IOCTL Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Θέλω να αγοράσω... και μερικοί μου λένε no problem άλλοι μου λένε καρκίνους , χάλια φαγητό... τι ισχύει τελικά?
Japan Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Όλα σχετικά είναι. Δεν μπορώ να σου απαντήσω σχετικά με το αν είναι καρκινογόνο ή όχι, βέβαια, τώρα πια, όλα καρκινογόνα έχουν καταντήσει. Όσο για το χάλια φαγητό... Για τι χρήση τον θέλεις; Αν θες να μαγειρεύεις, δεν θα στο συνιστούσα. Για ζέσταμα φαγητού και γρήγορο ξεπάγωμα ναι. Για μαγείρεμα, πιστεύω πως θέλει καλό φούρνο μικροκυμάτων, έτσι ώστε να μην σου μένει κάποιο σημείο άψητο.
theglassicon Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Στην μπάντα του φούρνου μικροκυμάτων παίζουν πολλές συσκευές. Dect phones, WIFI κτλ. Από ακτινοβολία στο περιβάλλον μην ανησυχείς μόνο για αυτόν. Για ψήσιμο τώρα ξέχασέ το, εκτώς αν σου αρέσει το κοτόπουλο βραστό μέσα και ψημένο απέξω. Μόνο για ζέσταμα.
IOCTL Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ναι βασικά μόνο για ζέσταμα τον θέλω.. αντέ και για καμμια πίτσα...
bchris Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Στην μπάντα του φούρνου μικροκυμάτων παίζουν πολλές συσκευές. Dect phones, WIFI κτλ. Από ακτινοβολία στο περιβάλλον μην ανησυχείς μόνο για αυτόν. Για ψήσιμο τώρα ξέχασέ το, εκτώς αν σου αρέσει το κοτόπουλο βραστό μέσα και ψημένο απέξω. Μόνο για ζέσταμα. Σ' αυτο που λες εχεις δικιο μονο που ο φουρνος εχει 1000-πλασσια ισχυ απο τα dect kai ta wifi. Επισης ο φουρνος ειναι φτιαγμενος να μην εκπεμπει την ενεργεια, αλλα να την πεταει πανω στο φαγητο (αλλιως πως θαθ το ζεσταινε?). Η μονη περιπτωση κινδυνου απο φυρνο μικροκυματων ειναι αμα "χανει" απο καπου. Τοτε πραγματι ειναι τρομερα επικινδυνη συσκευη... Οσο για το φαγητο, οντως δεν ειναι για μαγειρεμα και ακομα και το ζεσταμα μην περιμενεις να ειναι παντα ομοιομορφο. Παρ' ολα αυτα ειναι πολυ βολικος ο ατιμος. Φαντασου οτι σε 2-3 λεπτα, εχεις φαγακι ζεστο... Θα σε συμβουλευα λογω του οτι ειναι πολυ επικινδθνη συσκευη, να μην τσιγκουνευτεις και να παρεις καμμια γνωστη μαρκα. Καλη ορεξη
1980 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 απλα παρε εναν γνωστης μαρκας για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο να εχει σωστη θωρακιση. γενικα παντως ο τροπος που ζεστενει τα σαντουιτς και ολα αυτα ειναι πολυ περιεργος.
SGP Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Είναι για συγκεκριμένες δουλειές. Λαδερά και μαγειρευτά τα ζεσταίνει ικανοποιητικά. Πίτσες και τέτοια, ναι μεν ζεσταίνει, αλλά μουλιάζουνε (λόγω του τρόπου λειτουργίας, διέγερση μορίων νερού).
sotirisl Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 καρκίνο λίγο δύσκολο να πάθεις από τα μικροκύματα. είναι μη ιονίζουσα ακτινοβολία και συνεπώς δεν σχετίζεται με καρκίνους που προκαλούνται απο ακτίνες x, ραδιενέργεια και τα λοιπά. για την μικροκυματική ακτινοβολία, σε πληροφορώ ότι ένα κινητό εκπέμπει πολύ περισσότερη ενέργεια και μάλιστα δίπλα από την κεφάλα σου. Στατιστικά στοιχεία με βάθος χρόνου 40 ετών έδειξαν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ καρκίνου και φούρνου μικροκυμάτων. Τώρα σχετικά με το ζέσταμα, να έχεις υπόψιν σου ότι καταστρέφει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά των τροφών. Τέλος είναι σαφές ότι τα φαγητά που έχουν ζεσταθει σε κανονικό φούρνο έχουν ελαφρά καλύτερη αίσθηση από αυτά που έχουν ζεσταθεί σε φούρνο μικροκυμάτων
adi32 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 οποτε τι να το κανεις ? να τρως ενα καλα ζεσταμενο σκουπιδι στην καλυτερη?
aledjo Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 προσεχε όμως ποιος αλλος θα το χρησιμοποιήσει! να του δωσεις οδηγιες γιατι ακου τι επαθα εγω. ελεγα στη μανα μου να παρει, πηρε το εφερε σπιτι και δεν ηξερε πως δουλευε. της καμια μια επιδειξη με ενα κοματι ψωμι, το αφησα για 10 δευτερολεπτα και μετα το εβγαλα. εμεινε με το στομα ανοιχτο επειδη ηταν πολυ ζεστο. ναι της λεω αλλα προσεχε μη βαζεις τιποτα παραπανο απο 1 λεπτο. οκ οκ μετα απο μιση ωρα εβλεπα καπνους να βγαινουν απο τη κουζινα και ολοι οι γειτονες να τρεχουν να σωθουν! ειχε φτιαξει ζυμη και την εβαλε στη φουρνο μικροκυματων για να τη ψησει! μα αφου μου λεει οτι στις οδηγιες γραφει οτι ψηνει κι'ολας..... και το αφησε 30λεπτα! φυσικα ολες οι κοντινες συσκευες που ηταν ασπρες τωρα ειναι κιτρινες! 3 μερες εκανε να ξεμιρισει το σπιτι.... και ακομα δε καταλαβε το γιατι! μα αφου λεει ζεστενει τοσο γρηγορα το ψωμι, τοτε θα το ψηνει κι'ολας σε λιγα λεπτα! απο τοτε το εβαλα στο δωματιο μου για να μην εχουμε κι'αλλα τετοια....
KWSN_Men Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Θέλω να αγοράσω... και μερικοί μου λένε no problem άλλοι μου λένε καρκίνους , χάλια φαγητό... τι ισχύει τελικά? Οι φούρνοι μικροκυμάτων υπάρχουν καμιά 30ριά χρόνια. Έχουν γίνει έρευνες επί ερευνών, αλλά εμείς εδώ στην Ελλάδα συνεχίζουμε να μιλάμε για καρκίνους...
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 απο τοτε το εβαλα στο δωματιο μου για να μην εχουμε κι'αλλα τετοια.... .... δίπλα στον υπολογιστή μου, έκανα και μια πατέντα και τώρα δεν χρειάζομαι το Nero ια να γράφω cd τα ¨ψήνω¨ στο φουρνάκι !!!!!!! :) Να πάρεις βρε φούρνο μικροκυμμάτων ... ετσι και αλλιώς για να ζεστάνεις κανα πιάτο φαι θα τον χρησιμοποιείς... αντε και κανα κρουασάν σοκολάτας !!! μιαμ μιαμ... Η ακτινοβολία μας μάρανε ...εδω μιλάμε στο κινητό μεσα στο αυτοκίνητο και κοιμόμαστε δίπλα του όλο το βράδυ...
Mithrantir Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Επίσης αν σε πιάσουν τίποτα τάσεις για φάρσες τον πας σε κανα βούνο γύρω απ' την Αθήνα και τον βάζεις σε λειτουργία με την πόρτα ανοικτή (μην είσαι μπροστά στην πόρτα όταν το βάλεις σε λειτουργία). Θα δεις ολόκληρες περιοχές να παθαίνουν στερητικό σύνδρομο για τα κινητά τηλέφωνα. Βέβαια θα πρότεινα να μην το κάνεις, αλλά άλλη μια χρήση του φούρνου μικροκυμάτων είναι και αυτή (τακτικές ανορθόδοξου πολέμου).
The_Judas Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Πάντα να φοράτε την κατάλληλη ενδυμασία προτού χρησιμοποιήσετε τον φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.