Προς το περιεχόμενο

GD8000 '?H Pionner 106s???

Gl0bAlZer0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

epeidh kai mena me endiaferei to dillhma tou filou insomniac tha me endieferaih apopsh kai allwn gia tis 2 syskeues...egw sigkekrimena exw ena Hitachi GD 2500 ..den lew kalo san dvd alla panta hmoun paraponoumenos apot tis epidoseis tou san cd rom .....kai giafto mallon paw gia to Pioneer

Δημοσ.

Φιλε Pioneer ΧΑΛΑΡΑ... Ολα τα αλλα DVD σερνοντε για να βρουν ενα track sε ενα CD η να διαβασουν τα contents. Το Pioneer ομως ειναι ΦΟΒΕΡΟ!!! Εγω δυστυχως εχω ενα Asus DVDx12 (x40) και μπορω με ανεση να πω πως το Pioneer ειναι πολυ ταχυτερο...

Δημοσ.

Den ksero ti lete eseis ..apla apo tin dikia mou empeiria to mono pou exo na po oti i diarkeia apo ta Pionner den einai kai tosi megali ..parousiazoun provlimata ..meta apo kairo ...kai eidika stin fortosi tou dvd h tou cd rom ...to systhma leitourgeia tis porta katastrefete ..h toulaxiston pathenei zimia an to spoksete me dynamh mesa((Exo ftiaksei polla kai ta gvorizo kala to mono pou simfono einai oti exoun taxitita))!!! ayta filika <BR> tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0 wink.gif" border="0

Δημοσ.

To Pioneer Slot 106 einai kalo ews gamato.<BR>DAE egw kanw se 16.5 peripou (ftanei kai pio panw) alla exartatai kai apo alla ws gnwston.<BR>Ta diavazei ola. Kati provlimatakia me to firmware alla to paleyw. To drive einai gamato...

Δημοσ.

egw phra to pioneer dvd 116.de lew apsogo kai san cd kai san dvd.apla na ksereis oti einai kleidwmeno se region 2 arxika apo ton kataskevasth kai sou dinei thn dynatothta na allakseis region alles 4 fores me thn teleftaia allagh na einai kai monimh.epomenws an theleis na vlepeis dvd allou region prepei na katafygeis se firmwares ktl.egw de to xw kanei akoma smile.gif" border="0an den exeis provlhma me afto pioneer rulez.

Δημοσ.

loipon vrhka firmware gia to montelo mou kai kseperasa pleon to provlhma me to region lock.kata pasa pithanothta tha yparxei kati antistoixo gia to montelo pou les opote pas asizititi gia pioneer an exeis ta fragga:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...