Προς το περιεχόμενο

1950xtx pro H 8800gts?

fellos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

8800 ftw.νεες αρχιτεκτονικες ολα νεα,future proof card ολα.επειδη φτιαχνω pc τωρα δε παιρνω κατι,το οποιο ειναι κατω απο 8800,8600 η οτι αλλο σε 8series.πηρα προχθες την 8800gts 320mb(xfx) και φαινεται ενα τερας και οverclocaretai αρκετα καλα.δε μπορω να εκφρασω καλυτερη αποψη διοτι αυτη την στιγμη την εχω πανω σε sempron 2800(754s)και την καταστρεφει.αυριο μεθαυριο που θαχω τα νεα parts περιμενω το ασπρο φως.να πω οτι απο περιεργια ετρεξα ενα 3dmark03 με [email protected] kai 8800gts(551/1700) kai μου εδωσε 25000 ενω στο 3dmark05 8500.

φιλε μου προτεινω 100% 8800gts 320mb

Δημοσ.

οι καρτες ειναι παραπλησιες σε επιδοσεις με dx9 με την 8800 να υπερεχει κατα

10 με 20 % σε διαφορα παιχνιδια και σε αλλα να εχει την ιδια ή λιγο χαμηλοτερη

αποδοση.Η 8800 ομως ειναι και directx 10 το οποιο θα χρειαστει αν ποτε κυκλοφορησουν dx10 παιχνιδια.δες και στο http://www.tomshardware.com τα vga charts μηπως υπαρχουν μετρησεις σε καποιο παιχνιδι που σε ενδιαφερει.Εγω θα αγοραζα την 8800.

Δημοσ.

protinw tin 8800gts XfX 320Mb, einai pio grigori k DX10.

egw 8a perimena mexri ta misa tou allou mina na dw ti 8a bgali i ati:), giati den einai k i kaliteri kinisi na pareis DX9c karta grafikwn se mia metabatiki periodo, kane ligo ipomoni.

to Direct X 10 prepi na kinigas, kani tin emfanisi tou sta PC siga-siga (iliko G8X r6xx-pexnidia Crysis halo 2...), mexri to telos tou xronou.

Δημοσ.
to Direct X 10 prepi na kinigas an deis tis konsoles X-box360 k PS3 exoun Texnologia DX10

οχι δεν εχουν.το 360 ναι μεν στηριζει την gpu του σε r600,παρολαυτα ειναι dx9 με απλως καποια πολυ λιγα στοιχεια απο dx10,αν και αυτο δεν ειναι 100% σιγουρο.οσο για το ps3 οχι δεν εχει καμμια σχεση με dx περιβαλλον

Δημοσ.
οι καρτες ειναι παραπλησιες σε επιδοσεις με dx9 με την 8800 να υπερεχει κατα

10 με 20 % σε διαφορα παιχνιδια και σε αλλα να εχει την ιδια ή λιγο χαμηλοτερη

αποδοση.Η 8800 ομως ειναι και directx 10 το οποιο θα χρειαστει αν ποτε κυκλοφορησουν dx10 παιχνιδια.δες και στο http://www.tomshardware.com τα vga charts μηπως υπαρχουν μετρησεις σε καποιο παιχνιδι που σε ενδιαφερει.Εγω θα αγοραζα την 8800.

+to overclock ths 8800gts ine poly parapanw apo thn 1950xtx

Δημοσ.

Η απλη με την Xtreme ειναι ιδιες γιατι η XFX δεν χρησιμοποιει διαφορετικες γραμμες παραγωγης παρα μονο οσο αφορα την εγκατασταση του BIOS Chip.

Εν ολιγοις εγω πηρα την απλη XFX και την εφτασα ανετα στα ρολογια που βλεπεις στην υπογραφη μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...