Προς το περιεχόμενο

Δηλητριάστικαν όλα τα περιστέρια στην πλ. Κοτζιά..

Wolfidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάμε αυτος που το έκανε ήταν πολύ μεγάλος μπάσταρδος....

Η εικόνα που είδα στις ειδήσεις ήταν πολύ θλιβερή......

Κρίμα..... :cry:

:evil:

Δημοσ.

Ψυχούλες... Μερικοί άνθρωποι είναι για λύπηση... Μόνο βλαμμένος μπορεί να είναι αυτός που το έκανε... Σταδιάλα τον καραγκιόζη...

Δημοσ.

Το μίσος των "αθηναίων" όσων αφορά τα ζώα δεν είναι αστικό φαινόμενο, ίσως να είναι τέτοιο σε 3 δεκαετίες, αν υπάρχει. Προς το παρών είναι εκτόνωση άγριων ηθών από ανθρώπους ημιάγριας κατάστασης που έτυχε να βρίσκονται στην πλατεία Κοτζιά. Και ουδεμία σχέση έχουν με αστούς.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σκοτώνουν 5 ανθρώπους επειδή τους πατάγανε τα τρυφίλλια, ή οι ίδιοι άνθρωποι που σκοτώνουν -τακτικά- για 1,5 μέτρο γης: λέγονται "καραμπινόβλαχοι" και είναι δυστυχώς η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων των Αθηνών.

Δημοσ.

Πολύ απλά, αυτός που το έκανε, ελπίζω (προσωπικά) να το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και με την ίδια ταλαιπωρία.

Μερικοί άνθρωποι (σαν αυτόν/αυτή που έκανε κάτι τέτοιο) προοριζόντουσαν για πέτρες και καταλάθος βγήκαν άνθρωποι.

Δημοσ.
Πολύ απλά, αυτός που το έκανε, ελπίζω (προσωπικά) να το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και με την ίδια ταλαιπωρία.

Μερικοί άνθρωποι (σαν αυτόν/αυτή που έκανε κάτι τέτοιο) προοριζόντουσαν για πέτρες και καταλάθος βγήκαν άνθρωποι.

εμένα πάλι μου φένετε περιέργο ένας άνθρωπος, να δηλητηρίασε όλα τα περιστέρια...κάτι άλλο παίζει...

Αλλα να μου πείς ότι δηλητηρίασαν τα αδέσποτα σκυλια, να πω εντάξει, έχει έναν λόγο τουλάχιστον, μια λογική... Τα πουλιά τι τους πείραξαν??? Ειναι όντως ληπηρο το γεγονός...

Δημοσ.

Και δεν είναι μόνο ότι τα σκότωσε αλλά είναι και ο τρόπος που τα σκότωσε .... Φριχτός θάνατος, τρομακτικοί πόνοι...χωρίς λόγο....

Έδειχνε στις ειδήσεις μερικά που ψυχορραγούσαν λίγο πριν πεθάνουν.... και ο κόσμος να κοιτάει ανήμπορος....

καποιος έιχε βάλει ένα καπάκι από μπουκάλι με λίγο νερό μπροστά από ένα περιστέρι αλλα αυτό δεν ήθελε να πιει νερό, ήθελε να τελειώσει....

θάνατος......

Δημοσ.
Αλλα να μου πείς ότι δηλητηρίασαν τα αδέσποτα σκυλια, να πω εντάξει, έχει έναν λόγο τουλάχιστον, μια λογική...

Τί να πώ... Κρατάω την ψυχραιμία μου. Με όλη την καλή διάθεση, θές και τα λές?

Δημοσ.
ο Lucie ξέρουμε που γύρναγε σήμερα;

Πρέπει να είναι εκτός Ελλάδος. Τώρα που το σκέφτομαι όμως, μπορεί οι δηλώσεις να ήταν και για άλλοθι... χμμμ... ύποπτο...

Δημοσ.
Το μίσος των "αθηναίων" όσων αφορά τα ζώα δεν είναι αστικό φαινόμενο, ίσως να είναι τέτοιο σε 3 δεκαετίες, αν υπάρχει. Προς το παρών είναι εκτόνωση άγριων ηθών από ανθρώπους ημιάγριας κατάστασης που έτυχε να βρίσκονται στην πλατεία Κοτζιά. Και ουδεμία σχέση έχουν με αστούς.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σκοτώνουν 5 ανθρώπους επειδή τους πατάγανε τα τρυφίλλια, ή οι ίδιοι άνθρωποι που σκοτώνουν -τακτικά- για 1,5 μέτρο γης: λέγονται "καραμπινόβλαχοι" και είναι δυστυχώς η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων των Αθηνών.

Μην το περιορίζεις, θα ήταν ρεαλιστικότερο να λέγαμε ότι "είναι δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας" ;)

Δημοσ.

Όχι φίλε ]nick[ γιατί έτσι θα έπαιρνε η μπάλα τους κατοίκους του Βερολίνου, του Άμστερνταμ, του Λονδίνου και πολλούς άλλους, θα ήταν πέρα για πέρα άδικο. Η διαφορά είναι ότι αυτοί οι λαοί έχουν αστικοποιηθεί εδώ και 500 χρόνια και όχι το 1960.

Δημοσ.

Αιγεα

πηγαινε ταισε κανα περιστερι στο Βερολινο, Αμστερνταμ κτλ κτλ και να δεις τι θα σου πουν.

Μολις στην Αθηνα βαλαν καρφια για να μην καθονται, πεσαν ολοι να φαν τον τοτε δημαρχο.

Τα καρφια στις πολεις που λες, ειναι κατι το αυτονοητο. Καρφια εχουν ακομα κι οι πινακες ανακοινωσεων των τρενων στη Γερμανια.

Επειδη δλδ καποιος τρελος εκανε αυτο που εκανε, μη βγαζουμε ευκολα συμπερασματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...