Sadako Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Καλησπέρα... Αποφάσισα κι εγώ να βάλω τον καινούργιο firefox, αν και με το λίγο ψάξιμο που έκανα, δεν βρήκα να έχει τίποτα το εξωφρενικά παραπάνω να προσφέρει απο την προηγούμενη έκδοση. Και κάποιες λειτουργίες που έχει ενσωματωμένες, τις είχα εγώ σαν extensions. Εκτός των άλλων, μου δημιούργησε και κάποια προβλήματα. Είπα όμως, επειδή είχα αρκετό καιρό που είχα ρυθμίσει τον firefox, μήπως απλά δε θυμάμαι ακριβώς τίποτα ρυθμίσεις.. Το πρώτο θέμα, είναι με τις ρυθμίσεις του allow cookies. Έχω κάνει block τα πάντα, βάζοντας εγώ exceptions. Παρόλα αυτά, με 2 τουλάχιστον sites(αυτά που έχουν πέσει στην αντίληψη μου ως τώρα), έχω πρόβλημα. Με το yahoo mail μου, έχω βάλει exception το: login.yahoo.com Και τώρα, ενώ πάω στην σελίδα του mail, βάζω τα στοιχεία μου, δε με βάζει απευθείας στο mail μου, αλλά μου βγάζει να κάνουμε verify password συνέχεια.. Και με το rapidshare.com, όπου είμαι premium user, ενώ έχω βάλει στα exceptions: ssl.rapidshare.com , αλλά παρόλα αυτά, δε μπορώ να κάνω download απο το site απευθείας.. Και δεύτερο θέμα, με τα icons απο τα bookmarks, αλλά και μέσα στο websearch pro. Στα bookmarks δεν βγάζει όλα τα icons (έχω διαπιστώσει ότι τα βγάζει "σταδιακά" :? ), ενώ στη λίστα με τα search engines του websearch pro, κάθε φορά που αλλάζω τη σειρά απο τις engines, χάνονται τα icons απο αυτές τις μηχανές που αλλάζουν σειρά..
Freakster Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Στο πρωτο ερωτημα, θα πρεπει να κανεις allow στα cookies ολα, να μπεις κανονικα στα site που μπαινεις καθε μερα και θελουν log in και μετα τα ξανα απαγορευεις.. Ετσι θα φτιαξει. Επισης αν χρησιμοποιεις cookie cleaners, θα πρεπει να κανεις αυτη τη διαδικασια απο την αρχη καθε φορα (εκτος και φτιαξεις τις εξαιρεσεις) Το δευτερο δε το ξερω, αλλωστε δεν εχουν ολα τα site, icons ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.