algait Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Καλεσπέρα παιδιά. Μόλις πέρασα στον υπολογιστή μου το ubuntu feisty fawn και οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Μέχρι πριν απο λίγες μέρες είχα το kubuntu 6.06 στο οποίο είχα εγκαταστήσει το skype μέσω του synaptic manager και έκανα μια χαρά τη δουλειά μου. Στο ubuntu όμως διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει το skype (ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρίσκω). Η ουσία είναι ότι μέσω του skype επικοινωνώ με αρκετό κόσμο και το χρειάζομαι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εγκαταστήσω ή έστω υπάρχει κάποια εφαρμογή για να επικοινωνώ με άλλους που έχουν windows και skype? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bymafe Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 file pros8eseto apo to add/remove programs nomizw to eida....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Φίλε εγώ είχα Ubuntu 6.10 με Skype, αναβάθμισα σε 7.04 και το Skype είναι στη θέση του. Μου κάνει εντύπωση αυτό που μου λες, γιατί σκέφτομαι ότι μέσα στα πακέτα που μου απεγκατέστησε αυτόματα η αναβάθμιση ήταν και το NVU! Που δε βρίσκω λόγο να είναι ασύμβατο, αλλά τέλος πάντων. Εγώ θυμάμαι το skype το είχα βάλει προσθέτοντας κάποιο repository. Δες στο http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu:Feisty στην ενότητα που λέει: # What packages do the extra repositories provide Εναλλακτικά και εύκολα, μπορείς να το κατεβάσεις χειροκίνητα από εδώ http://www.skype.com/download/skype/linux/ ως debian package και να το εγκαταστήσεις με διλπό κλικ. edit: @bymafe από όσο κοίταξα στο add/remove programs ΔΕΝ υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
algait Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 παιδιά σας ευχαριστώ. Το κατέβασα από το site και το εγκατεστησα πριν λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 katevasa to skype apo ti selida pio panw alla den mou to ekane egatastasi den exw 7.04 exw to 6.10 kai den to vriskw apo to synaptic 3erei kanenas ti na kanw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ventrix Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 aptitude dist-upgrade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Κατέβασε το απο το official site εδω http://www.skype.com/download/skype/linux/ κατέβασε το πακέτο για το feisty δε πιστεύω να σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.Παντως μου φένετε ήρθε ο καιρός να κάνεις το upgrade στο feisty στην διανομή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 to katevasa alla den mou to kanei install mou grafei afto: error:dependency is not satisfiable:libasound2 lipame olo mou to kopo pou exw kanei mexri twra se afti ti dianomi gia na valw ta feisty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Κοίτα αν πάει καλά το upgrade δεν θα χάσεις τίποτα αλλά μόνο θα αναβαθμίσεις το σύστημα.Οταν λές δεν σου κάνει το install τι σου βγάζει ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThundeR_21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 egw to katebasa kai mou bgazei error "Call failed: Problem with audio hardware" phga sta options>sound devices kai ta ta dokimasa ola exw ubuntu 7.04 kai sound blaster live sto palio pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 mou vgazei afto error:dependency is not satisfiable:libasound2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 limez εγκατέστησε το πακέτο libasoud2 και μετά εγκατέστησε το skype.Thunder στις επιλογές του skype που υπάρχει για το hardware επέλεξε alsa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 paidia den iparxei pou8ena afto evala ta ubuntu feisty gia amd64 kai den mporw na kanw oute apo ta feisty egkatastasi tou skype epidi den einai i386 eleos.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Aν και θέλεις να κάνεις την ζωή σου δυσκολη κατεβάζοντας την 64αρα έκδοση δες για λύση εδώ http://ubuntuforums.org/archive/index.php/t-223101.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 file den i3era oti 8a ipirxe provlima me afti tin ekdosi giati pistepse me den 8a tin eixa valei..mou vgazoun kai alla programata error kai skeftomai sovara na tin 3eforto8o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.