Προς το περιεχόμενο

Προσοχή στις αγορές σας από το ebay

Stergioszx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα από το ebay από Κινέζο πωλητή ένα bluetooth της sony ericsson, το hbh-610a.

Κόστισε μαζί με τα μεταφορικά 27 ευρώ και λόγω τρέχουσας ισοτιμίας δολλαρίου-ευρώ.

Ανοίγοντας τη συσκευασία βρήκα τα πάντα. Οδηγίες, λουράκι, φυσικά το headset και το φορτιστή του.

Η αίσθηση των πλαστικών του με προβλημάτισε ιδιαίτερα. Μαύρα χάλια. Επειδή είχα και παλιότερα headset της SE ξέρω την ποιότητά της.

Μετά τη φόρτιση του είπα να το δοκιμάσω.

Δράμα! ήχος χάλια, μπουκωμένος. Ούτε ακούω σωστά ούτε με ακούνε. Με ένα φτηνό της motorola που έχω ο ήχος είναι άπαιχτος.

Εν ολίγοις, το headset είναι μούφα, ψεύτικο, fake, counterfeit.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που ένα σωρό άλλοι αγοραστές από το συγκεκριμένο πωλητή είναι ευχαριστημένοι βλέποντας το feedback του!

Έχω κάποιον γνωστό ο οποίος έχει το γνήσιο headset.

Θα φτιάξω έναν οδηγό για το ebay βγάζοντας και φωτό.

Γενικά θέλουν προσοχή οι αγορές από ebay. Παλιότερα την πάτησα με μια compactflash 2gb.

Που να πάει το μυαλό ότι είναι μουφα!

Προσοχή παιδιά, η φτήνια τρώει τον παρά!

Δημοσ.

Pleon otan pas sthn Kina prepei na xereis pou 8a pswniseis giati exoun ta panta se maimou kai orismena de mporeis na ta xehwriseis kan exwterika!!! Poso mallon otan ta pairneis apo internet... Gia ta bluetooth einai gnwsto oti tou ebay polla einai maimou... alla oxi kai pasignwsto vevaia...

Δημοσ.
Pleon otan pas sthn Kina prepei na xereis pou 8a pswniseis giati exoun ta panta se maimou kai orismena de mporeis na ta xehwriseis kan exwterika!!! Poso mallon otan ta pairneis apo internet... Gia ta bluetooth einai gnwsto oti tou ebay polla einai maimou... alla oxi kai pasignwsto vevaia...

χμ... εγώ αγόρασα μέσω ebay κάτι από Σιγκαπούρη. Δυστυχώς δεν το έλαβα ποτέ. Συνεκτιμώντας όλες τις πληροφορίες που συγκέντρωσα, υποψιάζομαι κατά 40% τον κινέζο έμπορο από τη Σιγκαπούρη και κατά 60% τους ποντικούς στρο αεροδρόμιο, τελωνείο και κρατική ταχυδρομική επιχείρηση (κι ο νοών νοείτω).

Αντίθετα, ότι αγοράζω από το internet από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης κιι έρχεται (σχεδόν σε 1 ημέρα) με κούριερ, έρχεται πάντα στην πόρτα μου, σίγουρο κι ασφαλές.

Απορώ αν πουλά πραγματικά - αν βγάζει κέρδος το ebay ή το paypal... αφού είτε μαϊμούδες είναι τα περισσότερα που είναι εκεί πέρα είτε δε φτάνουν ποτέ στον παραλήπτη!

Σαν ένα μέτρο προφύλαξης, προτείνω να τα παραγγέλνετε να έρθουν με εταιρεία κούριερ διεθνώς αναγνωρισμένη. Κι ας είναι ακριβότερα κατά 10-20 ευρώ. Βέβαια από τη μαϊμουδιά δεν ξέρω πως μπορείς να προφυλαχτείς.

Υπόψη πως το όριο για ατελώνιστο είναι μέχρι αξία 24 ευρώ ή 40 ευρώ σε κάποιες περιπτώσεις. Μετά είσαι στο έλεος των τελωνειακών και των εκτελωνιστών και του χασίματος χρόνου.

Όσον αφορά το feedback, νομίζω ποως είναι σικέ. Οι τύποι (οι πωλητές δηλαδή) πρέπει αλληλοχτυπάνε τις δημοπρασίες τους, για να αποκτήσουν δικαίωμα εγγραφής feedback και να φτιάχνουν ποσοστό αξιοπιστίας 99,9%. Να μη πω οι ίδιοι από μόνοι τους με κάποιο σκριπτάκι ίσως.

Δημοσ.

Μεσω ebay.com εχω παρει μεχρι στιγμης ενα Microsoft Zune στα 200euro και μια καρτα μνημης για το psp 2gb με 20 euro πριν κανα χρονο. Μια χαρα μου ηρθαν. Πολυ γρηγορα, καλα συσκευασμενα. Απλα οταν παιρνω κατι το παιρνω απ τα καταστηματα του ebay. Ριχνω λιγο την τιμη με παζαρια και το παιρνω. Παντως ουτε απο ιδιωτες ουτε μεταχειρισμενα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...