Προς το περιεχόμενο

PCTV for Macintosh! USB TV tuner από την Pinnacle :)

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Pinnacle έβγαλε κάρτα TV USB και για Mac.

http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Mac/Pinnacle+TV+for+Mac+Hybrid+Stick.htm

http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=0360866

Αναλογική + ψηφιακή τηλεόραση. Δυστυχώς δεν έχει αναλογικό ραδιόφωνο.

148 ευρώ με μεταφορικά από το δεύτερο, 105 στερλίνες από το πρώτο.

Υπάρχει και πιο φθηνή έκδοση με μόνο ψηφιακή αλλά δε νομίζω μας ενδιαφέρει εδώ.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον, αλλά αν έψαχνα για tv στο mac μου, πριν πάρω κάτι από την Pinnacle, θα περίμενα να διαβάσω πρώτα μερικά αναλυτικά reviews. Στα windows τα προγράμματα που συνοδεύουν τις κάρτες της είναι λίγο ιδιότροπα...

Δημοσ.

Εγω δεν τη σζμπαθώ καθόλου την pinnacle.. Πάρτε Terratec νε βρείτε την υγειά σας.. Τουλάχιστον από αυτόπ ου έχω εγώ είμαι 1000% ευχαριστημένος...

Δημοσ.

Το ότι είναι pre-order δεν νομίζω να αποτελεί πρόβλημα στην αποκτησή του. Εαν το βρεις σε διαφορετικό κατάστημα νωρίτερα και βέβαια μπορείς να το πάρεις. Η επισήμανση ήταν στο ότι υπάρχει στην Ελλάδα οπότε ενδεχομένως και διαφορετικά καταστήματα να φιλοτιμηθούν να το φέρουν

Δημοσ.

το fnac έχει το eyeTV...φανταστικό αλλά και πανάκριβο, κοντά στα 180

πιστέυω είναι η καλύτερη λύση για tuner σε mac

Δημοσ.

Η κάρτα μου ήρθε και σας παραθέτω τις πρώτες εντυπώσεις μου μετά από περίπου.... 2 ώρες χρήσης :)

Το πακετάκι είναι σχετικά πλήρες. Περιλαμβάνει την κάρτα, μια μίνι κεραία, ένα κομψό τηλεχειριστήριο, μια προέκταση USB, έναν αντάπτορα για video-in, σύντομες οδηγίες και CD με το λογισμικό Elgato Eye TV Lite.

Η λήψη σήματος είναι αρκετά καλή. Με την κεραία της πολυκατοικίας πιάνει κανονικά όλα τα κανάλια με καλό σήμα ακριβώς όπως και οι δέκτες που έχω. Με την μίνι-κεραία της πιάνει μέσα από το διαμέρισμά μου περίπου 5-6 κανάλια σε ποιότητα που κυμαίνεται σε μέτρις επίπεδα. Αναμενόμενο βέβαια.

Το λογισμικό, αν και με σχετικα περιορισμένες δυνατότητες ως έκδοση Lite, είναι πολύ εύκολο και όμορφο. Βρήκα αυτόματα όλα τα κανάλια και τα μενού του είναι λιτά και ικανοποιητικά.

Η εγγραφή τηλεοπτικού σήματος λειτουργεία μια χαρά και γρήγορα.

Η χρήση του CPU ανέρχεται περίπου στο 23% στον Macbook Core Duo 2GHz.

Από σταθερότητα δεν μπορώ να πω ακόμα, ωστόσο στις δύο αυτές ώρες δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα στο multitasking.

Δημοσ.

Ξέχασα να πω ότι την κάρτα την έπαιξα κανονικά και στο PC αρκεί να κατεβάσετε τους drivers για την Pinnacle PCTV 330e.

Η κάρτα αυτή κοστίζει αρκετά φθηνότερα από την TV for Mac. Κατά συνέπεια επί της ουσίας πληρώνουμε ακριβά το software της Elgato (σε έκδοση light) που βρίσκουμε μέσα.

Αν, λέμε αν, μπορεί κάποιος να βρει φθηνά το software της elgato τότε αξίζει να πάρει την PCTV 330e για να την τρέχει και σε PC και σε Mac, γλιτώνοντας τα επιπλέον λεφτά.

Θα είναι τότε μια άριστη και φθηνή λύση και θα μπορεί να την τρέχει και σε όλους τους υπολογιστές του.

Αν δεν μπορεί να βρει το software φθηνά (δεν ξέρει να ψάξει δηλαδή) τότε πρέπει να αγοράσει μια κάρτα που έχει μέσα software για mac όπως έκανα εγώ :)

Συμπερασματικά, είμαι ικανοποιημένος από την αγορά μου ως ποιότητα, πλήρωσα όμως κάπως ακριβότερα από ό,τι θα μπορούσα αν ήξερα αυτά που σας λέω. Εσείς που ξέρετε τώρα μη διστάσετε. PCTV 330e φθηνότατα ;)

post-858-129062946054_thumb.jpg

post-858-129062946056_thumb.jpg

post-858-129062946058_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...