Angel_Nick Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Steilte mou to provlima pou antimetopizete...<BR>kai ego tha eimai edo .......
unforgiven Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Mμμμμμ.... πρόκληση!<BR>Σου παραθέτω λοιπόν το πρόβλημά μου, που το έχω συζητήσει και με άλλους (και στo Insomnia και αλλού) και δεν βρέθηκε άκρη,<BR>Εν συντομία, έχω μια m/b MSI K7T266Pro-R με Athlon 1.4 και W98SE. Το πρόβλημα είναι η DXR3... Όποτε πάω να την εγκαταστήσω, το σύστημα παγώνει εντελώς. Δοκίμασα να εγκαταστήσω τους drivers της Hollywood+, με τους οποίους κανονικά δουλεύει. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά, αλλά όταν πάω να εγκαταστήσω τον player, κολάει. Ακόμα, υπάρχει ο Eugene DVD Player, που είναι για την Η+, εγκαταστάθηκε κανονικά, αλλά όταν πάω να δω dvd, κολάει πάλι...<BR>Καμιά ιδέα;<BR>Χρησιμοποιώ το τελευταίο bios, τους τελευταίους Via 4 in 1, τους τελευταίους drivers για όλες τις συσκευές μου....
cronos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Μεγαλύτερη πρόκληση...<BR>Έχω μία SOYO motherboard, 500ΜHz Κ6II, Hercules MX2, Soundblaster 5,1 , Nec DVD 5700A, Acer CDROM 40x , και δύο σκληρούς Quantum Fireball, 5 και 40 GB αντίστοιχα. Το πρόβλημά μου είναι η ενεργοποιήση του DMA. Κάθε φορά που το ενεργοποιώ στις συσκευές (CD/DVD-ROM και στους σκληρούς), μετά το restart 'χάνονται' τα CD/DVD-ROM από τον Explorer και γενικά το σύστημα δεν τα 'βλέπει' σαν να μην υπάρχουν. Έχω εγκαταστήσει 5-6 Drivers της VIA της σειράς 4-in-1, αλλά τίποτα. Το mail μου είναι [email protected] . Αν καταφέρεις τίποτα γράψε μου.
unforgiven Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Επειδή είχα και εγώ πρόβλημα με το DMA, μήπως χρησιμοποιείς ΑΤΑ 33 καλώδιο σε ΑΤΑ 66 ή 100 controler; Αν ναι, χρησιμοποίησε ΑΤΑ 66 ή 100. Το έκανα σε εμένα και δούλεψε!
Angel_Nick Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 file mou esi me to provlima me tous sklhrous prepei na exeis sindesi os eksi ta parakato ..<BR>primari master ton ena sklhro (an ipostorizi fisika sta 66-h 100)primari slave to cd-rom<BR>meta...<BR> secontary master to dvd..kai secondary slave to allo slkhro ...<BR>alla i aporia mou einai to eksis ... <BR>poso sigoura i skloirisou diskoi einai ATTA 100? kane ekgatastasi ta windows me to dvd mono .kai ton ena sklhro disko..kai i dio fisika master..mono pou to dvd tha einai san secondary master...energopoihse ta atta (bale diladi tous driver)i drivers einai mono gia tous sklhrous...(den eimai sigouros alla an thimame kala to dvd pou exeis den einai atta 100..)molis to kaneis auto kane restart ton ipologisti kai koita na deis an ton vlepei...an ola pane kala ..kleise to mixanima kai vale kai ton allo sklhro ..stin thesi me to deutero (diladi primary slave)..gia kane ena check...<BR> panta otan kanoume ekgatastasi ena leitourgeiko exoume mono tin karta grafikon epano ena cd/rom h dvd/rom kai ena sklhro ...meta ta vazoume ena ena kai koitame kata poso kala doulevoun...(na kserete oti i sound blaster kanei fovera provlimata me tous controler...anatrekse sta parapano pou leo ston filo kai koita ta pci me ti ipolipes siskeves sinergazontai ...
timour Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Θα σου πω εγώ τί εννοεί:<P>Αν βάλεις την Dxr σε PC με επεξεργαστή του οποίου η συχνότητα λειτουργίας (του core υποθέτω) είναι μεγαλύτερη από τη συχνότητα λειτουργίας του chip της Dxr θα έχεις προβλήματα (τώρα τί είδους προβλήματα θα σε γελάσω -και δεν το θέλω). Αυτό φυσικά είναι παγκοσμίως γνωστό και γι'αυτό η Creative προτείνει την εγκατάσταση της Dxr μόνο σε 286 - 386 υπολογιστές (μιας και το chip της Dxr κάπου εκεί είναι χρονισμένο ) για τον λόγο αυτό προσφέρει και PCI2ΙSA converters μιας που αυτοί οι υπολογιστές δεν υποστηρίζουν ακόμα PCI bus.<BR>Οπότε πάμε στην άλλη λύση , αυτή με την πανίσχυρη (σε DVD decoding) tnt2 που ως γνωστόν προσφέρει κάθε είδους DVD accelaration -τύφλα να έχει η ΑΤΙ ένα πράμα- σε συνεργασία με τον PIII 500. <BR>Όσο για σένα S_Christo ΔΑΝΕΙΣΟΥ έναν και όταν αρχίσει να γίνεται obsolete τον επιστρέφεις....που να κάθεσαι να κλέβεις τώρα<BR>
Angel_Nick Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 unforgiven <BR>signomi exeis dikio ..ithela na po oti an to pci pou exeito motherboard sinergazete me ton atta 100 einai fisiko na doulevoun se megaliteri taxitita ..kai exoume kai leme an <BR>i kartoula sou DXI mporei na doulevei se mia <BR>orismeni taxitita px66mhz eno o sklhrosous na douleveis me 100mhz to olo sistima kanei mia ptosi me apotelesma o sklhros sou na peftei se apodosi ..h poli apla i karta sou na min prolavenei tin epeksergasia ..kai na troei to perivoito conflig.(stin xeiroteri periptosi vale windows 98 Sec edition eng kai koita na deis ..paizei? an paizei kane upgrade se milenium ...den ksero akrivos na sou po pantos gia diavase prosextika plhrofories gia tin karta sou ...mipos den sinergazete meta apo kapoia parapano sixnotita....(ma kala den paizei DVD xoris tin DXR?)
unforgiven Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Με βλέπω να κάνω format!<BR>Το σύστημα παίζει χωρίς την DXR, αλλά θέλω και καλό TV-OUT που μία κάρτα γραφικών δεν μπορεί να δώσει.
timour Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Angel_Nick:<BR><STRONG>unforgiven <BR>den ksero akrivos na sou po pantos gia diavase prosextika plhrofories gia tin karta sou ...mipos den sinergazete meta apo kapoia parapano sixnotita....(ma kala den paizei DVD xoris tin DXR?)</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Φιλε Angel_Nick μήπως είσαι τεχνικός της Microland?
Angel_Nick Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 PROs s_Christos <BR>Na ksereis pantos ..oti i douleia den einai <BR>ntropoi...den tha vgaineis ekso ...den tha kapnizeis...den tha xalas ta lefta sou gia tipota...tha kanei tin prosefxi sou na sou steili o theoulis to loto....pou ksereis isos<BR>kati na ginei
Angel_Nick Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Den xreiazete na kaneis format apla kane oikonomia kai tha vreis sigoura mia kartoula <BR>me TV out...fisika exoun kapoia lefta..
unforgiven Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Έχω "καρτούλα" με Tv-Out (Asus 8200 GeForce3 DeLuxe) αλλά η ποιότητα δεν συγκρίνεται με της DXR3. Έχω και σχετικά μεγάλη τηλεόραση, οπότε η διαφορά κάνει "μπαμ"
Angel_Nick Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 To mono poy mporeis na kaneis einai na psaxeis na vreis mia kartoula epeksergasias video me tv-out...alla to mono pou ksero einai oti einai akrives ....
timour Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 πούλα την μεγάλη τηλεόραση και αγόρασε μια μικρή 14άρα (έτσι θα βγάλεις κιόλας)....<P>Σοβαρά τώρα για να βάλεις τους Hollywood drivers στη Dxr (την 3 υποθέτω πάντα) πρέπει νομίζω να κατεβάσεις και ένα patched dll για να μπορέσει να δει την Dxr σαν hollywood ο driver. Το dvd studio σου κόλλαγε?
Angel_Nick Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 <BR> AN NOMIZETE OTI EXETE TO POIO GRHGORO<BR>MHXANIMA GIA DIaBASTE <BR>Το Lawrence Livermore National Laboratory (LLNL) παρουσίασε την Τετάρτη, 15 Αυγούστου, τον ταχύτερο υπερυπολογιστή του κόσμου, τον ASCI White (ή RS/6000 SP) της IBM, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί -μεταξύ άλλων- για προσομοιώσεις πυρηνικών δοκιμών.<P>Οι υπερυπολογιστές χρησιμοποιούνται από ερευνητικά εργαστήρια για την προσομοίωση πυρηνικών δοκιμών, ανάπτυξη μοντέλων πρόγνωσης κ.λπ. Ο ASCI White μπορεί να εκτελεί 12 τρισεκατομμύρια εντολές το δευτερόλεπτο (12,3 teraflops), γεγονός που τον κάνει τρεις φορές ταχύτερο από το δεύτερο γρηγορότερο υπολογιστή του κόσμου, που βρίσκεται σε εργαστήριο του Berkeley και έχει περίπου το 1/3 των επεξεργαστών του ASCI White.<P>Ο υπολογιστής, του οποίου η κατασκευή ολοκληρώθηκε -από την ΙΒΜ- στις 29 Ιουνίου του 2000, στοίχισε περίπου 45 δισ. δραχμές, διαθέτει 8.192 επεξεργαστές, συνολική χωρητικότητα δίσκων 160 terabytes και μνήμη 6,2 terabytes.<P>''Βρισκόμαστε σε αγώνα με το χρόνο, καθώς πρέπει να περάσουμε τη σκυτάλη σε μια νέα γενιά πυρηνικών επιστημόνων που δεν έχουν σχεδιάσει, ούτε δοκιμάσει ένα πυρηνικό όπλο'', δήλωσε ο εκπρόσωπος του LLNL, Ντέιβιντ Σβέγκλερ, κατά την παρουσίαση του υπερυπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.