Προς το περιεχόμενο

Η NetOne εισέρχεται δυναμικά στην αγορά των οικιακών πελατών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο με σταθερό μηνιαίο πάγιο

Τηλεφωνία (περισσότερα...)

2 Τηλεφωνικές Γραμμές

Δωρεάν Απεριόριστες Αστικές & Υπεραστικές Κλήσεις, κάθε μέρα, όλη τη μέρα

Δωρεάν τηλεφωνητής, αναγνώριση, φραγή προώθηση...

Μεταφορά του αριθμού σας χωρίς χρέωση

Internet (περισσότερα...)

Απεριόριστο Internet έως 10 Mbps

3 e-mail X 1G

Δωρεάν Εξοπλισμός (περισσότερα...)

Εύκολη εγκατάσταση σε 1 λεπτό. Αυτορυθμίζεται από το δίκτυο μόλις συνδεθεί

Όλα με ένα μηνιαίο πάγιο. Εσείς επιλέγετε:

? 37.90 χωρίς πάγιο ΟΤΕ ή

? 29.90 με διατήρηση του ΟΤΕ

Πώς σας φαίνετε?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πολύ καλή προσφορά και αρκετά υποσχόμενη εταιρία φαινετε

Ολα ξεκάθαρα και απλά περιγράφονται στο site της, για τον εξοπλισμό και όλα. Εχει πολλά θετικά όπως πολύ καλό router! και upload 1 Mbps!!

Βέβαια είμαι επιφυλακτικός γιατί και ON τέτοια εντύπωση έκανε πριν ξεκινήσει αλλά αποδείχτηκε μάπα το καρπούζι... ομως + είναι οτι δεν είναι νεα εταιρία στον χώρο, ειναι απο το 1998 απλώς έδινε υπηρεσίες μόνο επιχειρήσεις, το αναφέρω αυτό για να μην φάνε beta testing αυτοι που θα ενεργοποιηθούν πρώτα όπως γίνεται με την on τωρα (μια να μην λειτουργεί το internet μετά το τηλέφωνο κτλ.) αλλά να είναι όλα άψογα

Δημοσ.

Fainetai poly kalh alla molis ekana elegxo gia dia8esimothta mou eipe to ekshs:

2. Να είναι μέσα στα όρια του Ν.Αττικής

Kai epishs den exei to low paketo pou parexei h forthnet to SOHO.

Panw katw prosferoun ta idia alla to 1mbps upload einai kapws koryfaio. An to eixe sth saloniki kai den eixa kanei thn aithsh forthnet 8a to skeftomouna sovara. Pantws otidhpote makria apo OTE aksizei opote an to valei kapoios na mas pei entypwseis :))

Δημοσ.

psinomai na to kanw molis teleiosei i sindesi mou me forthnet to kalokairi. leei oti sintoma tha ipostirizei tin perioxi mou (nikaia - rentis mou bgazei). iparxei kapoio xronodiagramma gia pote akrivws einai auto to sintoma?

Δημοσ.
psinomai na to kanw molis teleiosei i sindesi mou me forthnet to kalokairi. leei oti sintoma tha ipostirizei tin perioxi mou (nikaia - rentis mou bgazei). iparxei kapoio xronodiagramma gia pote akrivws einai auto to sintoma?

An paris tilefono stin eksipiretisi kai rotisis pithanon na sou dosoun imerominia.

Δημοσ.

Εύκολη εγκατάσταση σε 1 λεπτό. Αυτορυθμίζεται από το δίκτυο μόλις συνδεθεί

Καλές χρυσές αυτέσ οι προσπάθειες αλλά αυτή η "αυτορύθμιση" του εξοπλισμού δεν μου αρέσει. Ναι, έχεις Down: 10Μbps/Up: 1Mbps αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορείς να το αξιοποιήσεις; Ας προσέχουμε λοιπόν για να έχουμε, τα ίδια έλεγε και η ON και πριν από λίγο καιρό είχαν πλημμυρισει τα φόρουμ με μηνύματα του που λέγανε ότι τα ρουτεράκια που δίνει έχουν κλειστά τα πάντα και κάτι τέτοια.

Δημοσ.

Για προσέξτε αυτά απ το FAQ του site.

Όταν έχω σύνδεση ADSL μπορώ να μπαίνω από οπουδήποτε στο Internet;

Όχι, η σύνδεση που έχετε είναι για συγκεκριμένο σημείο και τηλεφωνική γραμμή και δεν μπορείτε με τους κωδικούς χρήσης να μπαίνετε στο Internet από υπολογιστές που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη.

Είμαι προχωρημένος χρήστης. Τι δυνατότητες ρυθμίσεων έχω πάνω στο modem/router της Net One;

Οι δυνατότητες που δίνονται στον τελικό χρήστη είναι:

1. Διαχείριση router μέσω WEB

2. Αλλαγή password χρήστη

3. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

4. Ρυθμίσεις δικτύου LAN

5. Ρυρμίσεις DHCP

6. Ρυθμίσεις Ασύρματου Δικτύου WLAN

7. Ρυθμίσεις Firewall

8. Ρυθμίσεις ΝΑΤ (π.χ. port forwarding, gaming,)

9. Ρυθμίσεις DynDNS

10. Ρυθμίσεις Parental Control

Είμαι προχωρημένος χρήστης. Τι περιορισμούς έχω με το modem/router της Net One?

Για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και σωστή λειτουργία των υπηρεσιών του δικτύου της Net One αλλά και για λόγους ασφάλειας οι παρακάτω δυνατότητες δεν είναι δυνατές από τον τελικό χρήστη.

1. Αναβάθμιση firmware

2. Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας ρυθμίσεων

3. Προσθήκη χρήστη στο router

4. Αλλαγή ρυθμίσεων σύνδεσης internet

5. Αλλαγή ρυθμίσεων τηλεφωνίας

6. Αλλαγή ρυθμίσεων Quality of Service

7. Απομακρυσμένη διαχείριση router

8. Διαχείριση router μέσω telnet

Δημοσ.
6. Αλλαγή ρυθμίσεων Quality of Service ?????????????????????

8. Διαχείριση router μέσω telnet ?????????????????????

αντε για

Αντε γεια θα ειτανε κυριως εαν δεν μπορουσες να ριθμισεις τα

6. Ρυθμίσεις Ασύρματου Δικτύου WLAN

7. Ρυθμίσεις Firewall

8. Ρυθμίσεις ΝΑΤ (π.χ. port forwarding, gaming,)

Τωρα το QoS το κανανε για το VoIP σίγουρα για να μην υπάρχει πρόβλημα και πιθανον για το μελλον εαν θα δώσουν IPTV οπου χωρίς το κατάλληλο QoS αυτα τα 2 θα είναι χάλια...

Δημοσ.

Από την στιγμή που υπάρχει το 2play της Forthnet με μόλις +2?,

δεν νομίζω να ευδοκιμήσει η προσπάθεια της NetOne.

Για τα 2? διαφορά θα πήγαινα σίγουρα σε κάποια από τις γνωστές εταιρείες.

random όσον αφορά το τέλος ενεργοποίησης μπορεί να το έχει δωρεάν

μέχρι κάποια ημερομηνία υποβολής αίτησης.Όπως κάνουν όλες οι εταιρείες σχεδόν.

Και η Forthnet πχ έχει 70? Τέλος Ενεργοποίησης αλλά σχεδόν πάντα ανανεώνει τις ημερομηνίες που το παρέχει δωρεάν.

Δημοσ.

μέχρι κάποια ημερομηνία υποβολής αίτησης.

Δεν πρόσεξες καλά, ο random έγραψε Απ-ενεργοποίησης. Και μάλλον μετά τον 1ο χρόνο δεν το πληρώνεις:

Σε περίπτωση καταγγελίας της Σύμβασης από τον Συνδρομητή χωρίς υπαιτιότητα της Εταιρίας ή από την Εταιρία λόγω υπαιτιότητας του Συνδρομητή, πριν από τη συμβατική λήξη της παρούσας, ο Συνδρομητής οφείλει, πέραν της εξόφλησης των λογαριασμών του έως την χρονική στιγμή ισχύος της καταγγελίας, να καταβάλει επίσης στην Εταιρία Τέλος Αποσύνδεσης ύψους 70 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Από: http://www.netone.gr/Docs/Residential_Terms_and_Cond.pdf

Δημοσ.

Oh yes...

Δικό μου το λάθος.

Το ίδιο τότε ισχύει και στην Forthnet με το 2play.Αν αιτηθείς διακοπή πρίν το τέλος της 12μηνης σύμβασης,πληρώνεις 70?.

Δημοσ.
Το ίδιο τότε ισχύει και στην Forthnet με το 2play.Αν αιτηθείς διακοπή πρίν το τέλος της 12μηνης σύμβασης,πληρώνεις 70?.

Κι αυτοί το ίδιο; Χμμμ...

Και με ποια λογική 70 και όχι 70x/12, όπου x o αριθμός των εναπομεινάντων (καλά δεν το έγραψα; ) μηνών μέχρι συμπληρώσεως έτους; Τί ψάχνω τώρα...; :mrgreen:

Δημοσ.
Από την στιγμή που υπάρχει το 2play της Forthnet με μόλις +2,

δεν νομίζω να ευδοκιμήσει η προσπάθεια της NetOne.

Για τα 2 διαφορά θα πήγαινα σίγουρα σε κάποια από τις γνωστές εταιρείες.

μέχρι κάποια ημερομηνία υποβολής αίτησης.Όπως κάνουν όλες οι εταιρείες σχεδόν.

Και η Forthnet πχ έχει 70 Τέλος Ενεργοποίησης αλλά σχεδόν πάντα ανανεώνει τις ημερομηνίες που το παρέχει δωρεάν.

Παντως να ξερεις φιλε μου οτι μην εισαι τοσο σιγουρος οτι επειδη η forthnet ειναι γνωστη , οτι ειναι κ αξιοπιστη(για το 2play , μιλαω). 2 κολητοι μου δουλευουν μεσα και μου εχουν πει τι παιζει αναλυτικα..... Δεν ξερουν να το λειτουργουν ακομα , πολλα προβληματα χωρις λυση , καθυστερησεις και αλλα τετοια... Α! και να μην ξεχασω! Εαν ακουσετε να σας λενε:" Ο ΟΤΕ φταιει για το προβλημα σας" , πολυ απλα ειναι η λυση εκτατης αναγκης.....

Κι αυτοί το ίδιο; Χμμμ...

Και με ποια λογική 70 και όχι 70x/12, όπου x o αριθμός των εναπομεινάντων (καλά δεν το έγραψα; ) μηνών μέχρι συμπληρώσεως έτους; Τί ψάχνω τώρα...; :mrgreen:

Με την ιδια λογικη , γιατι παιρνεις δωρεαν κινητο απο καποια εταιρια και κανεις συμβολαιο για 1 χρονο και μην εκοβες οποτε ηθελες την συνδεση σου πριν τον χρονο πληρωνοντας την αξια του κινητου*χ/12 , όπου x o αριθμός των εναπομεινάντων μηνών μέχρι συμπληρώσεως έτους???? Ενταξει παιδια να μην ειμαστε υπερβολικοι , οτι ζητανε και καλα, οτι να ναι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...