question mark Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Σ' ένα τερματικό έχω δύο δίσκους, εσωτερικά. Μπορώ τον δεύτερο δίσκο να τον κάνω share ώστε να τον βλέπει μετά το δίκτυο;
Lorea Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Φυσικά και μπορεις. ξερεις να κάνεις share το σκληρο σου?
question mark Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Πήγα στο share αλλά ήταν από μόνο του ενεργοποιημένο το share και στους δυο δίσκους του υπολογιστή. Τον έναν τον έχει ονομάσει C$ και τον άλλο D$. Αλλά δεν τον βλέπω μέσω δικτύου. Τι γίνεται;
question mark Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Το δίσκο τον έκανα share και παίζει κανονικά. Τώρα όμως έχω άλλο πρόβλημα. Οταν μπαίνω μέσα στο My Network Places μου βγάζει απ' ευθείας τον δίσκο αλλά μου λέει ότι το Network location του δίσκου είναι το The Internet και όχι το domain που είναι το lan. Που είναι το πρόβλημα;
akil Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 φιλαρακι ολα OK,μπες στο help των win XP και θα δεις τη διαφορα μεταξυ "The Internet " & "Network location "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.