Child_In_Time Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Η μπαταρία του UPS μου (APC η εταιρεία) τα'παιξε. Σε όποιο κατάστημα πήγα, μου είπαν ότι πρέπει να απευθυνθώ στην εταιρεία για νέα μπαταρία. Υπάρχει κάποια εναλλακτική επιλογή; Να υποθέσω ότι άλλες τέτοιας μορφής μπαταρίες δεν κάνουν;
kostassid Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 το καλυτερο ειναι να πας στην εταιρια του UPS σου γιατι παιζουν standar και προδιαγραφες για την μπαταρια και εφοσον εχεις UPS για να προστατεψεις τον υπολογιστη σου γιατι να μην το κανεις σωστα; αν ειναι μην βαζεις καθολου
Lorea Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Συμφωνω απολυτα με τον Kostassid ή κάνεις δουλεια σωστη ή δεν κάνεις. μην μπλεξεις με μπαταριες no name και αγνωστου ποιοτητας και προελευσης, δεν θα σου βγει σε καλο. Ok η APC ειναι τσιμπιμένη στις τιμές αλλα αξίζει.
Melissa_virus Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 +1 πάρε από την APC μπαταρία. Αν και θα στο στοιχίσει αρκετα...
TNT1982 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 κι εγω προτεινω να πας απο καπου εξασφαλισμενα για μπαταριες....με χημικα που τα διατρεχει ρευμα δεν παιζουμε....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Η μπαταρία του UPS μου (APC η εταιρεία) τα'παιξε. Σε όποιο κατάστημα πήγα, μου είπαν ότι πρέπει να απευθυνθώ στην εταιρεία για νέα μπαταρία. Υπάρχει κάποια εναλλακτική επιλογή; Να υποθέσω ότι άλλες τέτοιας μορφής μπαταρίες δεν κάνουν; Δηλαδή η APC φτιάχνει μόνη της τις μπαταρίες,και άρα τις πουλάει μόνο αυτή; :-? Πήγαινε στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με το UPS ανα χείρας,να δούμε, θα στην αλλάξουν....
spirosta Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Αν δεν ξέρεις να την αλλάξεις μόνος σου πήγαινε το στην APC... Αλλιώς άλλαξε την με πολύ προσοχή.. Από εκεί και πέρα όλες οι μπαταρίες είναι made in china... Τώρα αν θα είναι 6Ah ή 7.2Αh δεν παίζει και πολύ ρόλο...Αρκεί να ειναι κατασκευασμένη πρόσφατα και να μην έχει πολυκαιρίσει σε ράφι καταστήματος... Δοκιμασε να πας και στον Δήσσιο..Εμένα μου είχαν προτείνει να την αλλάξουν αυτοί τις μπαταρίες επτόπου.... Αλλά επειδή δεν χώραγαν έκανα εγώ δικιές μου πατέντες!
DhZou Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 apla des tis diastaseis kai ta haraktiristika tis kai pare mia idia oti marka nanai. Den xreiazetai na pareis tin idia marka pou eixe prin.
madsc Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Σε κατάστημα με μπαταρίες της περιοχής/πόλης σου. Τους πηγαίνεις την μπαταρία σκέτη & ζητάς μια άλλη. Σε μάρκα ότι πληρώνεις παίρνεις σε αυτά. Γενικά σε ότι έχει σχέση με μπαταρίες αν πας σε αντιπροσωπείες πληρώνεις το ίδιο ή αντίστοιχο πράγμα βαπορίσιο. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.