Προς το περιεχόμενο

Διανομή για laptop!!!


borror

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά! Ακούστε πως έχει. Τώρα σε κ´ανα μήνα το πολύ θα πάρω ενα laptop (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=3&category=69976964&product=947415&tab=specs)

κ ενοείται πως θα του βάλω linux πάνω. Λοιπόν. Στο PC μου έχω πάνω suse 10.2 κ επειδή την ξέρω τη διανομή σκέφτομαι να τη βάλω κ στο laptop. Κ στο

desktop PC θα το αφίσω ώστε να δοκιμάζω διάφορες διανομές. Εσείς: α) Προτείνετε καμιία άλλη διανομή για το laptop? κ β) (λίγο off-topic) Πιστεώ πως το laptop έιναι μια χαρά για linux. Τι λέτε??? Η προτείνετε κάποιο άλλο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγαινε στο http://www.tuxmobil.org και κοίτα αν έχουν προσπαθήσει κι άλλοι να εγκαταστήσουν στο μοντέλο σου διανομές και ίσως πάρεις και απο κεί μια ιδέα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και υπάρχει ανοικτό topic να κάνω και εγώ μία ερώτηση εγκυκλοπαιδική;

 

Καθαρά θέμα hardware δεν είναι αν ενα λαπτοπ μπορεί να σηκώσει μια διανομή ή υπάρχει και άλλος περιορισμός λόγω λαπτοπ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι γενικα το linux για αν μπορεσει να τρεξει καπου πρεπει το μηχανημα να εχει συμβατο hardware.με τις συχρονες διανομες τα περισοτερα προβληματα ασυμβατοτητας εχουν αντιμετωπιστει να και ακομα υπαρχουν προβληματα αλλα πιο σπανια.

το μονο προβλημα που παραμενει ειναι κατα ποσο θα υπαρχουν driver για το hardware που εχεις.εκει δυστηχως τα πραγματα δεν ειναι τοσο καλα γιατι ως συνηθως οι κατασκευαστες hardware αδιαφορουν να βγαλουν driver για linux

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...