louben Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Γεια χαρα σε ολους.Παιδια ,ια ερωτηση.΅Εχω το Κ750της se κα εχω της εξης απορια.Στο γυμναστηριο οταν βαζω το media player να ακουσω mp3 βαζω την ενταση τερμα και παλι ακουγεται χαμηλα.Φταιει το media player τα ακουστικα ή κατι αλλο.Επειδη ειμαι στο τσακ να αγορασω καποιο low budget mp3 player μεχρι (1 giga)σκεφτομουν αν επαιρνα τα ακουστικα της σειρας w εσωζα την κατασταση.Η μηπως οχι?Παντως απο αποψη τιμης μια η αλλη παει(πανω κατω 30 ε)/
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Γεια χαρα σε ολους.Παιδια ,ια ερωτηση.΅Εχω το Κ750της se κα εχω της εξης απορια.Στο γυμναστηριο οταν βαζω το media player να ακουσω mp3 βαζω την ενταση τερμα και παλι ακουγεται χαμηλα.Φταιει το media player τα ακουστικα ή κατι αλλο.Επειδη ειμαι στο τσακ να αγορασω καποιο low budget mp3 player μεχρι (1 giga)σκεφτομουν αν επαιρνα τα ακουστικα της σειρας w εσωζα την κατασταση.Η μηπως οχι?Παντως απο αποψη τιμης μια η αλλη παει(πανω κατω 30 ε)/ ri8mhse ligo to equalizer...
louben Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Thanks veltiothike aisthita to problhma(de lythike omos entelos)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.