Προς το περιεχόμενο

Δηλητριάστικαν όλα τα περιστέρια στην πλ. Κοτζιά..

Wolfidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα καρφιά, τα καρφάκια και οι λερωμένες μπουγάδες φίλε, ουδεμία σχέση έχουν με την παράνοια της πλατείας Κοτζιά. Κι εγώ αμολάω το γάτο όταν δω περιστέρια να περιτριγυρίζουν τα μάρμαρα, αλλά αυτό μάλλον έχει αποτρεπτικό και όχι δολοφονικό χαρακτήρα. Κι αν φάει και κανένα περιστέρι, γάτος είναι, δεν χάλασε κι ο κόσμος.

Εκτός αν έχεις κανέναν τέτοιον παρανοϊκό Γερμανό στις εφημερίδες, γιατί αντίθετα εδώ αυτό το χόμπυ είναι τακτικότατο. Αλλά να ήταν μόνο τα περιστέρια, πάει στο διάολο. Δεν είναι όμως.

Δημοσ.

Εχει παρανοικους Γερμανους.

Να'σαι σιγουρος. Το οτι δεν το μαθαινεις, δε σημαινει οτι δεν εχει.

(Αν θες, μπορω να σου λεω ιστοριες μεχρι αυριο)

Δημοσ.

Φαντάζομαι όλες οι χώρες έχουν παρανοϊκούς φίλε μου. Αλλά θα ήθελα να ξέρω τι ακριβώς θα έκαναν σε έναν Γερμανό αν τον έπιαναν να κάνει τέτοια ενέργεια, γιατί είμαι σίγουρος πως δεν αστειεύονται καθόλου. Εδώ τον πιάσουν δεν τον πιάσουν, το ίδιο είναι. Το πολύ-πολύ να πληρώσει κανένα πρόστιμο, αντί να τον στείλουν σε ψυχιατρείο.

Δημοσ.

Ασχετο αλλα εχει φαση:

Καποιος κερδισε 5-6 εκατ μαρκα στο λοττο (δε θυμαμαι ακριβως-μπορει και να κανω λαθος).

Βγηκε στο δρομο και μοιραζε λεφτα σ'οποιον νομιζε φτωχο...

Σε 2 ωριτσες, τον ειχαν μπαγλαρωσει στο ψυχιατρειο.

Εκανε 2 βδομαδες να βγει...

Δημοσ.

Καπου ξαναείπα ότι χρειάζονται κάμερες σε όλους τους δημόσιους χώρους,

και αυτά με τα προσωπικά δεδομένα είναι χαζομάρες. Μόνο αν γίνεται κάτι να κοιτάνε τι καταγράφηκε. Τα οφέλη είναι περισσότερα. Να τώρα θα τον μπαγλαρώνανε τον μπασταρδο. Διαρκή αστυνόμευση χρειαζόμαστε.

Εδω δηλητιριαζουν καθε χρονο στις 5ημερες παιδια στα περιστερια θα κολαγαν...

Κάμερες ακόμα και στις κουζίνες και στους φούρνους για να γίνεται οποτεδήποτε έλεγχος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...