Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αυτόματη διόρθωση στο OpenOffice 2.2


g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά την αναβάθμιση είναι η πρώτη μέρα που ασχολούμαι σοβαρά ξανά με το OO. Και πλέον στο Ubuntu 7.04 υπάρχει η έκδοση 2.2

 

Κάθισα λοιπόν σήμερα να διορθώσω τη διπλωματική μου και παρατήρησα ότι κάποια ορθογραφικά λάθη που είχα κάνει, δεν τα είχε αναγνωρίσει. Αυτό μου κάνει μεγάλη ζημιά, γιατί καθως γράφω, ακόμα κι όταν καταλαβαίνω ότι κάτι έγραψα λάθος, δεν επιστρέφω να το διορθώσω, αλλά κάθε μια ώρα ας πούμε, διορθώνω τις προηγούμενες αδιόρθωτες σελίδες.

 

Μήπως δεν έχουν μεταφραστεί ακόμα τα ελληνικά λεξικά? Αλλά δε μου ακούγεται φυσιολογικό, αφού στην τελική έτοιμα θα τα περνούσαν από την προηγούμενη έκδοση.

 

Επίσης μόλις παρατήρησα πως και εδώ που γράφω τώρα, στο πεδίο αποστολής post στο φόρουμ, ενώ παλιά είχε διόρθωση (υπόδειξη λάθους με κόκκινη υπογράμμιση) τώρα δεν υπάρχει ούτε αυτό.

 

Τι να κάνω? Λείπει κανα πακέτο που επιρρεάζει όλα τα σχετικά προγράμματα ή είναι κάποια επιλογή στο ΟΟο 2.2 που δεν έχω τικ-άρει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο Εργαλεία -> Επιλογές... υπάρχει αυτό που έχω κυκλωμένο στην παρακάτω εικόνα; Το Ελληνικά με τα abc. Επίσης ρίξε και μία ματιά στο Βοηθήματα γραφής.

post-9592-129062945561_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ. Στο Γλώσσες η υπόδειξή σου ήταν επιλεγμένη. Αυτό που έφταιγε ήταν ότι στο Βοηθήματα Γραφής, δεν ήταν τικ-αρισμένο το "αυτόματη διόρθωση κατά την πληκτρολόγηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...