random Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Αφου διάβασα οτι έχουν στο site, συν τις πρωτες αντιδράσεις στο adslgr.com , πιστευω οτι ειναι μια καλή είδηση. Καλό ξεκίνημα έκαναν. πολυ καλή εντύπωση, το faq, που αναφέρει τι μπορεί, και δεν μπορεί να κάνει ενας advanced user. το μονο ξινό -λίγο όμως- ειναι οτι δεν μπορεις να επεμβεις στο qos, ισως χαλάσεις την τηλεφωνία φοβούνται, αλλα ολες οι αλλες ρυθμίσεις που θέλουμε -οι περισσότεροι- ειναι ανοιχτές: port forwarding, DynDNS. και.. Επιλογή στατικής ή δυναμικής διεύθυνσης IP χωρίς επιπλέον χρέωση. και 1 mbit upload (μέχρι 1 βεβαια, αλλα αυτό ισχύει για όλους) Σαν παρουσίαση υπηρεσιών απο το site, καμια σχέση με κάτι άλλα εταιρείες-ανέκδοτα που είδαμε πρόσφατα. και τους περιορισμούς σου λενε, και το ακριβές μοντέλο ρουτερ, και προς το παρόν, απ ότι αναφέρουν στο adslgr.com το τηλέφωνο το σηκώνουν σε λογικό χρόνο. Για την υλοποίηση των υποσχέσεων, οπως με όλους, θα δούμε... Περιμένω ότι περίμενα/περιμένω και απο τους άλλους εναλλακτικους: 1. να ενεργοποιηθούν οι πρώτοι οικιακοί πελάτες σε full llu, και να δούμε εντυπώσεις (μπας και ξέχασαν κι αυτοι να γραψουν κάτι "χοντρό" στα faq τους), 2. να καλύψουν και την περιοχή μου Αν ειχε κάλυψη απο όλους στη Ν. Σμύρνη θα διάλεγα μεταξύ forthnet και netone. προς το παρόν με ειτε δεν με καλύπτουν, ειτε με καλύπτουν οι... απαράδεκτοι.
random Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Και επισης Η netone δεν θα χρεωνει ποτε τον εξοπλισμο! Αυτο ειναι 100% σιγουρο. τι εννοείς δεν θα χρεώνει; αφου δεν στο χαρίζει το ρουτερ. αν διακόψεις, το επιστρέφεις. απλά ρωτάω, ετσι; Για μένα δεν ειναι στα κριτήρια μου αν το χαρίζουν ή το δανείζουν το ρούτερ, αρκεί να δίνουν ένα. Ετσι κι αλλιως αν αλλαξω πάροχο, είτε θα μου δώσει ο επόμενος το δικό του (αν οι υπηρεσίες του απαιτούν συγκεκριμένο μοντελο), είτε θα δουλέψει αυτό που έχω τώρα. Ποιο σημαντικό ειναι ποιό ρούτερ δίνουν, γιατι με μια μπακατέλα της 1 usb, ή 1 usb + 1 eth, και θελεις να βαλεις πάνω 3 pc που έχω, ή ενα λαπτοπ με ασύρματη, πρεπει να αγοράσεις έξτρα εξοπλισμό. Αυτα τα κερατιάτικα, με τις ενεργοποιήσεις και τις απενεργοποιήσεις δυστυχώς θα τα πληρώσουμε ολοι οι early adopters. Οταν πάρει χαμπάρι και η κυρα Κατίνα τον ιντερνετ, και αυξηθεί η ζήτηση, θα σφίξει και ο.... ανταγωνισμός τους, θα γίνει της κινητής.... μια συνδρομή με τσάμπα απενεργοποίηση απο τον προηγούμενο πάροχο, ενεργοποίηση, ρούτερ, 500 λεπτά ομιλιας με Κένυα, και εκπτωτικά κουπόνια για πίτσες.
electroasd Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 τι εννοείς δεν θα χρεώνει; αφου δεν στο χαρίζει το ρουτερ.αν διακόψεις, το επιστρέφεις. απλά ρωτάω, ετσι; Υποτηθεται οτι ναι, το επιστρεφεις. Αλλα δεν νομιζω να το εφαρμοσουν. Η εταιρια στοχευει περισσοτερο στο "Customer Satisfaction". Και μονο που θα παιρνει κατευθειαν τις ρυθμισεις του με το που το συνδεεις στην πριζα (μαζι με username & password) , ειναι μεγαλο πραγμα.
nikosdimos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Υποτηθεται οτι ναι, το επιστρεφεις. Αλλα δεν νομιζω να το εφαρμοσουν. Η εταιρια στοχευει περισσοτερο στο "Customer Satisfaction". Και μονο που θα παιρνει κατευθειαν τις ρυθμισεις του με το που το συνδεεις στην πριζα (μαζι με username & password) , ειναι μεγαλο πραγμα. Δηλαδή αυτό που περίμενες, εσύ και άλλοι που έχουν την ιδια γνώμη με σένα, από τις εταιρίες που υπάρχουν ήδη στον χώρο είναι να σου δίνουν εξοπλισμό ο οποίος δεν ξέρεις τι ρυθμίσεις μπορεί να έχει (κλειστές, ανοιχτές πόρτες, bandwidth limitations) και όχι να παρέχουν πιο ποιοτικές υπηρεσίες όπως π.χ. όταν έχεις 2 Μbps σύνδεση να σου ""εγκυώνται"" μια κατώτατη ταχύτητα της τάξης του 50%, ας πούμε; Ναι ξέρω ότι αυτό που λέω είναι δύσκολο, αλλά δεν γίνεται να "εκθειάζουμε" μια εταιρία η οποία μας δίνει εξοπλισμό και μας λέει ότι "ΜΟΝΟ με αυτόν μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο μου, και με τις ρυθμίσεις που θέλω εγω"
electroasd Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δηλαδή αυτό που περίμενες, εσύ και άλλοι που έχουν την ιδια γνώμη με σένα, από τις εταιρίες που υπάρχουν ήδη στον χώρο είναι να σου δίνουν εξοπλισμό ο οποίος δεν ξέρεις τι ρυθμίσεις μπορεί να έχει (κλειστές, ανοιχτές πόρτες, bandwidth limitations) και όχι να παρέχουν πιο ποιοτικές υπηρεσίες όπως π.χ. όταν έχεις 2 Μbps σύνδεση να σου ""εγκυώνται"" μια κατώτατη ταχύτητα της τάξης του 50%, ας πούμε; Ναι ξέρω ότι αυτό που λέω είναι δύσκολο, αλλά δεν γίνεται να "εκθειάζουμε" μια εταιρία η οποία μας δίνει εξοπλισμό και μας λέει ότι "ΜΟΝΟ με αυτόν μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο μου, και με τις ρυθμίσεις που θέλω εγω" Δεν παει ακριβως ετσι. Σου λεει , ξεκαθαρα οτι το μεγιστο που μπορεις να πιασεις ειναι 10Mbps και οχι παντα 10 , που λενε οι αλλοι και 2ον το router τους δεν ειναι τοσο κλειδωμενο οσο νομιζεται και μπορει πολυ ευκολα να ξεκλειδωσει σε full ρυθμισεις με τους administrator κωδικους. Και το κλειδωσανε οχι για να σε εχουν δεσμευμενο , αλλα για την ευκολια του χρηστη. Δεν ξερεις (ή μπορει να ξερεις) , ποσο ψυχοφθορο και επιπονο ειναι να εξηγησεις σε καποιον που δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες , να κανει ρυθμισεις σ' ενα router......
random Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ναι, η netone δεν παρουσιάζεται ως η τέλεια, και τα προβλήματά της θα μπορούμε να τα συζητήσουμε μόνο οταν ενεργοποιηθούν μερικοί συνδρομητές και γράψουν σε κάποιο φόρουμ τα προβλήματα. σήμερα κρίνουμε το τι γράφουν στο σαιτ τους. Το τι θα κάνουν απ αυτά, υπομονή και θα δείξει. και κρίνω, με βάση αυτά που υπάρχουν ΣΗΜΕΡΑ, στην ελληνική αγορά. το αν υπάρχει ενας isp στη Φινλανδια που δίνει έως 99/49 Mbps με 1 ευρώ το μήνα, ειναι άσχετο. αυτό το μέχρι Χ down, μέχρι Ψ up, ειναι για όλους ενοχλητικό, αλλα ισχύει για όλες τις dsl συνδέσεις, είτε στο γράφουν, είτε όχι. καλό ειναι να το γράφουν. Οποιος δεν το γράφει είναι καραγκιόζης, αλλα και όποιος επειδή δεν το βλέπει γραμμένο, το "έως Χ", θεωρεί οτι αγοράζει εγγυημένη ταχύτητα ειναι απληροφόρητος. ειναι θετικότατο οτι σε προειδοποιούν ξεκάθαρα για τα κλειδωμένα, και τα ξεκλειδωμένα settings, πρίν δεσμευτείς, αντίθετα απο κάτι άλλους που μας αντιμετωπίζουν σαν χαχόλους... "άσε ρε που θα ξοδέψουμε 10 λεπτά απο τον πολύτιμο χρόνο της γραμματέως μας, να γράψουμε αναλυτικές πληροφορίες στο site για nat, ports, και ψιλά γράμματα. Αφού το 99% ειναι άσχετα πρόβατα, και το 1% που ξέρει απ αυτά θα το χάσουμε αν τα γράψουμε.... Τζένυυυυυ!!!!! ενα καπουτσίνο, πάρε τη γυναίκα οτι σήμερα έχω σύσκεψη, και έλα μέσα να σου... υπαγορέψω 2 φωνήεντα"
electroasd Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 "άσε ρε που θα ξοδέψουμε 10 λεπτά απο τον πολύτιμο χρόνο της γραμματέως μας, να γράψουμε αναλυτικές πληροφορίες στο site για nat, ports, και ψιλά γράμματα. Αφού το 99% ειναι άσχετα πρόβατα, και το 1% που ξέρει απ αυτά θα το χάσουμε αν τα γράψουμε.... Τζένυυυυυ!!!!! ενα καπουτσίνο, πάρε τη γυναίκα οτι σήμερα έχω σύσκεψη, και έλα μέσα να σου... υπαγορέψω 2 φωνήεντα" Ε γ ρ α ψ ε ς ! ! ! ! ! ! :-D :-D :-D :-D
marmegap Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ναι, η netone δεν παρουσιάζεται ως η τέλεια, και τα προβλήματά της θα μπορούμε να τα συζητήσουμε μόνο οταν ενεργοποιηθούν μερικοί συνδρομητές και γράψουν σε κάποιο φόρουμ τα προβλήματα.σήμερα κρίνουμε το τι γράφουν στο σαιτ τους. Το τι θα κάνουν απ αυτά, υπομονή και θα δείξει. και κρίνω, με βάση αυτά που υπάρχουν ΣΗΜΕΡΑ, στην ελληνική αγορά. το αν υπάρχει ενας isp στη Φινλανδια που δίνει έως 99/49 Mbps με 1 ευρώ το μήνα, ειναι άσχετο. αυτό το μέχρι Χ down, μέχρι Ψ up, ειναι για όλους ενοχλητικό, αλλα ισχύει για όλες τις dsl συνδέσεις, είτε στο γράφουν, είτε όχι. καλό ειναι να το γράφουν. Οποιος δεν το γράφει είναι καραγκιόζης, αλλα και όποιος επειδή δεν το βλέπει γραμμένο, το "έως Χ", θεωρεί οτι αγοράζει εγγυημένη ταχύτητα ειναι απληροφόρητος. ειναι θετικότατο οτι σε προειδοποιούν ξεκάθαρα για τα κλειδωμένα, και τα ξεκλειδωμένα settings, πρίν δεσμευτείς, αντίθετα απο κάτι άλλους που μας αντιμετωπίζουν σαν χαχόλους... "άσε ρε που θα ξοδέψουμε 10 λεπτά απο τον πολύτιμο χρόνο της γραμματέως μας, να γράψουμε αναλυτικές πληροφορίες στο site για nat, ports, και ψιλά γράμματα. Αφού το 99% ειναι άσχετα πρόβατα, και το 1% που ξέρει απ αυτά θα το χάσουμε αν τα γράψουμε.... Τζένυυυυυ!!!!! ενα καπουτσίνο, πάρε τη γυναίκα οτι σήμερα έχω σύσκεψη, και έλα μέσα να σου... υπαγορέψω 2 φωνήεντα" Κεντάς φιλαράκο.
parsifal Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 ...ειναι θετικότατο οτι σε προειδοποιούν ξεκάθαρα για τα κλειδωμένα, και τα ξεκλειδωμένα settings, πρίν δεσμευτείς,αντίθετα απο κάτι άλλους που μας αντιμετωπίζουν σαν χαχόλους... Αμφιβάλλω αν θα είχαν δώσει τόση σημασία στη λεπτομέρεια, αν δεν είχε προηγηθεί ο ντόρος με τη γνωστή, επίσης νέα εταιρεία...
Silok Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Αμφιβάλλω αν θα είχαν δώσει τόση σημασία στη λεπτομέρεια, αν δεν είχε προηγηθεί ο ντόρος με τη γνωστή, επίσης νέα εταιρεία... Τουλάχιστον αυτοί με το ντόρο που έγινε το έκαναν,ενώ όλοι οι άλλοι ακόμη αγροτεμάχια αγοράζουν και συνεχίζουν να νομίζουν πως έχουν να κάνουν με ζώα.Αντί να δώσουν καλύτερη πληροφόρηση στις ιστοσελίδες τους προτιμούν να τις γεμίζουν με μπάνερ κόντρα μπάνερ και αναγκαστικά θα πάρεις τηλέφωνο (1 ώρα αναμονή) κι άν τύχει να πέσεις σε κάποιον σχετικό έχει καλώς.Αλλιώς παίξε τζόκερ. +1 όσο αφορά την πληροφόρηση.Κατά τα άλλα περιμένουμε.Άρε που κανταντήσαμε.Να ψάχνουμε να βρούμε ποιός θα μας κοροιδέψει λιγότερο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Οσοι εχουμε dsl πρπει να την διακοψουμε και να περιμενουμε (ποσο ?) να μας συνδεσει η Netone ????
gf030 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 "Τηλεφωνήστε στο 13860 από σταθερό (αστική χρέωση)" Αυτο τι σημαινει? οτι ειναι χρεωση απλη,σαν να καλουμε δηλαδη ενα οποιοδηποτε τηλεφωνο, η ειναι μουφα,οπως π.χ. 13880 βιβοντι με υπερχρεωση? Κατα τα αλλα, την βρισκω ενδιαφερουσα προς το παρον...
doc1000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Νομίζω είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε... Θα δείξει... Το 1mbit upload είναι σίγουρα πολύ καλό πάντως!
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Με πηραν πριν λιγο απο net one για την υπηρεσια τους...Τονισα οτι δεν θελω να μεινω χωρις internet και μου ειπαν οτι θα μεινω χωρις τηλεφωνο και φυσικα internet για 4-5 ωρες μονο.Εχει κανεις παρομοια εμπειρια ???? Πολυ καλο για αληθινο μου φαινεται.... Αληθεια συναγερμος με ειδοποιηση σε κεντρο ληψης σηματων μπορει να δουλεψει με net one ??? 38 ευρω για ολα μαζι με δωρεαν αστικες και υπεραστικες κλισεις δεν ειναι και ασχημα..
random Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Στο συγκεκριμένο, adslgr.com section: "Net One Support" μπορείς να πάρεις απαντήσεις επίσημα απο το support team της Net One για λογαριασμό της εταιρείας σε σχετικη ερωτηση, έγραψαν: er. Είναι δυνατή η χρήση Fax και/ή συναγερμού με τη χρήση της τηλεφωνίας που μας παρέχετε; ap. Η χρήση Fax μέσω του δικτύου μας λειτουργεί αυτή την στιγμή κανονικά. Σε ότι αφορά στην χρήση modem (συναγερμός) βρισκόμαστε ήδη στην τελική φάση υλοποίησης και πιστεύουμε ότι θα είμαστε σε θέση να την προσφέρουμε μέσα στις επόμενες πέντε εβδομάδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.