HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Βασικα για την οθονη που εχω μια GTS 640 θα πηγαινε στραφι και γιαυτο διαλεξα την 320 που αν δεις το σχεδιαγραμμα δεν εχει διαφορα στην ταχυτητα.
Bigi444444 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 [/b] Μ αρέσει που είδες και στάση εναντίον σου. :???: Επιπλέον, θαρρώ πως μπορώ να διαβάσω και μόνος μου, ακόμα και να καταλάβω τι μου λένε (αλήθεια!).Ούτε χτες γράφτηκα στο φόρουμ (τςςς παλιούρα ) ούτε χαζός είμαι (τουλάχιστον η μάνα μου και η γιαγιά μου έτσι λένε) και ξέρω και καταλαβαίνω τι πολεμάει να παραστήσει ο πάσας εις.Και τις δικές σου τις απαντήσεις τις έχω δει και έχω τη γνώμη μου όπως και ο καθένας.Πάντως πρέπει να σου πω πως πολύ φανατίζεσαι χωρίς λόγο.Αν θες άκουσέ με.Δεν το λέω ούτε ειρωνικά ούτε με σκοπό να σε συνετίσω, αλλά σου ξαναλέω ματάκια έχω (καστανά ρε γαμώτο ) και βλέπω.
madsc Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ποιός την έχει πιο μεγάλη; (την κάρτα ντε ) flame war ! Δεν φαίνεται να καταλαβαινόμαστε. Κρίμα τα pm που έστελνα & τα τόσα edit που έκανα. Την επόμενη φορά κλειδώνονται λογαριασμοί. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.