wgibson Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 εχω ενα νοκια 6020(qcard) και σκεφτομαι με την επιδοτηση του πατερα μου και ενα κομποδεμa που εχω ,να παω να παρω το κ750(ειναι το ιδιο με το κ750i?) ανευ προγραμματος αν και δεν ειμαι οπαδος της sony (λογω εργονομιας μενου της βασικα) σκεφτομαι να το χτυπησω καθως : εχει καλη φωτογραφικη(δεν με ενδιαφερει καθως εχω ψηφιακη) για προχειρη χρηση επεκτασιμοτητα μνημης(καπου εχω 1gb memory stick duo + οποτε το κανω και ipod) bluetooth κλπ α ειναι και σχετικα φθηνο σας ξεχωριστη συσκευη αλλα ως ericsson δεν ξερω αν θα μου βγαλει βλαβες , ποιοτητα κατασκευης κλπ τι λετε ? (ναι , σωστα το καταλαβες , μαζευω γνωμες)
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Συμβουλή: Αφού το πάρεις γιατί αξίζει τα λεφτά του μέχρι το τελευταίο cent, μην πετάξεις το 6020... και κείνο λεφτά κάνει
Cromb Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 To μόνο πρόβλημα "βγάζει" συνήθως το κ750 είναι στο joystick.Κατα τα άλλα, όπως είπε και ο αποπάνω,αξίζει μέχρι το τελευταίο του cent
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 To μόνο πρόβλημα "βγάζει" συνήθως το κ750 είναι στο joystick Τα πολύ πρώτα μοντέλλα. Μετά το αλλάξανε. Πχ το δικό μου διαφέρει από αυτό που πήρε ένας φίλος τα Χριστούγεννα
Cromb Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δε ξέρω γι αυτό που λές...εγώ το χω ένα χρόνο περίπου και ψιλοκολλάει κάποιες φορές.Ισως οι περιπτώσεις που ακούω να είναι όντως από πιο παλιά κινητά.Όπως και να χει πάντως έχει 2 χρόνια εγγύηση και σκέφτηκα κάποια στιγμή να το δώσω για αλλαγή joystick.Μου είπαν όμως οτι θα κάνει 15 μέρες και δε το άφησα.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 εχω ενα νοκια 6020(qcard) και σκεφτομαι με την επιδοτηση του πατερα μου και ενα κομποδεμa που εχω ,να παω να παρω το κ750(ειναι το ιδιο με το κ750i?) ανευ προγραμματοςαν και δεν ειμαι οπαδος της sony (λογω εργονομιας μενου της βασικα) σκεφτομαι να το χτυπησω καθως : εχει καλη φωτογραφικη(δεν με ενδιαφερει καθως εχω ψηφιακη) για προχειρη χρηση επεκτασιμοτητα μνημης(καπου εχω 1gb memory stick duo + οποτε το κανω και ipod) bluetooth κλπ α ειναι και σχετικα φθηνο σας ξεχωριστη συσκευη αλλα ως ericsson δεν ξερω αν θα μου βγαλει βλαβες , ποιοτητα κατασκευης κλπ τι λετε ? (ναι , σωστα το καταλαβες , μαζευω γνωμες) Ποιότητα κατασκευής ανώτερη των περισσότερων Nokia, βλάβες (κολλήματα πχ) πλέον δεν βγάζει. Όταν κυκλοφόρησε ήταν άλμα προς τα εμπρός σε σχέση με τα κινητά της αγοράς, αυτή τη στιγμή από τα καλύτερα midrange κινητά.
Ros_Original Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Είναι απλα ένα από τα πιο καλά, τόσο ποιοτικά όσο και λειτουργικά, κινητά της αγοράς. Σου το προτείνω με τα χίλια!
wgibson Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 με ψησατε παιδες οποτε τωρα μενει το χρημα: λοιπον το βρισκω σκετο 185ευρω σε βονταφον κ 189ευρω σε κοσμοτε(εδω εχω και επιδοτηση 60 ευρω) ομως στο βονταφον "χωρις παγιο" το δινουν με 105 ευρω αν υπογραψω στο βονταφον χωρις παγιο ,τηλεφωνα δεν θα κανω καθως δουλευω με qcard και ειμαι οκ ωστοσο ενας φιλος λεει ομως οτι θα εχω ζημια λογω πληρωμης τελων κινητης (περιπου 3 ευρω το μηνα) πως λετε να κινηθω?
KWSN_Men Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Cosmote παρ' το. Αν το πάρεις με το μενού της Vodafone θα το μετανιώσεις.
Cromb Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Cosmote παρ' το. Αν το πάρεις με το μενού της Vodafone θα το μετανιώσεις. Συμφωνώ...
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μην πάρεις κινητό με Vodafone Live menu... μην τους κάνεις τη χάρη
morpheas2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Παιδιά,ποιά είναι η γνώμη σας για το Nokia N72??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.