anti13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 hello... χρειαζομαι την βοηθεια σας... πήρα απο έναν φίλο ενα dvd (οχι γνήσιο) να το δω, το βάζω στον υπολογιστή μου και δεν το αναγνωρίζει, παταω επανω και μου βγαζει αυτό: δεν ήταν δυνατή η ανάγνωση του δίσκου από τα windows. ο δίσκος μπορεί να είναι κατεστραμμένος ή ενδέχεται να χρησιμοποιεί μια μορφή που δεν είναι συμβατή με τα windows. ενώ αν το βάλω σε άλλο pc με windows xp sp2 παιζει κανονικά! λέτε να φταίει το dvdrw που έχω ενα nec optiarc dvd RW 7173A; επίσης να πω ότι δεν διαβάζει ούτε μερικα dvd στα οποία έχω μέσα δεδομένα...
kastel Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δες αν το drive σου έχει firmware update. Χρησιμοποίησε ένα CD καθαρισμού για την κεφαλή. Αλλιώς άρχισε να σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο της αντικατάστασής του.
brandon Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Πήρα και εγώ απο το εshop ένα τέτοιο DVD Recorder και ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ DVD !! Κάτι γίνεται γιατί είναι το δεύτερο που αλλάζω. Το πήρες πρόσφατα και αν ναι απο που??
anti13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Απο το eshop το πηρα τον νοέμβριο... ακομα το firmware δεν το εκανα update...:\
brandon Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Χμμ... κάτι μου λέει ότι και να το κάνεις δεν θα βγεί τίποτα. Πρέπει να ήταν η παρτίδα σκάρτη. Εγω το γύρισα πίσω (το δεύτερο που γύρισα μέσα σε 2 μέρες.Τι να κάνω και εγώ αν δεν δουλέυει,αλλά τι να κάνουν και αυτοί αν είναι χαλασμένα απο την "μαμα"). Δεν νευριάζω πάντως γιατί αυτά δυστυχώς συμβαίνουν. Αφού είδα και αποείδα με τα NEC πήγα στην προσωπική μου σιγουριά(pioneer) και όλα καλά.
anti13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ισως εχεις δικιο, δοκιμασα να κάνω Update αλλά όταν πάει να τελειώσει βγάζει error... :\ τεσπα... thanx...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.