dimi_p Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 παιδες στο νεο συστηματακι που ετοιμαζω λεω να παρω αυτόν. SEAGATE BARRACUDA 320GB SATA2. τι λετε; η αλήθεια εινια οτι ειμαι οπαδος των western digital (4 μεχρι τωρα) μια και στον μοναδικό seagate που ειχα καποτε (40MB!!!) εσκασε ενα chipακι της πλακετας και μυρισε ασχημα...πυροτεχνημα ενα πραμα. λεω να δοκιμασαω seagate ξανα μια και λενε οτι ειναι αθορυβοι.
Spartacos Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 o seagate 320 einai apo tous pio grhgorous 7200 kai kalyteros apo ton wd prosexe kai ti eggyhseis exoun -sth thesi sou tha ton agoraza apo plaisio
shodan Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Έχω το συγκεκριμένο δίσκο εδώ και αρκετό καιρό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι ταχύτατος και αθόρυβος.
dimi_p Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 μμμ. μαλιστα. γιατι απο πλαίσιο; ξερεις κατι ;
Tenshi Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Τον έχω και εγώ απο Πλαίσιο αγορασμένο,αθόρυβος,ταχύτατος και με 5 χρόνια εγγύηση.Γενικά το Πλαίσιο σε θέματα εγγυήσεων-επιστροφών είναι πιο "σωστό" σε σχέση με πολλά καταστήματα πληροφορικής. Αν μπορείς αγόρασέ τον μέσω net αφού έχει μεγάλη διαφορά 80~110 ευρώ.
Melissa_virus Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 εχω 3,4 seagate. Μια χαρά όλοι. Εκτός από έναν που μου παρουσίασε από την αρχή πρόβλημα. Οπότε τον άλλαξα απευθείας. Και το eshop 5 χρόνια δίνει εγγύηση. Τώρα τιμή δεν ξέρω. Απλά σε περίπτωση προβλήματος μπορεί να κάνει κανά 20ήμερο... Τώρα για το τι κανει το plaisio δεν γνωρίζω.
dimi_p Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 παιδες τον αγορασα μεσω egate σημερα. βρηκα απο το skroutz.gr οτι ειχε την πιο φθηνη τιμη . 75Ευρω! ειδα και κατι reviews Στο δικτυο και ολα ελεγαν τα καλυτερα. απέξω σίγουρα εχει διαφορα αλλα ελα που δεν βρίσκω site να στελνει Ελλαδα. ολα τα Αμερικανικα στελνουν μονο αμερικη. αν ξερει καποιος site να στελνει Ελλαδα ευχαριστως. εχω ακομα να παρω motherboard/cpu/vga/...
nautilus7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Για να μην ανοίγω νέο θέμα... Αγόρασα τον συγκεκριμένο δίσκο από τη Γραμμή (στη Στουρνάρη). Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν σε σακουλίτσα, αλλά χύμα (στο κύμα). Ρωτάω τον υπάλληλο και μου λέει ότι μερικοί δίσκοι είναι χύμα ενώ άλλοι σε σακουλάκια και μου δείχνει και κάτι άλλους (άλλη μάρκα) επίσης χύμα. Δεν με έπεισε, αλλά τον είχα πληρώσει, οπότε τον πήρα. Τον βάζω στο pc και βλέπω ότι είναι φορμαρισμένος, αλλά άδειος. Είναι δυνατόν καινούργιος δίσκος να είναι φορμαρισμένος; Του έκανα ένα smart test και επισυνάπτω τη φωτογραφία. Μπορεί κάποιος να μου πει πόσες ώρες έχει δουλέψει και πόσες φορές έχει ανάψει/σβήσει; Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει που είναι τα 75 δεσμευμένα ΜΒ;
parsifal Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Για τρέξε κανένα Data Recovery πρόγραμμα, μπας και βγάλεις κανένα «λαβράκι»!
Spartacos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 wx exei ginei xamos sto parelthon gia afta ta themata:twisted:
nautilus7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Το ξέρω ότι έχει γίνει χαμός και μάλιστα γι' αυτό το Πλαίσιο άρχισε να τους πουλάει συσκευασμένους (παλιά τους άνοιγε και έβαζε ένα "χαρτάκι" μέσα). Τι πρόγραμμα να τρέξω; Το μόνο μου έχω πρόχειρο και δοκίμασα είναι το tune up utilities (undelete) το οποίο δεν βρήκε τίποτα. Το θέμα είναι αν πωλούνται δίσκοι χύμα, όπως είπε ο υπάληλλος.
Spartacos Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 pantws o raptor pou pira mesw site kai oi diskoi sto magazoi einai 100% syskevasmenoi...
nautilus7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ξέρεις να μου πεις πόσο έχει δουλέψει ο δίσκος (από το smart);
dimi_p Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 παιδια σημερα το μεσημερι παρελαβα με courier τον δισκο αυτο Η αγορα εγινε απο το e-gate που ειχε την φθηνοτερη τιμη (οπως λεω και πιο πανω) βεβαια ήταν τοποθετημενος μεσα στη προστατευτικη απο στατ.ηλεκτρισμο σακουλα αλλα ηρθε χωρίς ούτε 1 σελάδα για manual, τιποτα. μονο ο δισκος. μαλιστα τον ειχαν τυλιξει με μια πλαστικη σακουλα και τον εβαλαν σε ενα κουτι (απο αλλο προιον) και τον εδωσαν στον courier να τον φερει. οταν ειδα τον courier να τον ταρακουναει επαθα αμοκ. καμια προστασια στη συσκευασια. ενταξει ειπαμε bulk αλλα οχι κι ετσι. τωρα αρχιζω να ανησυχώ. αν και ειχε ενα αυτοκολητο που εκλεινε τη σακουλα. σφραγισμενος ομως δεν ηταν. λετε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.