electroasd Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Με πηραν πριν λιγο απο net one για την υπηρεσια τους...Τονισα οτι δεν θελω να μεινω χωρις internet και μου ειπαν οτι θα μεινω χωρις τηλεφωνο και φυσικα internet για 4-5 ωρες μονο.Εχει κανεις παρομοια εμπειρια ???? Πολυ καλο για αληθινο μου φαινεται.... Αληθεια συναγερμος με ειδοποιηση σε κεντρο ληψης σηματων μπορει να δουλεψει με net one ??? 38 ευρω για ολα μαζι με δωρεαν αστικες και υπεραστικες κλισεις δεν ειναι και ασχημα.. Και ομως ειναι αληθινο.... :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Και ομως ειναι αληθινο.... :-D Μακαρι αν ειναι ετσι άλλα τοσα που ακουμε για τον ΟΤΕ και τα εμποδια στους εναλλακτικους φοβαμαι...
antreaslam Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 να σας πω τη γνώμη μου κ εγώ! γιάννη, αν είσαι σε ιδιόκτητο δίκτυο άλλου παρόχου(για ίντερνετ μιλάω μόνο),τότε θέλει πολύ περισσότερο χρόνο! Αλλιώς, θέλει το πολύ 48 ώρες για το ίντερνετ,και 3-4 ώρες για τηλέφωνο. Σύμφωνα με τον καινούργιο νόμο,ο οτε ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να βάζει εμπόδια στους εναλλακτικούς,γιατί θα οτυς πληρώνει πρόστιμο! Το κακό της ΝΕΤΟΝΕ είναι ότι δίνει σταθερή τηλεφωνία voip,κάτι που σημαίνει ότι αν κοπεί το ρεύμα, δεν θα έχεις σταθερό τηλέφωνο! αυτό λύνεται με ένα μικρό ups πάνω στο ρουτεράκι σου βέβαια,αλλά είναι ένα έξτρα κόστος! Η ανταπόκριση στα τηλέφωνά είναι καταπληκτική (πολύ σημαντικό),με μηδενική αναμονή, ενώ είναι η μόνη εταιρεία που δημιουργησε στο adslgr, επίσημο sub-forum,όπου υπάλληλοι της ΝΕΤΟΝΕ απαντούν στα ερωτήματα των χρηστών κ των υποψηφίων πελατών . Ενα άλλο μειονέκτημα που άκουσα,είναι ότι δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα η ποιότητα της γραμμής για τις μεγάλες(χιλιομετρικά) κλησεις,που έχουν μια μικρή ηχω,αλλά ότι μπορεί να φτιαχτεί κ θα φτιαχτεί σύντομα! Γενικότερα, έχω μια πολύ καλή εικόνα της ΝΕΤΟΝΕ,κ ελπίζω να συνεχίσει ετσι προσανατολισμένη πάνω στον πελάτη! edit: ναι,μπορείς να χρησιμοποιείς συναγερμό,το επιβεβαιώνουν οι ίδιοι! και πολύ σημαντικό το 1μβ upload!
gf030 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Καλες εντυπωσεις απο την αρχη, μα για μενα ειναι ακριβη κα εξηγουμαι: Θελω το τηλ. μου να παραμεινει ΟΤΕ, αρα δεν μου χρειαζονται οι 2 γραμμες. Δεν μου χρειαζονται τα 3 email των 50 mb που δινει,αφου μπορω να ανοιξω οσα θελω στο google με 3 giga το ενα. Μετα,δεν εχει "πακετα". Θα επρεπε νομιζω να ειναι πιο ευελικτη σε υπηρεσιες για πελατες σαν κι εμενα. Ποιο ειναι το subforum της στο adslgr?
antreaslam Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 subforum: http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=163 netone support! όλα αυτά που αναφέρεις ότι δε σου χρειάζονται,είναι γιατί θέλεις να συνεχίσεις να πληρώνεις πάγια στον οτε,εξου κ σου φαίνονται ακριβά! Γιατί,αν υποθέσουμε ότι πληρώνεις μια απλή σύνδεση των πχ 4μβ στην Χ εταιρεία, πληρώνεις περίπου 25 ευρώ το μήνα! τα πάγια του οτε για τον 1 μήνα,είναι 10 ευρω χοντρικά! Σύνολο ,35,χωρίς να έχεις μιλήσει δευτερόλεπτο ακόμα! Θέλεις κ φραγή κλήσης?Αλλα 3 ευρΩ! Συνολο ,38! Αν κάνεις κ κλήσεις αξίας 20 ευρώ (νορμάλ νούμερο),παμε στα 58 τον μήνα,την ώρα που οι εναλλακτικοί δίνουν από 35 ως 40!
gf030 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ευχαριστω antreaslam... Επειδη, οπως ειπα, υπαρχει σοβαρος λογος για μενα να παραμεινει το τηλ. σε ΟΤΕ, εχω "αποδεχτει" ολα τα παγια, χρεωσεις κλπ, και εχω διαχωρισει τελειως το τηλ. απο ADSL... Και πιστευω οτι μια νεα και πολλα υποσχομενη εταιρια, θα επρεπε να εχει φροντισει για πελατες σαν κι εμενα, νομιζω πως δεν ειμαστε και λιγοι...
fabiawrc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 παιδες μετα απο αρκετο διαβασμα σε διαφορα forum θα βαλω netone.θα σας πω εντυπωσεις συντομα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Να ρωτησω ακομα κατι...Αφου οι τηλεφωνικες κλισεις ειναι Voip αν κοπει το ρευμα παει και το τηλεφωνο.Ετσι δεν ειναι ???
kx5 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ναι. Έχω αφιερώσει στο router ένα παλιό ups (με αλλαγμένη μπαταρία). btw η νετονιά πάει πολύ καλά τις τελευταίες μέρες. Κάτι προβλήματα που τρέχανε διορθώθηκαν, ενώ ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση στα 16.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ναι.Έχω αφιερώσει στο router ένα παλιό ups (με αλλαγμένη μπαταρία). btw η νετονιά πάει πολύ καλά τις τελευταίες μέρες. Κάτι προβλήματα που τρέχανε διορθώθηκαν, ενώ ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση στα 16. Τα προβληματα με συναγερμο και κεντρο ληψης σηματων και η λειτουργια fax εχουν αποκατασταθει ????
kx5 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 To fax μου δουλεύει σωστά. Για συναγερμό πάρε τηλέφωνο να τους ρωτήσεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 To fax μου δουλεύει σωστά.Για συναγερμό πάρε τηλέφωνο να τους ρωτήσεις. Ευχαριστω.Πηρα τηλ αλλα δεν εγγυωνται για συναγερμο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Μολις πηγα στο Μαρουσι στα γραφεια τους και εκανα αιτηση για πληρη βρογχο....Ιδωμεν !!!! Μακαρι να μην τραβηξω το ελαχιστο απο οσα εχω διαβασει για αλλους παροχους.
fabiawrc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 σημερα εστειλα την αιτηση με φαξ μου ειπανε 20 εργασιμες.πιστευω οτι ολα θα πανε καλα και σε αλλα φορουμ βλεπω πολυ καλα λογια και ταχυτητες. το τηλεφωνικο κεντρο αψογο εχω παρει 3 φορες και περιμενα 3 λεπτα.οσο για το συναγερμο το ψαχνουν και το φαξ δουλευει κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.