... as poume kali allagei sta windows mou........ telospa itan adigramena kai twra einai gnisia apo kathe apopsi dn bwrw na sas eksigisw pws gt dn thelw oxi gt dn bwrw pantws gt to problima sou pisteyw i kaliteri lisi einai na breis tropo na ta kaneis gnisia i na pareis ta gnisia..
john_17p Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Τελικά παιδιά αφού προσπαθούσα όλο το βράδυ το έλυσα το πρόβλημα: α) Το παράθυρο αυτό δεν έχει όντως ΚΑΜΙΑ σχέση με τα Windows. β) Στα Windows XP υπάρχει ένα αρχείο svchost.exe στον φάκελο System32 το οποίο είναι η γνωστή υπηρεσία Generic Host Process for Win32 Services. Το αρχείο αυτό έχει μέγεθος 14.336 Bytes και στις ιδιότητές του φαίνεται ότι πραγματικά προέρχεται από τη Microsoft. Το αρχείο αυτό λοιπόν τρέχει σε κάθε εκκίνηση ώς System Service και όχι από τη λίστα εκκίνησης προγραμμάτων (HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run) Σε εμένα όμως υπάρχει και ένα δεύτερο svchost.exe το οποίο βρίσκεται στο System32\Drivers έχει μέγεθος 544.768 bytes (!) και στις ιδιότητες του δεν φαίνεται ούτε ώς αρχείο του συστήματος ούτε ότι προέρχεται από Microsoft. Οτάν λοιπόν κάνω διπλό κλικ στο αρχείο αυτό εμφανίζεται το παραπάνω παράθυρο. Στη συνέχεια μέσα από το msconfig είδα ότι υπάρχουν δυο καταχωρήσεις εκκίνησης του αρχείου στο (HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run). [Γιαυτό και το παράθυρο εμφανιζόταν δύο φορές] Λοιπόν εγώ διέγραψα τις δύο αυτές καταχωρήσεις και το εν λόγω αρχείο και τώρα είναι όλα μια χαρα. Τώρα από που προερχόταν δεν ξέρω. γ) Το Windows Update δεν το απενεργοποίησα για τον λόγο που καταλάβατε αλλά επειδη κάθε φορά εμφανιζόταν το "Υπάρχουν έτοιμες ενημερώσεις για τον υπολογιστή σας" έτσι και εγώ επέλεξα το "Να ειδοποιούμαι, αλλά να μην γίνεται αυτόματη λήψη ή εγκατάσταση" και τώρα τουλάχιστον εμφανίζεται σαν ballon στη γραμμή εργασιών. KAI KATI AKOMA: 1) Τα Windows ειναι ελληνικά, αν το παράθυρο αυτό προερχόταν από αυτά δεν έπρεπε τουλάχιστον να είναι στα ελληνικά. 2) Και από πότε η Microsoft ζητάει REGISTRATION name και REGISTRATION key. Είναι δυνατόν!!!
tsakonas Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 afto akrivws.....mi viazomaste na petaksoume kotsanes kai update na kaneis pou k pou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.