realestate Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Προσωπικά έχω 2 MBit OTE με Forthnet και μόνο μετά τις 2 το βράδυ πάει καλά...Απογεύματα είναι φορές που ούτε 512 δεν πιάνει... Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και επειδή το έχω ψάξει , σε πληροφορώ οτι με πιταρισμένα dslam δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και στην προκειμένη περίπτωση δεν φταίει ο isp αλλά ο οτε ,που ενώ εχει φρακάρει , ενεργοποιεί συνεχώς καινούργιες συνδέσεις χωρίς καμία αναβάθμιση στο hardware του.Πάρε λοιπόν το 121 και πες τους τα ένα χεράκι για να μην μας θεωρούν και ηλίθιους που ενώ πληρώνουμε 2048 , έχουμε απο 512 - 1024 kbps.
kirileman Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Έχω κ γω Tellas. Γενικά, απότι διαβάζω αλλά κ απο τη δική μου εμπειρία, 3 πράγματα είναι σίγουρα. Ότι η ποιότητα υπηρεσιών είναι ΤΕΛΕΙΑ, ότι το δίμηνο για σύνδεση είναι σίγουρο κ ότι η εξυπηρέτηση είναι ακόμα χάλια αλλά βελτιώνεται αργά κ σταθερά. Οπότε δικαιολογώ όποιον στάθηκε άτυχος κ δεν κατόρθωσε να απολαύσει την dsl της εν λόγω εταιρείας.
realestate Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 εμ... ΟΤΕ είναι αυτός... με "ελα στο δικό μου μαγαζάκι" πολιτική Αυτό φίλε μου δεν λέγετε "ελα στο δικό μου μαγαζάκι" πολιτική , αλλά φασισμός και κατακρεούργηση της ελεύθερης αγοράς . Γιατί α) ενεργοποιεί connx σε τρείς μέρες και συνδέσεις αλλων παρόχων σε μήνες β) γράφει στα παλιά του παπούτσια , αποφάσεις της ΕΕΤΤ , περί φορητότητος και προχωρεί μάλιστα και σε προσφυγές κατά των αποφάσεων της. γ) κλέβει ασύστολα τον καταναλωτή , ζητώντας του πάγιο για αναβαθμίσεις και τεχνικές υποδομές ( server της siemens , δωρισμένους το 1970 απο την Ανατολική Γερμανία στον Κόκαλη ) που ποτέ δεν είχε ούτε και πρόκειται να αποκτήσει δ) Σαμποτάρει φανερά και ξεδιάντροπα ολους τους εναλλακτικούς που πραγματικά έχουν επενδύσει εκατομμύρια ευρώ σε τεχνολογία οπτικών ινών ε) Καπηλεύεται το τηλεπικοινωνιακό δίκτυό που στήθηκε με τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού στ) Εχει καταντήσει εκκολαπτήριο τεμπέλικων κομματόσκυλων που κατασπαταλούν δημόσιο χρήμα χωρίς να προσφέρουν τίποτα Φτάνει πιά ...ας τον σταματήσει κάποιος !!!
Dimitris22 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Αυτό φίλε μου δεν λέγετε "ελα στο δικό μου μαγαζάκι" πολιτική , αλλά φασισμός και κατακρεούργηση της ελεύθερης αγοράς . Γιατία) ενεργοποιεί connx σε τρείς μέρες και συνδέσεις αλλων παρόχων σε μήνες β) γράφει στα παλιά του παπούτσια , αποφάσεις της ΕΕΤΤ , περί φορητότητος και προχωρεί μάλιστα και σε προσφυγές κατά των αποφάσεων της. γ) κλέβει ασύστολα τον καταναλωτή , ζητώντας του πάγιο για αναβαθμίσεις και τεχνικές υποδομές ( server της siemens , δωρισμένους το 1970 απο την Ανατολική Γερμανία στον Κόκαλη ) που ποτέ δεν είχε ούτε και πρόκειται να αποκτήσει δ) Σαμποτάρει φανερά και ξεδιάντροπα ολους τους εναλλακτικούς που πραγματικά έχουν επενδύσει εκατομμύρια ευρώ σε τεχνολογία οπτικών ινών ε) Καπηλεύεται το τηλεπικοινωνιακό δίκτυό που στήθηκε με τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού στ) Εχει καταντήσει εκκολαπτήριο τεμπέλικων κομματόσκυλων που κατασπαταλούν δημόσιο χρήμα χωρίς να προσφέρουν τίποτα Φτάνει πιά ...ας τον σταματήσει κάποιος !!! EILIKRINA EGRAPSES!!!!!!!
gf030 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Αυτό φίλε μου δεν λέγετε "ελα στο δικό μου μαγαζάκι" πολιτική , αλλά φασισμός και κατακρεούργηση της ελεύθερης αγοράς . Γιατία) ενεργοποιεί connx σε τρείς μέρες και συνδέσεις αλλων παρόχων σε μήνες β) γράφει στα παλιά του παπούτσια , αποφάσεις της ΕΕΤΤ , περί φορητότητος και προχωρεί μάλιστα και σε προσφυγές κατά των αποφάσεων της. γ) κλέβει ασύστολα τον καταναλωτή , ζητώντας του πάγιο για αναβαθμίσεις και τεχνικές υποδομές ( server της siemens , δωρισμένους το 1970 απο την Ανατολική Γερμανία στον Κόκαλη ) που ποτέ δεν είχε ούτε και πρόκειται να αποκτήσει δ) Σαμποτάρει φανερά και ξεδιάντροπα ολους τους εναλλακτικούς που πραγματικά έχουν επενδύσει εκατομμύρια ευρώ σε τεχνολογία οπτικών ινών ε) Καπηλεύεται το τηλεπικοινωνιακό δίκτυό που στήθηκε με τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού στ) Εχει καταντήσει εκκολαπτήριο τεμπέλικων κομματόσκυλων που κατασπαταλούν δημόσιο χρήμα χωρίς να προσφέρουν τίποτα Φτάνει πιά ...ας τον σταματήσει κάποιος !!! Μπραβο φιλε μου...ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι που βλεπουν τα πραγματα οπως ακριβως ειναι! Για αυτους τους λογους η φραση "ADSL στην Ελλαδα" εχει καταντησει συντομο ανεκδοτο!
furious99 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Fysika kai exei kales taxythtes h Tellas! afou exei tous misous sthn anamonh...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 enw o OTE pou exei allous tosous kai exei kai skata taxythtes einai ok e?
furious99 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 enw o OTE pou exei allous tosous kai exei kai skata taxythtes einai ok e? Den eipe kaneis kati tetoio... alla mia kai to les kai oi ISP den einai parthenes kai feroun kai aytoi terastia ey8ynh gia thn poiothta tou internet sth xwra... Otan egw eixa th mish taxythta apo Forthnet logw pita dslam h Forthnet den ekane tipota giati th voleve pou mporousa na parw to miso bandwidth... Mono na me pernoune thlefwno na kanw ananewsh xerane...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 ti na ekane h Forthnet otan to dslam tou OTE htan pita? na diw3ei tous allous gia na eisai ok? h na ypoxrewsei ton OTE na valei nees portes kai na kanei anava8mish grammhs tou dslam?
Dimitris22 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 ti na ekane h Forthnet otan to dslam tou OTE htan pita? na diw3ei tous allous gia na eisai ok? h na ypoxrewsei ton OTE na valei nees portes kai na kanei anava8mish grammhs tou dslam? mpa den einai mono ta pita DSLAM. ego gia paradigma pefto se ena ALCATEL DSLAM me egkatestimenes 24 thires kai to mirazomai mono me allous 5 + 1 ego 6 ek ton opion oi 3 sta 768/192 2 sta 1024/256 kai 2 sta 2048/256 alla prin kana mina pigena san 384 kai xeirotera.... genika olo to diktio kai o eksoplismos tou OTE theli anavathmisi sintrexoun kai alloi logoi pou to broadband (theos na to kani) stin ellada den pai kala kai oxi mono ta gemata DSLAM..
furious99 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 ti na ekane h Forthnet otan to dslam tou OTE htan pita? na diw3ei tous allous gia na eisai ok? h na ypoxrewsei ton OTE na valei nees portes kai na kanei anava8mish grammhs tou dslam? Egw gia ayto phra tote paketo grammh kai syndesh sth Forthnet gia na mhn asxoloume egw me OTE klp... Na piesei ton OTE, na prosferei diplasio xrono syndeshs, na metaferei th grammh se allh taxythta, na meiwsei th dosh ana mhna... polla mporouse na kanei... To mono pou ekane htan na pairnei ta xrhmata mou, na me agnoei kai na me 8ymatai sthn ananewsh... H ousia einai oti kaneis tous den h8ele na ependysei... oloi 8eloun na apomyzoun ta koroida... na kaneis to symvolaio na desmeyteis kai meta sta @@ tous...
Byzantinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 ρε παιδιά, ήμαρτον, γράφετε στα ελληνικά σας παρακαλώ για να μπορούμε να διαβάζουμε χωρίς να μας βγαίνουν τα μάτια
polakis21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά ναι ο ΟΤΕ είναι εκμεταλλευτής. Αλλά εγώ τί να κάνω που ήμουν 4,5 μήνες χωρίς ιντερνετ και είχα φρικάρει!Δεν άντεχα άλλο. Έβαλα ΟΤΕ κι όταν φτιάξουν τα πράγματα με τις νέες νομοθεσίες πάω πχ forthnet 10mbps...
furious99 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Φίλε τόσο που περίμενες είσαι ήρωας... Εγώ ότι πάει πάνω από 2 μήνες αναμονή το διακόπτω... 2 μήνες περίμενα για Vivodi shared και διέκοψα, ενώ 45 μέρες έκανε η HOL shared για να συνδεθεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.