Προς το περιεχόμενο

Top Ten Consoles

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε σιγα εκει που θα κατεβαζατε καμια τσοντα ή κανα τραιλερ,κατεβαστε το βιντεακι.εχουν κανει καλη δουλεια στο αφιερωμα και αξιζει.

Δημοσ.

Υποθέτω πως περιορίζονται στις κονσόλες που βρίσκονται πλέον εκτός παραγωγής, αλλιώς πιθανότατα το PS2 και σίγουρα το DS θα είχαν θέση στη 10άδα...

Δημοσ.

Έχει να κάνει με την ηλικία αυτών που βγάζουν τη λίστα.Οι παλιοί gamers έχουν αποσυρθεί και δεν ψηφίζουν. Τουλάχιστον η συντριπτική τους πλειοψηφία.

Διαφορετικά το 2600 δεν θα ήταν κάτω από gb. Να είμαστε σοβαροί.

Το 2600 στην εποχή του έπαιζε μόνο του. Τουλάχιστον στην Ελλάδα. Είχε το 95% της τότε αγοράς μόνο του. Και όταν μιλάω για 2600 και την εποχή του αναφέρομαι γύρω στο 1980. Νομίζω ήταν η μόνη περίοδος που υπήρχε ένας απόλυτος κυρίαρχος. Σε όλες τις άλλες υπήρχαν περισσότεροι. Π.χ. CBM64-Spectrum-Amstrad κτλ κτλ ...

Δημοσ.

Αν πάρουμε δεδομένο την διάδοση και τις πωλήσεις μία κονσόλας τότε το PS2 βγαίνει με διαφορά το πρώτο.

Από τη άλλη σαν διαχρονική αξία και ποιότητα πρώτο βγαίνει το SNES.

Δημοσ.
mpa.... me thn kamia

Ω ναι, βγαίνει. Μην με αναγκάσετε τώρα να κάνω λίστα με τις παιχνιδάρες που είχα παίξει στο SNES μου!!!! (Sega vs Nintendo, Go, Go, GO!!!):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Ω ναι, βγαίνει. Μην με αναγκάσετε τώρα να κάνω λίστα με τις παιχνιδάρες που είχα παίξει στο SNES μου!!!! (Sega vs Nintendo, Go, Go, GO!!!):mrgreen::mrgreen::mrgreen:
mega drive.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...