Προς το περιεχόμενο

Δημόσιες Τουαλέτες

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβλεπα χτες το House M.D. (House rulez) :mrgreen: (ξενη σειρα που ασχολειται με ιατρικα περιστατικα) και ανεφεραν ενα περιστατικο με δημοσια τουαλετα και ερπη :-?

Ειναι οντως τοσο μεγαλη η επικινδυνοτητα τους;

(Δεν ειναι αστειο το θεμα, καλα λιγο ειναι :mrgreen: και δε βρισκω και κανενα ιατρικο αρθρο στο google, αν εχει δει καποιος ας με κατατοπισει.

Αν θεωρειται ακαταλληλο το θεμα, ας σβηστει)

Δημοσ.

Ναι είναι.

Μερικές φορές επίσης η άγνοια είναι για το καλό. (λίγες)

Αγόρασε μια UV lamp 300-350 Wave Length και ίσως δεις πράγματα διαφορετικά απο νερό. Σε σεντόνια και κρεβάτια ξενοδοχείων,τουαλέτες.

Μπορείς να παρεις δείγμα επίσης απο καποιο καπάκι δημοσιας τουαλετας και να τι μελετήσεις στο μικροσκόπιο.

Για παράδειγμα αν ουρήσει καποιος με ερπη και πεταχτούν σταγόνες στο καπάκι υπάρχει ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να πάθεις και εσύ.

Θεωριτικά ναι όμως πρακτικά σπάνια.

Υπάρχουν λύσεις όπως χαμηλού κύματος Disenfection UV, αλλα καλύτερα μη χέζετε σε δημόσιες τουαλέττες.

Δημοσ.

Δηλαδη δεν αρκουν οι στοιχειωδεις προφυλαξεις;

Καθαρισμος καπακιου, χαρτινα καλυματα, καμια δερματικη επαφη κ.τ.λ.;

Ε δε μπορω να κυκλοφορω και με ενα λαμπακι για περιπτωση που χρειαστω τουαλετα :P

Δημοσ.

Στο 99% των περιπτώσεων κάθε δημόσια τουαλέτα έχει ούρα η και ίσως άλλα υγρά. Απλά να την σκουπίσεις δεν γίνεται τίποτα. Αν χρησιμοποιήσεις χαρτιά μεγάλος κίνδυνος αποφεύγεται.

http://www.amazon.com/Zadro-Nano-UV-Disinfection-Light/dp/B000JFFS62/ref=sr_1_20/102-2306320-1599334?ie=UTF8&s=hpc&qid=1177333383&sr=8-20

Δημοσ.

Nαι ειδικά σε goody's τι να σου πω, ειναι χειρωτερα και απο δημοσια τουαλετα. Εκει πανε περισσοτερα ατομα απότι σε δημόσια.

Εννοείται οτι ο καθενας προτιμα να χεζει σπίτι του, δεν είμαστε και psycho. Όταν είσαι έξω, κοντεύεις να χεστεις και πρέπει να ξεφορτώσεις λέμε....

Δημοσ.

αν βρεθω σε mayday ανάγκη όντως εγώ θα ψάξω goodys κάθε λίγο και λιγάκι πάνε και γυαλίζουν και δε μου έχει τύχει να αντικρύσω κανένα παραφυσικό φαινόμενο εκει μέσα!

το θέμα δεν είναι να είσαι σπίτι αν είσαι στο δρόμο ε σε λίγο σπίτι θα φτάσεις. Στη δουλειά είναι το θέμα, και πραγματικά είναι μεγάαααλο σύν στο χώρο εργασίας να υπάρχει τουαλέτα να σε 'εμπνέει'

ΥΓ: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΑΛΕΤΕ ΣΕ ΚΤΕΛ!!! εκεί γίνονται ανακαλύψεις :):):)

Δημοσ.

To imodium στην τσεπη και ο θεος βοηθος ! Δεν αξιζει το ρισκο, αν ολα τα γνουντις ειναι σαν αυτα στην Ηλιουπολη που καθαριζουν την λεκανη με την σφουγγαριστρα να μου λειπει.Αν ειστε κοντα σε υπαιθρο φυσικα επωφεληθειται της ευκαιριας.Τα λοιπα ακροβατικα που κανουν αρκετοι δεν ειναι για μεγαλοσωμους τυπους σαν εμενα και δεν τα εχω δοκιμασει ποτε, αν μπορεις να σκαρφαλωσεις με ανεση πανω στην λεκανη ας πουμε ειναι και αυτο μια λυση.

Δημοσ.
Τα λοιπα ακροβατικα που κανουν αρκετοι δεν ειναι για μεγαλοσωμους τυπους σαν εμενα και δεν τα εχω δοκιμασει ποτε, αν μπορεις να σκαρφαλωσεις με ανεση πανω στην λεκανη ας πουμε ειναι και αυτο μια λυση.

lol μολις φανταστηκα την εικονα ...

Προσεξτε μην γλιστρήσετε πάντως ...

Δημοσ.

Παιδια μην κανετε ακροβατικά στη λεκάνη γιατί έχω ακούσει περιπτώσεις τραγικές..... να σπάει η λεκάνη και το άτομο να κατασφάζεται στην κομμένη πορσελάνη της λεκάνης και να έχει τρομερή αιμοραγία....

Δημοσ.
..........ΥΓ: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΑΛΕΤΕ ΣΕ ΚΤΕΛ!!! εκεί γίνονται ανακαλύψεις :):):)

... και σε στάσεις ΟΣΕ και στα τρένα μέσα!!! Δεν φτάνει που'χουν το μαύρο τους το χάλι, σου έχουν και το πιατάκι για να ρίξεις το κατιτίς σου! Επί πλήρωμη χέσιμο; Παραπάει το πράμα! :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...