Προς το περιεχόμενο

Bluetooth GPS

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!

Ψάχνω για ένα bluetooth GPS για να το συνδέσω με ppc.

Έχω βρεί αρκετά στο internet, οι τιμές κυμαίνονται από 55 μέχρι 120 ευρώ περίπου. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω τι παίζει με τα chipsets. Πρέπει ντε και καλά να πάρω sirf star III? Με τα άλλα δε γίνεται καλά η δουλειά;

Πχ έχω βρει αυτόν που είναι τέρμα φθηνός.

Μετά αυτόν από το πλαίσιο, αυτόν με chip SiRF Xtrac (????), αυτόν με sirf star II, και τέλος ξεκινάμε εδώ από τα 94 ευρώ με sirf star III...

Όπως καταλάβατε έχω μπερδευτεί, και δεν θέλω να δώσω πχ 100 ευρώ αν δουλεύω μια χαρά και με λιγότερα :-D

Μπορεί κάποιος που ξέρει να σπαταλήσει λίγο χρόνο και να εξηγήσει τις διαφορές ή να προτείνει κάτι;;;

Απ ότι κατάλαβα μερικά (αν όχι όλα) έχουν και usb θύρα για τροφοδοσία ή σύνδεση. Καλό θα ήταν να έχει.

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Εχω αυτό 1 χρόνο περίπου ...

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_89_128&manufacturers_id=&products_id=2849

είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχει sirf III, έχει πολύ καλό σήμα. Σε αυτοκίνητο SUZUKI Jimny το είχα σε σημείο πίσω απο το χειρόφρενο (έχει θήκες για αναψυκτικά) και λειτουργούσε καλά χωρίς πρόβλημα(διακοπές λήψης).

Εχουν περάσει από τα χέρια μου ΜΙΟ 168, ΜΙΟ 350, EMPUS (από κάποια εφημερίδα με κουπόνια),Yakumo alpha x gps, Yakumo delta 300 gps, Yakumo DELTA X5 BT GPS, και το τελευταίο HTC P3300.

Ολα είναι PDA με GPS. Σε σύγκριση που έκανα με το Fortuna Slim Bluetooth GPS όλα τα παραπάνω είχαν μικρότερο σήμα ή έβρισκαν λιγότερους δορυφόρους.

Κοστίζει 104,72 ευρω (το είχα πάρει 128 ). Τα μεταφορικά είναι δωρέαν απ'οτι θυμάμαι.

Η μπαταρία του είναι λιθίου και είναι ίδια με του κινητού ΝΟΚΙΑ 8310 :-D

Τα παραπάνω λεγόμενα μου είναι κατόπιν προσωπικών δοκιμών.

Δε λέω ότι είναι το καλύτερο, και ούτε φυσικά αποκλείω να υπάρχει κάποιο καλύτερο.

Δημοσ.

Asxetius, ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά γνωρίζω πως γενικότερα τα bluetooth gps έχουν καλύτερη λήψη από τα ενσωματωμένα στα pda :) Αυτό το fortuna που πήρες φορτίζει από usb? γιατί δε γράφει κάτι τέτοιο στα specs...

Αντιθέτως αυτός και αυτός που μου έχουν γυαλίσει έχουν και usb charging

Δημοσ.

Εχει υποδοχή σαν τα παλιά ΝΟΚΙΑ. Στο απλό πακέτο υπάρχει μόνο φορτιστής αυτοκινήτου. Αλλά αν την ψάξεις λίγο μπορείς να βάλεις ένα σταθεροποιημένο pack (οπως εγώ). Υπάρχει και ένα extra pack με φορτιστή κανονικό, μαγνητική βάση, και λουράκι μεταφοράς.

Να είσαι σίγουρος ότι αν δε μου άρεσε θα σου το 'λεγα για να μην την πατήσεις και εσύ.

Και εγώ το πήρα επειδή μου το πρότεινε ένας φίλος που ασχολήθηκε πολύ με GPS(κανονικά,PDA,BT) επειδή τρέχει στα βουνά και στα λαγκάδια με enduro μηχανή.

Οταν πάρεις ότι πάρεις, πες μου γιατί δουλειά θα το χρησιμοποιήσεις για να σου πω ότι ξέρω για προγράμματα.

Δημοσ.

Δες και το Oziexplorer. Σκανάρεις ένα χάρτη, περνάς 4 συντεταγμένες(4 γωνίες) για καλιμπράρισμα(μια φορά γίνεται αυτό) και μετά σου βγάζει το στίγμα που βρίσκεσαι πάνω στον χάρτη. Είναι τέλειο.

Αν το τελευταίο σ'ενδιαφέρει θα τα πούμε αύριο.

Λοιπόν πάω για φόρτιση της μπαταρίας μου.

Δημοσ.

http://www.nav4all.com/site2/www.nav4all.com/gre/shop.php

To fthinotero Sirf Star III pou 8a vreis... me pistwtikh apo Ollandia 69.50 kai tipota parapanw...aristo shma,mege8os sa megalo spirtokouto, synodevetai apo kalwdio USB gia fortish ( me kati tetoio to vazeis kai se mpriza toixou: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912267 )

kai fortisth aytokinhtou (mporeis vevaia na to fortiseis ka me to mini USB kalwdio tou PDA h PPC pou exeis)

To edine to plaisio mazi me vash autokinhtou alla exei exantlh8ei...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...