Προς το περιεχόμενο

Top Ten Consoles

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε και γω μην κανω καμμια λιστα με τι εχω παιξει στο genesis...το genesis twn 56 χρωματων vs toυ snes των 256,και παρολο το χασμα το genesis τα πηγε περιφημα.γλυκες εποχες..

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. PS1

2. SNES

3. NES

4. PS2

5.Game Boy

6.Genesis/Mega Drive

7. N64

8. Atari 2600

9. Dreamcast

10. Game Boy Advance

την αλλαξα λιγο:)

Σε αυτην την μορφη συμφωνω απολυτα και αυτη ειναι για μενα η σωστη σειρα για τις καλυτερες κονσολες.

Περα απο προτιμησεις παντα.

Γιατι προτιμω genesis-saturn αλλα τα snes,PS1 ηταν τελικα καλυτερα,αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Δημοσ.

Κι εγώ πιστεύω ότι το 2600 δικαιούται τουλάχιστον μια θέση στην πρώτη 3άδα.

Το 2600 ήταν για τις κονσόλες ό,τι ήταν το ... FORD MODEL T και το VW στα αυτοκίνητα._

Δημοσ.

Pytzamarama, αυτή η έκρηξη αντικειμενικότητάς σου σοκάρει...Υολόγιζα πως δεν θα έβαζες κονσόλα άλλης εταιρείας πλην της SEGA... Το Nomad πώς σου ξέφυγε, ρε συ???:mrgreen:

(κάποια κυρία... Νintendo, σου λέει τίποτα??? Λέμε τώρα...)

Dr_73, η αλήθεια είναι πως εμείς εδώ στην Ελλάδα το έχουμε το Atari 2600 σε πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση από ό,τι στο εξωτερικό, αφού όπως πολύ σωστά επεσήμανες σε πιο πάνω μήνυμα, μονοπωλούσε την (όποια, τέλος πάντων) ελληνική αγορά στην εποχή του, σε ποσοστό 99%...

Στον υπόλοιπο κόσμο, ναι μεν κατείχε την πρωτιά (για αυτό και δεν το συζητάμε ότι ανήκει δικαιωματικά στη 10άδα), όμως το Intellivision και το Colecovision ακολουθούσαν κατά πόδας και σίγουρ ατα ποσοστά δεν ήταν της τάξης του 99%...

Υ.Γ: Σε όσους βάζουν το PS2 στη λίστα, να επαναλάβω ότι είναι εν ενεργεία κονσόλα, για αυτό και φαντάζομαι πως δεν συμπεριλήφθηκε...

Δημοσ.
Dr_73, η αλήθεια είναι πως εμείς εδώ στην Ελλάδα το έχουμε το Atari 2600 σε πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση από ό,τι στο εξωτερικό, αφού όπως πολύ σωστά επεσήμανες σε πιο πάνω μήνυμα, μονοπωλούσε την (όποια, τέλος πάντων) ελληνική αγορά στην εποχή του, σε ποσοστό 99%...

Σε αυτό τον τόπο ποτέ δεν υπήρχε πλουραλισμός. Πάντα υπήρχε η τάση να γίνονται όλα άσπρο-μαύρο. Να εξυψώνεται κάτι στα ύψη (χωρίς να αξίζει να είναι τόσο ψηλά) και να καταβαραθρώνεται κάτι άλλο στα τάρταρα (χωρίς να αξίζει να είναι τόσο χαμηλά).

Δημοσ.

Φιλε Olorin κατ αρχας δεν θεωρω τα handhelds ως κονσολες...απευθυνονται σε αλλο κοινο,οχι κατ αναγκη gamers

Oσο για το ΤΟP10 μου,τα εξηγω με λιγα λογια...

1)DREAMCAST(οι περισοτεροι νεοτερισμοι σε μια κονσολα)

2)2600(τα video games μαζικα σπιτι μας)

3)XBOX(η πρωτη nextgen προσπαθεια,οικοδεσποτης αναριθμητων emulators και ποιοτικο MediaCenter)

4)SATURN(τα arcades στα σαλονι μας)

5)GENESIS(η αλλη προταση,λανσαρισμα του νεου τυπου gamer διαφορετικο απο το στερεοτυπο του πατομπουκαλα)

6)VECTREX(διανυσματικα γραφικα,μια φορα το βλεπεις και το ερωτευεσαι)

7)INTELIVISION(η πρωτη προσπαθεια στα 16bit εν ετει 1980 και πολλα "nextgen" περιφερειακα!!)

8 )PS1(σιγουρα εδωσε την 3D κλωτσια στη βιομηχανια ωστε να ξυπνησει...)

9)3DO(την εποχη που βγηκε δεν το ακουμπουσε τιποτα)

10)NEOGEO CD(no comments!:D)

Δημοσ.

Παιδια θυμαστε μια παιχνιδομηχανη που ειχε βγαλει η Philips , το 97 νομιζω , η οποια επαιρνε cd κανονικα , ομως εβγαλε μονο 5(αν δεν κανω λαθως) παιχνιδια. Εγω ειχα παιξει 2 απο αυτα τα οποια με ειχαν αφησει αφωνο για τοτε!!!! Καταρχην και στα 2 επαιζαν κανονικοι ηθοποιοι και το ενα ηταν με μπατσους και το αλλο το παιχνιδι με ζομπι!!!! Θυμαται κανεις τιποτα?????

Δημοσ.
Παιδια θυμαστε μια παιχνιδομηχανη που ειχε βγαλει η Philips , το 97 νομιζω , η οποια επαιρνε cd κανονικα , ομως εβγαλε μονο 5(αν δεν κανω λαθως) παιχνιδια. Εγω ειχα παιξει 2 απο αυτα τα οποια με ειχαν αφησει αφωνο για τοτε!!!! Καταρχην και στα 2 επαιζαν κανονικοι ηθοποιοι και το ενα ηταν με μπατσους και το αλλο το παιχνιδι με ζομπι!!!! Θυμαται κανεις τιποτα?????
Philips CD-i
Δημοσ.
οχι!!!! δυστηχως δεν ηταν αυτη :(

ηταν ποιο κομψη και ανοιγε καπακι απο πανω , σαν το playstation και νομιζω το χρωμα ηταν πρασινοπο....

CD-32

Πάρτε και την δικιά μου:

1.ATARI 2600

2.NES

2.SNES

3..........

4..........

5..........

6.........

7.........

8.........

9........

10.......

Στις τελίτσες βάζετε ότι θέλετε εσείς:D

Δημοσ.

H pic einai apo to prwto version logika o filos sou 8a eixe ena apo ayta:

The CD-i player 400 series, which included the 450, 470, 490 models. The 400 models were slimmed-down units aimed at console and educational markets. The CD-i 450 player, for instance, was a budget model designed to compete with game consoles. In this version an infrared remote controller was not standard but optional.

h philips den ebgale apo tote allh konsola htan h teleytaia ths

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...