Προς το περιεχόμενο

Ασυγχρόνιστος ήχος κυρίως στον bs player

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως ανέφερα,έχω πρόβλημα ασυγχρόνιστου ήχου κυρίως στον bs player.codecs έχω μόνο τους divx codecs, και το vob sub για τους υπότιτλους να τρέχουν από πισω! παρατήρησα ότι το πρόβλημα στον bs player, είναι πολύ πιο έντονο , καθώς κ ότι η φωνή που ακούγεται, είναι πιο χαμηλή σε ένταση από ότι σε άλλους players. ξέρετε τι φταίει?χρειάζομαι κ τίποτα άλλους codecs για τη φωνή,για να στρώσουν τα αρχεία?

Δημοσ.

Όταν τρέχεις το αρχείο στον official Divx Player έχεις πάλι ασυγχρόνιστο ήχο; αν όχι, φταίνε οι codecs. Προσωπικα χρησιμοποιώ πλέον τον Gom player και δεν εγκαθιστώ τίποτα από codecs, ούτε vob sub, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο :)

Δημοσ.

δεν έχω βάλει καν τον divx player.από όλο το πακετο divx,έβαλα μόνο τους codecs.

gom player?1η φορά τον ακούω! υποστηρίζει κ αυτός υπότιτλους srt φαντάζομαι,κ από ότι κατάλαβα χωρίς vob sub?

με το μέγεθος των υποτιτλων μπορείς να παίξεις όπως στον bs?

Δημοσ.

Physics_Rulez,με έπεισες,θα το δοκιμάσω!!!!!

Cloud_7 , από τότε που είχα βάλει αυτό το πακετο,κ κάτι άλλους codecs στο σύστημα,και έκαναν conflict,και κράσαραν τα πάντα, προσπαθώ να βάζω όσο λιγότερα γίνεται επάνω...

Δημοσ.

Physics_Rulez,ναι, λύθηκε, μια χαρά! πολύ καλός ρlayer,δεν τον ήξερα! επειδή σε βλέπω σχετικό πάντως με τη φάση αυτή των divx κλπ, αν έχεις όρεξη κ χρόνο, ρίξε μια ματιά στο software,που άνοιξα ένα άλλο τόπικ για πρόβλημα με αναγνώριση ηχείων! κ παλι ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...