Προς το περιεχόμενο

Πτυχιακές

iNfErNeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά!

Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω έτοιμες πτυχιακές στα Ελληνικά ώστε να τις μεταφράσω στα Αγγλικά? Πιο συγκεκριμένα ψάχνω πτυχιακή για "ελεκτροκαρδιογραφημα". Κάθε πληροφορία είναι παραπάνω από πολύτιμη.

Δημοσ.

Κυκλοφορούνε αράπηδες με CD έξω από εκπαιδευτικά ιδρύματα.

2-3 ηλεκτρολόγοι που ήρθαν για πρακτική στο εργοστάσιο είχαν παραδώσει τέτοιες πτυχιακές. Ο ένας είναι στο νοσοκομείο, αλλά σίγουρα η δική του "πτυχιακή" δεν είναι το ίδιο επικίνδυνη όσο του "ηλεκτροκαρδιογραφήματος" υποθέτω.

Σίγουρα όμως δεν θα θέλεις να ξέρεις την γνώμη μου παρεταίρω....

Δημοσ.
Κυκλοφορούνε αράπηδες με CD έξω από εκπαιδευτικά ιδρύματα.

2-3 ηλεκτρολόγοι που ήρθαν για πρακτική στο εργοστάσιο είχαν παραδώσει τέτοιες πτυχιακές. Ο ένας είναι στο νοσοκομείο, αλλά σίγουρα η δική του "πτυχιακή" δεν είναι το ίδιο επικίνδυνη όσο του "ηλεκτροκαρδιογραφήματος" υποθέτω.

Σίγουρα όμως δεν θα θέλεις να ξέρεις την γνώμη μου παρεταίρω....

lol, ωραία απάντηση, αν και οι πτυχιακές-μαϊμου δεν ευθύνονται για την αδιαφορία που δείχνουμε οι περισσότεροι στα μέτρα ασφαλείας εδώ στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Γιατί δεν βρίσκεις καλύτερα καμιά πτυχιακή απευθείας στα Αγγλικά για να μην κουράζεσαι? :neutral:

Τέλος πάντων, ψάξε εδώ μήπως υπάρχει τίποτα...

http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B1&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=

Καλύτερα όμως αγόρασε κανα δυο βιβλία σχετικά με το θέμα και αντέγραψε από εκεί.

Δημοσ.
lol, ωραία απάντηση, αν και οι πτυχιακές-μαϊμου δεν ευθύνονται για την αδιαφορία που δείχνουμε οι περισσότεροι στα μέτρα ασφαλείας εδώ στην Ελλάδα.

Άμα δεν ξέρεις τι σου γίνεται, κανένα μέτρο ασφαλείας δεν μπορεί να σε σώσει από τα αόρατα φίλε μου.

Θα έλεγα του φίλου inferner να ανοίξει κανένα βιβλίο να ξεστραβωθεί μην αποτελειώσει κανέναν με τον ηλεκτροκαρδιογράφο, αλλά φοβάμαι μη γίνω κακός.

Δημοσ.

Μην κρίνουμε για να μην κριθούμε...δεν σύμφωνο στο να πληρώσεις πτυχιακή αλλα από κει και πέρα είναι τελείως δικό του θέμα,σωστά...πάντως στο net υπάρχουν άπειρα site που κάνουν εργασίες αλλα όλες στα αγγλικά...οποτε γιατί να την μεταφράζεις,με την μια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μην κρίνουμε για να μην κριθούμε...δεν σύμφωνο στο να πληρώσεις πτυχιακή αλλα από κει και πέρα είναι τελείως δικό του θέμα,σωστά...πάντως στο net υπάρχουν άπειρα site που κάνουν εργασίες αλλα όλες στα αγγλικά...οποτε γιατί να την μεταφράζεις,με την μια.

Γιατί, αναλόγως το πανεπιστήμιο που θα επιχειρούσε κανείς να πλασσάρει για δική του μια τέτοια "πτυχιακή", υπάρχει περίπτωση να πέσει σε κάποιο που χρησιμοποιεί collocation software. Βασικά, είναι ένα λογισμικό που αναζητά στην πτυχιακή που υποβάλλεις φράσεις ίδιες με κείμενα υπάρχοντα και αν βρει match συγκεκριμένης έκτασης το θεωρεί λογοκλοπή, οπότε φινίτο. Fail με τη μία.

Αν κατάλαβα καλά, μάλιστα, δεν τίθεται καν θέμα πληρωμής. Ψάχνει για "ελεύθερο" υλικό. Οπότε, αν πιάσει Αγγλικό κείμενο, πιθανότατα να είναι ήδη καταχωρημένο, εφόσον το πανεπιστήμιο χρησιμοποιεί αυτό το λογισμικό καθώς κάτι τέτοια site είναι σταμπαρισμένα. Προσωπικά, θα θεωρούσα τα κείμενα αυτά "καμμένα".

Το ηθικό σκέλος της υπόθεσης δεν το σχολιάζω καν.

Δημοσ.

Σωστός ο Snoob, ξέρω κι εγώ ανάλογες ιστορίες. Από εκεί και πέρα, τι να πούμε. Εδώ γνωρίζω άτομο που αναλαμβάνει, ως επάγγελμα, να κάνει πτυχιακές άλλων. Έλεος...

Δημοσ.

γνωρίζω άτομο,σχετικό με το χώρο της ψυχολογίας (κ άσχετο με το δικό μου χώρο),που εκμεταλλευόμενος την άγνοια των φοιτητών περί στατιστικής,καθώς κ την τεμπελιά τους,για να τους περάσει 30-40 ερωτηματολόγια,και τα συμπερασματα τους,παίρνει άνω των 1000 ευρώ,και τον χρόνο, έχει πάνω από 50 πελατες!!!!! (από ότι ακούγεται πάντως από φίλες/ους, κάνει καλή δουλειά)!!!!

inferner,προσοχή σε αυτό που κάνεις, γιατί έτσι κ σε πάρουν χαμπάρι, δε σε βλέπω να καταφέρνεις να τελειώσεις ότι σπουδάζεις! good luck!

Δημοσ.

Ναι σύμφωνο και εγώ άλλωστε είμαι blacklisted για plagiarism στο πανεπιστήμιο από internet copy.Μεγάλη μαλακια μου αλλα έβαλα μυαλό...σίγουρα καλύτερα να κάτσεις να διαβάσεις 1 ολόκληρο 3-4 ήμερο και να πάρεις F παρα να πάρεις F με τέτοιον τρόπο...

Δημοσ.

Ευχάριστο παιδιά για τις απάντησης σας.

Η πτυχιακή είναι κάτι που πρέπει να ασχολείσαι από την αρχή. Η βλακεία μου ήταν ότι την αφίσα την τελευταία στιγμή και τώρα τρέχω και δεν φτάνω!

Όσον αφορά για το μέλλον τις εργασίας μου δεν νομίζω ότι θα φταίει ηπτυχιακή μου αλλα το ότι είμαι ανίκανος να εφαρμόσω τα μετρα ασφάλεια που υπάρχουν σε ένα εργοστάσιο. Όπως πολύ καλά είπε ένα φίλος στην Ελλάδα δεν εφαρμόζονται βασικά μετρα ασφαλειας.

Βρήκα αρκετές πληροφορίες στο google gr οποτε πιστεύω να μπορέσω να την τελειώσω πριν την παρασκευή που την παραδίδω!

Ευχάριστο και πάλι ολα τα παιδια :)

Δημοσ.
Ευχάριστο παιδιά για τις απάντησης σας.

Η πτυχιακή είναι κάτι που πρέπει να ασχολείσαι από την αρχή. Η βλακεία μου ήταν ότι την αφίσα την τελευταία στιγμή και τώρα τρέχω και δεν φτάνω!

Όσον αφορά για το μέλλον τις εργασίας μου δεν νομίζω ότι θα φταίει ηπτυχιακή μου αλλα το ότι είμαι ανίκανος να εφαρμόσω τα μετρα ασφάλεια που υπάρχουν σε ένα εργοστάσιο. Όπως πολύ καλά είπε ένα φίλος στην Ελλάδα δεν εφαρμόζονται βασικά μετρα ασφαλειας.

Βρήκα αρκετές πληροφορίες στο google gr οποτε πιστεύω να μπορέσω να την τελειώσω πριν την παρασκευή που την παραδίδω!

Ευχάριστο και πάλι ολα τα παιδια :)

Φίλε inferner αν νομίζεις ότι τα εργοστάσια έχουν καμια χωροφυλακή για τα μέτρα ασφαλείας, τότε μάλλον πέφτεις έξω. Τα μέτρα ασφαλείας ξεκινούν από τους ίδιους τους εργαζόμενους, αλλά πάραυτα δεν υπάρχει μέτρο ασφαλείας που να σου λέει να μην βάζεις δοκιμαστικό κατσαβίδι στα τριφασικά, γιατί μάλλον θεώρησαν αυτονόητο ότι οι πτυχιούχοι ξέρουν τα βασικά του επαγγέλματος.

Κατά πόσο πέφτουν έξω μπορεί και να είσαι η ζωντανή απόδειξη: ψάχνεις για πτυχιακή και ασχέτως αν θα την βρεις έτοιμη ή όχι, είσαι ένας άνθρωπος που παραδίδει πτυχιακή και δεν ξέρει καν ορθογραφία. Αν νομίζεις ότι θα επιβιώσεις σε οποιαδήποτε αγορά εργασίας πλην του δημοσίου, εγώ πάω πάσο. Αλλά όταν σκοτωθείς καλύτερα να μην κατηγορείς τα μέτρα ασφαλείας, αλλά τους -δημόσιους υπάλληλους- καθηγητές της 3ης Γυμνασίου που σε άφησαν να αποφοιτήσεις.

Δημοσ.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους φιλε Αιγέας. Στο πανεπιστήμιο που σπουδάζω είναι στην Αγγλία και δεν έχουμε ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο οποτε χρησιμοποιώ το greeklish translator. Το ότι έκανα λάθη στην ορθογραφία με κατατάσσει στους ανθρώπους που λες? Δε νομίζω. Απλά μερική πρέπει να σταματήσουν να είναι τόσο κομπλεξικοί. Εγώ βοήθεια ζήτησα και όχι την γνώμη κανενός για το τι θα κάνω στο μελλόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...