Προς το περιεχόμενο

DVD player Matsui

bandit4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση για το εν λογω player:

Υπαρχει περιπτωση(λαμβανοντας υποψη οτι εκανε 19e συνεπως ειναι της κακιας ωρας) ενα τετοιο dvd player να φθειρει τα dvd?

Ρωταω επειδη ειχα στην κατοχη μου ενα καινουριο αγρατζουνιστο dvd και αφου επαιξε στο συγκεκριμενο player εντοπισα καποιες γρατζουνιες...

οχι τπτ αλλο να ξερω να μην το ξαναχρησιμοποιησω...

τελος: υπαρχει περιπτωση να το κανουν και ακριβα players αυτο?

Δημοσ.

Γρατσουνιές θα σου κάνει μόνο αν το dvd/cd "βρίσκει" κάπου μέσα στο μηχανισμό είτε κατά την περιστροφή, είτε κατά την εισαγωγή εξαγωγή. Από το laser σίγουρα δε γίνεται τέτοια ζημιά.

Αγόρασα πρόσφατα ένα dvd player στα 25 ευρώ από ΜΜ και για τα λεφτά του είναι τέλειο. Παίζει τα πάντα (με ελληνικά) αλλά θέλει προσοχή στην τοποθέτηση του δίσκου (δε χωράει ολόκληρος στο συρτάρι) διαφορετικά μπορεί να γίνει ζημιά. Μήπως κάπως έτσι το γρατζούνισες?

Δημοσ.

Ειμαι 1000% βεβαιος οτι δεν εχω κανει λαθος καπου!!!

Απο τη στιγμη που μου λες οτι το laser δεν παιζει να φταιει τοτε ειναι τοσο γτπκ το player που τα καταστρεφει επειδη καπου βρισκει το dvd...

ασε που πλεον ειτε ειναι καινουριο το dvd ειτε παλιο μετα απο καποια ωρα αρχιζει και κολλαει πρεπει να το βγαλω να το φυσηξω και αν ειμαι πολυ τυχερος μπορει να καταφερω να δω ολη την ταινια.

Δεν περιμενα πολλα να σου πω την αληθεια(19e) αλλα αφου μου λες οτι πηρες με 25e και εισαι ικανοποιημενος,φανταζομαι οτι με καποιο πιο καλο player δεν θα αντιμετωπισω προβλημα...

Δημοσ.

Άμα σου κάνει τέτοια κόλπα δώσε το πίσω και πάρε άλλο.

Αν όντως γρατζουνάει τους δίσκους είναι πιθανό η ζημιά να γίνεται κατά την εξαγωγή του dvd. Ίσως όταν ανοίγει το συρτάρι ο δίσκος να μην έχει σταματήσει εντελώς την περιστροφή και αντί να ακουμπάει πάνω στο συρτάρι (όπως πρέπει να γίνεται) να τρίβεται επάνω του μέχρι να ακινητοποιηθεί.

Δημοσ.

απο περιεργια και μονο το ανοιξα και το παρακολουθησα.δεν βρισκει καπου.το μονο υποπτο ειναι καποιοι θορυβοι κατα την αναγνωση του dvd...

το chip ειναι mt1389 αν σας λεει κατι αυτο...

αν σκεφτειτε καμια τανζανια το συζηταμε αλλιως...στον :twisted: ας παει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...