naiv_dim Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 καλημερα παιδες, εχω ενα εξης προβληματακι καθολου σοβαρο αλλα πρεπει να λυθει αργα η γρηγορα, λοιπον δ ξερω πως αλλα οταν εχω το caps lock ανοιχτο γραφει με μικρα κ οταν το κλεινω γραφει κεφαλαια.. κουφαθηκα οταν το ειδα κ τωρα δ ξερω πως αλλαζει.. :confused:
wert Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μήπως με κάποιο τρόπο έχει μπλοκάρει το shift το οποίο και αντιστρέφει τη διαδικασία; Κούνησε κάπως το shift μπάς και ξεκολήσει αν είναι αυτό.
lefi Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Κοίτα εάν συνδιασμοί πλήκτρων με το shift λειτουργούν χωρίς να το πατάς. Εγώ προσωπικά θα το διασκέδαζα.
naiv_dim Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ρε φιλε συγαυρε δμπορω να το διασκεδασω.. ειναι σπαστικο κ μπερδευεις τα μπουτια σου ετσι..
etabatala Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Λοιπον φιλε μου για καλη σου τθυχη ετσι επαθα και εγω.Μαλλον πατησες καταλαθως το δεξι shift.Απλα για να ειναι οπως πριν πατα για 5 δυτερολεπτα το αριστερο shift τοσο απλο.Περιμενω αποτελεσματα
naiv_dim Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 φιλε etabatala εφτιαξε μονο του.. πηγα να κανω αυτο που μου ειπες κ διαπιστωσα οτι ειχε φτιαξει.. παντως θα το εχω στα υποψιν αυτο που ειπες γιατι πραγματικα ηταν περιεργο κ σπαστικο.. ευχαριστω παντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.