Προς το περιεχόμενο

Εντυπώσεις από W700

Super_Nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

Θα κάνω αναβάθμιση τέλος το μήνα και σκέφτομαι να πάρω

Sony Ericsson το Κ750 η το W700.

Βέβαια κλείνω περισσότερο προς το W700. Ήθελα να μάθω εντυπώσεις από αυτούς που το έχουν, αν είναι ευχαριστημένοι και γενικά ποια είναι τα συν και τα πλην του.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Το k750 το έχω, και το w700 το έχω περιεργαστεί.

Έχουμε και λέμε:

Το w700 είναι 30 ευρώ ακριβότερο.

Το k750 έχει auto focus στην camera (το w700 όχι), το οποίο είναι πολύ σημαντικό στις φωτογραφίες.

To w700 έρχεται με υπέροχα walkman ακουστικά και walkman media player, ενώ το k750 έρχεται με κάτι τεράστιες κουμούτσες και απλό media player.

Το w700 έρχεται με 256MB memory stick, (την οποία ούτως ή άλλως θα την αλλάξεις αν θέλεις να ακούς μουσική γιατί είναι πολύ μικρή) και το k750 με 64MB.

Κατά τα άλλα είναι ίδια.

Εγώ θα αγόραζα το w700 πλέον. Εκτός αν δε θέλεις να ακούς μουσική κατά κύριο λόγο από το κινητό σου, οπότε θα πας για το πιο προσιτό k750.

Πάντως αν θές να ακούς μουσική πήγαινε για το w700 χωρίς δευτερη κουβέντα, αφού μόνο τα ακουστικά έχουν 30 ευρώ στα μαγαζιά..

Δημοσ.

Ανάμεσα στα δύο θα επέλεγα το Κ750 για την πολύ καλή κάμερα. Τα ακουστικά τα αλλάζεις με αυτά του W800 (με ενσωματωμένο χειριστήριο για το media player) [40 ευρώ] και μνήμη πας στα 2GB [~35 ευρώ].

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...