nikostz9 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 δυστηχως εκανα το λαθος και αγορασα το συγκεκριμενο mouse χωρις να εχω διαβασει απο πριν τα τοσα προβληματα που εχει με τους drivers για να δουλεψει σωστα το ποντικι. το προβλημα ειναι οτι οι drivers μπαινουν κανονικα αλλα το ποντικι δεν αναγνωριζεται σαν microsoft habu αλλα σαν "ποντικι συμβατο με HID". AΝ καποιος εχει το συγκεκριμενο ποντικι και το εχει καταφερει να δουλευει σωστα με τους drivers-firmware κλπ. ας με βοηθησει παρακαλω.
nikostz9 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Kανεις δε το χει παιδια το συγκεκριμενο ποντικοι να μου πει μια γνωμη.
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δοκιμασε να το βαλεις manually αν μπορεις. Αν μπορεις να κανεις extract τους drivers σε ενα μερος και με διπλο κλικ στο HID COMPATIBLE MOUSE να κανεις ενα Update και να το στρεψεις στην Directory που εκανες Extract τους φακελους.
nikostz9 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δοκιμασε να το βαλεις manually αν μπορεις.Αν μπορεις να κανεις extract τους drivers σε ενα μερος και με διπλο κλικ στο HID COMPATIBLE MOUSE να κανεις ενα Update και να το στρεψεις στην Directory που εκανες Extract τους φακελους. δυστηχως το δοκιμασα και αυτο δε τους παιρνει με τιποτα τους drivers ετσι. τελοσπαντων κριμα γιατι ειναι πολυ καλο και εργονομικο το συγκεκριμενο mouse, αλλα και ολοκληρη microsoft να μη βγαλει drivers της προκοπης δε το καταλαβαινω.
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Βασικα το ποντικι το φτιαχνει η RAZER για λογαριασμο της MS. Γιατι δεν επαιρνες το Copperhead που ειναι καλυτερο ?
nikostz9 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 το ξερω το ποντικι εξαλου ειναι σχεδον ολοιδιο με το copperhead της razer απλα λιγο πιο χοντροκομενο.απο λειτουργιες ειναι το ιδιο ακριβως. δε περιμενα να υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα απλα με τους drivers του.
HellasVagabond Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 βασικα εχουν διαφορες με το Copperhead ιδου και η διαφορα τιμης αλλα μου κανει εντυπωση το ολο θεμα αφου δεν ειχα ποτε προβλημα με hardware ουτε της Razer αλλα ουτε και της MS.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Το δικό μου έχει μια ευαισθησία σε κινήσεις που χρειάζονται ακρίβεια. Μάλιστα μερικές κολλάει και κινείται μόνο διαγώνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.