Προς το περιεχόμενο

Τι εστί Raptor..

S4Lv4Ti0N

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ το pc μου το κάνω restart 2-3 (και άμα) φορές το μήνα... κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό... δηλαδή ένας ράπτορ είναι καλός για να έχεις μέσα ειδικά το OS σου;; πχ. ενας 30gb δίσκος είναι αρκετός;; να έχεις μέσα μόνο windows και κάποια βασικά applications ;;

Δημοσ.

Ενας ραπτορ κανει λιγο παραπανω θορυβο απο ενα κλασικο σκληρο την ωρα που διαβαζει-γραφει. Μην ακουω αηδιαστικες υπερβολες

Προτεινω απο 74giga και πάνω

Δημοσ.

iced δεν ξέρω ποσο αηδιαστική είναι η λεπτομέρεια του θορύβου! Αλλα όταν κυνηγάς αθόρυβους ανεμιστήρες, τροφοδοτικά κτλ δεν θα πάρεις raptor να σου πάρει τα αυτιά! Όλα αυτά είναι ανάλογα στο τι ακριβώς ζητάει κάποιος από έναν δίσκο! Αν θέλει ταχύτητα σε σχέση με τους απλούς θα πάρει τον Raptor! Αν όμως θέλει ησυχία θα τον αποφυγή.

Δημοσ.

Εγώ έχω 2 34άρηδες σε raid και δεν κάνουν σχεδόν καθόλου θόρυβο... απορώ πως κάποιοι κάνουν σχόλια χωρίς να είχαν ποτέ τέτοιον/ους σκληρούς.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι raptors, μακάρι να είχα κι εγώ μερικούς ;)

Έχω ακούσει raptor σε φίλο μου και δεν μου φάνηκε θορυβώδης. Σίγουρα οτι ακούγεται απο αυτόν θα καλύπτεται απο άλλους θορύβους του PC. Οπότε κι εγώ τα κρίνω υπερβολικά αυτά που λέγοντε παραπάνω.

Δημοσ.

Περαν του θορυβου που αναφερουν οι υπολοιποι εαν παρεις raptor θα πρεπει να φροντισεις να τον κρατας δροσερο. Εφοσον το pc σου δουλευει 24/7 ο raptor θα ζοριστει αρκετα σε αυτο τον τομεα και θα πρεπει να το προσεξεις αλλιως μπορει να τον χασεις γρηγορα. Θα προτεινα αντι του raptor ενα καλο ζευγαρι sata2 σε RAID 0

Δημοσ.

o poio grigoros raptor gia mena einai auto ton 34gb me ena platter exo tin entiposi oti exei to grigorotero seek time se sxesi me tous allous raptor

eixa 2 raptores 34gb se raid 0 kai pigene sfera

oso anafora apo thoribo

exo to raptor x 150 gb sata II kai to exo to pc sinexia anikto kai mporo na po oti den kanei kanena trelo thribo

isos ligo parapano na kanei sto defrag

Δημοσ.

eon.s60 είσαι υπερβολικός.

dkoum o 74GB έχει μικρότερο average seek time από τον 37GB.

Μπορείς να κατεβάσεις τα datasheets από το site της εταιρείας για να το

διαπιστώσεις.

Δημοσ.

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.... Οσου δεν μπορουν να αποκτησουν εναν raptor και οσοι δεν μπορουν να καταλαβουν τι εστι seek time λενε οτι ειναι θορυβώδεις....

Και η ferrari θορυβωδης ειναι, τι να κανουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...