Προς το περιεχόμενο

1950xtx pro H 8800gts?

fellos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω απο την εποχη της 1ης Voodoo ως και την εποχη της 6800Ultra αγοραζα παντα την 1η καρτα της αγορας..Μετα καταλαβα πως συμφερει πολυ περισσοτερο να αγοραζεις την 2η καρτα της αγορας και απλα να την πουσαρεις οσο παει ωστε να πλησιασεις την 1η και εκτοτε αυτο κανω. Ετσι αγορασα την 7800GT , 7900GT , X1950XT , 8800GTS και παντα τις ειχα να πηγαινουν διπλα στις πρωτες. Ετσι γλυτωσα πιστευω αρκετα χρηματα. Απο την αλλη δεν θα επαιρνα ποτε καποια χειροτερη καρτα.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οταν λες για Χ1950ΧΤΧ τοτε δεν μιλας για Crossfire.

Εκτος αν εννοεις πως εχεις 2 Χ1950ΧΤΧ που σε αυτη την περιπτωση εχεις περιπου τις ιδιες επιδοσεις με την 8800GTX.

Δημοσ.
Εγω απο την εποχη της 1ης Voodoo ως και την εποχη της 6800Ultra αγοραζα παντα την 1η καρτα της αγορας..Μετα καταλαβα πως συμφερει πολυ περισσοτερο να αγοραζεις την 2η καρτα της αγορας και απλα να την πουσαρεις οσο παει ωστε να πλησιασεις την 1η και εκτοτε αυτο κανω. Ετσι αγορασα την 7800GT , 7900GT , X1950XT , 8800GTS και παντα τις ειχα να πηγαινουν διπλα στις πρωτες. Ετσι γλυτωσα πιστευω αρκετα χρηματα. Απο την αλλη δεν θα επαιρνα ποτε καποια χειροτερη καρτα.

Θα συμφωνησω μαζι σου οτι αυτο ειναι το πιο σωστο αλλα εχω την εντυπωση

οτι τωρα εχεις την 3η καλυτερη της αγορας.....(8800gts-320mb)

Πρωτα εβγαλε τις 8800gtx-768mb kai 8800gts-640mb και πολλους μηνες αργοτερα την καρτα που εχεις εσυ...

Δημοσ.

mia saphire X1950XTX exi kai xerete oso mpori o arthropos...

afiste ton na lei tous papades tou... mplofari tora giati tou irthe keraunos sto kefali, kai den kseri ti allo na pi...

Δημοσ.

Mε το μπαρδόν, αλλά τόσο πολύ χαίρεσαι εσύ που έχεις 8800gtx (βασικά τη δυνατότερη gpu, εκεί είναι το θέμα);Μπράβο, τελικά υπάρχουν και άνθρωποι που είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους με απλά πράγματα...

Δημοσ.

file den perifanevome gia tipota.

apla irthe tora edo enas tipas kai gia 2 ores arxise na lei tous papades tou...

autos prokalouse ksekathara kai den katalaveno tin stasi sou enantion mou pragmatika...

edo pai na mas bgali kai trelous... pio pano anaferi oti tosi ora milouse gia crossfire....

eleos diladi

Δημοσ.
Ναί ξέχασα να βάλω το 2x 1950XTX sorry.. :)

Nαι αλλα οι αλλοι εχουν τις ιδιες επιδοσεις με σενα ,μονο που εχουν δωσει τα μισα λεφτα(η και λιγοτερα αν μιλαμε για gts-320mb)

Πλακα-πλακα σε λιγο θα σκασει κανενας με 8800gtx@sli και θα προσκυνησουμε ολοι μαζι.......Οχι τιποτα αλλα αλλα βαρεθηκα να προσκυναω

μονος μου!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Την δεύτερη μου την κάναν δώρο (δεν θα έδινα ποτέ λεφτά για δεύτερη) οπότε..εγώ έχω τις ίδιες περίπου επιδόσεις με λιγότερα λεφτά.. :)

Δημοσ.

ean o whiteyez exi crossfire me X1950XTX ego exo kani protos ston kosmo QUAND SLI me 8800GTX...

akoma kai ean exi (pou den exei) pos tis douleui me ena tagan 580 watt. mpourloto tha ixe gini

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...