Προς το περιεχόμενο

Remote Access

Giannis20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε μου εγώ χρησιμοποιώ 2 χρόνια το remote administrator (Readmin διαφορετικά) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εξαιρετικά γρήγορο. Δυνατότητες remote desktop,transfer files,telnet klp. Αρκετά ελαφρύ 1,5 mb και τα κάνεις όλα. Το μόνο κακό είναι οτι αν έχεις βαρύ αντιβιωτικό θα σε ζαλίσει αν και μπορέις να το κάνεις απεπιλογή. Επείσης χρησιμοποιούσα και το symantec pc anywhere. Αυτό είναι λίγο αργό αλλά τρελή ασφάλεια. Από τα παραπάνω μόνο το VNC γνωρίζω είναι πολυδιαφημισμένο αλλα δεν ξετρελάθηκα. Το remote administrator με κλειστά τα μάτια.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ για Remote Access εντός εταιρίας και μόνο για Client το VNC που είναι ελαφρύ και μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα. Για του servers είτε local είτε Remote προτιμώ να τους «πιάνω» με Terminal Services . Με πολλά από Remote Access προγράμματα μπορείς να κάνεις την δουλεία σου. Πρέπει να δεις τι ανάγκες έχεις από το πρόγραμμα για να μπορέσουμε να σου πούμε πιο θα σου κάνει καλύτερα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Narbi einai programmatakia pou mporeis na xeiristeis apomakrysmena allous ypologistes se ena diktyo(topiko h internet).Exeis plhrh xrhsh tou mouse/keyboard kai synithos ta xrhsimopoioyme gia na voithame filous/users kai asxetous synadelfous pou den exoun polles gnvseis se tyxon problhmata pou tyxainoun :PPP

(Egv prosvpika an den yphrxan kathe mera Salonica tha eprepe na taxideya ,oxi oti me xalage dhladh)

off topic

Εισαι κοπέλα...Δεν είσαι ούτε φίλος,ούτε μάγκας,ούτε μεγάλος,ούτε μαλάκας,ούτε dude... Εισαι ομως γειτόνισσα ! Galatsaraaaaa 4 ever :))))

Δημοσ.

Sobara??Teleio!!!Vasika egw mia fora sto spiti mias filis mou ena paidi kathotan sto saloni me to macbook tou kai esteile sto allo desktop pc mesa se ena fakelo pou to kratouse ena xeraki (perigrafh eikonidiou ayto me to xeri...) tragoudia apo ena olokliro cd se xrono dt!!Ayto einai remote access i kati allo??

Galatsi 4 ever :) nasmania

Δημοσ.

narbi, αυτό είναι απλά μεταφορά αρχείων από έναν υπολογιστή σε άλλον (συγκεκριμένα, το χεράκι υποδηλώνει φάκελο στον υπολογιστή σου τον οποίον μοιράζεσαι με άλλους χρήστες, αντίστοιχα οι άλλοι χρήστες βλέπουν αυτόν τον συγκεκριμένο φάκελο με σωληνάκι από κάτω, πηγαίνοντας το παιδί στις Θέσεις Δικτύου (ή όπως ονομάζονται τέλος πάντων στον Mac) έκανε τα αρχεία αντιγραφή μέσα στον φάκελο με αποτέλεσμα να καταλήξουν στον άλλον υπολογιστή!). Το Remote είναι κάτι πιό πολύπλοκο... με remote μπορείς να χειριστείς τον υπολογιστή σαν να ήσουν μπροστά του ακόμη κι αν αυτός βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου. Το Remote Desktop των Windows (Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας) κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά, μόνο που δεν επιτρέπει και την ταυτόχρονη μεταφορά αρχείων από τον έναν υπολογιστή στον άλλον, απλά βλέπεις την οθόνη του απομακρυσμένου υπολογιστή στην οθόνη σου και τον χειρίζεσαι με το δικό σου ποντίκι και πληκτρολόγιο κάνοντας ότι θα έκανες αν ήσουν μπροστά του (εγκατάσταση, απεγκατάσταση εφαρμογών, να δουλέψεις πχ το excel κ.α.). Όπως διάβασες και παραπάνω υπάρχουν προγράμματα που σου επιτρέπουν ακόμη ευκολότερη διαχείριση! (είναι ωραίο να σε παίρνει ο κολλητός σου για ένα πρόβλημα, να συνδέεσαι με remote, να κάνεις drag & drop τα αρχεία που χρειάζεσαι από τον υπολογιστή σου στον δικό του και να τον ακούς από το τηλέφωνο να παραληρεί επειδή το pc ξαφνικά απέκτησε δική του βούληση και διορθώνει τα προβλήματα!!!!!!)

Δημοσ.

Ok, narbi (που Είσαι κοπέλα..Δεν είσαι ούτε φίλος,ούτε μάγκας,ούτε μεγάλος,ούτε μαλάκας,ούτε dude...) ;-):mrgreen:

Αλοίμονο αν εκνευριζόμαστε από ανθρώπους που δεν ξέρουν και ρωτάνε και δη μάλιστα σε forum... θα ήτανε κλειστό αλλιώς! Σπαστικοί είναι αυτοί που δεν ξέρουν, δεν ρωτάνε και κάνουν ότι ξέρουν για να μην γίνουν και καλά ρεζίλι.

Curiosity killed the cat.... but satisfaction brought it back! Εγώ τέτοια γάτα ήμουνα και μάλλον είμαι ακόμα!

Ρωτώντας πας στη πόλη!

Σταματάω γιατί θα πάμε off topic!!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας. Θα ηθελα να χρησιμοποιησω το remote administrator για να "ελεγχω" τις συναναστροφες του μικρου μου γιου στο παιχνιδι Lineage 2 (e-global server), μεσω ενος υπολογιστη που βρισκεται σε αλλο δωματιο του σπιτιου και ειναι συνδεδεμενος στο δικτυο με το ιδιο μοντεμ-ρουτερ. Ολα πανε καλα στο remote admin μεχρι που ο απομακρυσμενος υπολογιστης (server) φορτωνει το Lineage. Τοτε το παιχνιδι στο κολλαει ή ο υπολογιστης (server) κανει restart ή βγαζει στο pc του γιου μαυρη οθόνη........ Γιατι????? Μηπως ειναι θεμα καποιας ρυθμισης?????? Ευχαριστω προκαταβολικα αν και νομιζω οτι προκειται για εξειδικευμενη περιπτωση....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...