Προς το περιεχόμενο

Cisco Certifications guide

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E οχι και 9000ευρώ για το Ccnp ρε παιδιά!

ενταξει το Ccna για 2500 παλεύεται.αλλα είπαμε!

καλύτερα να τα σκάσεις για κανένα μεταπτυχιακό!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω λίγο τώρα το θέμα.....εγώ τωρα που (εχω πιάσει δουλεια) κοιτάω τις επιλογές μου , το CCNA μετράει πάρα πολύ.

Σε εταιρίες τηλεπικοινωνιων χρειάζεται οπωσδήποτε.

Επισης Ζητάνε και Microsoft αρκετα , χωρις αυτο IT δεν σε παίρνουνε.

Αυτα :-)

Yγ : όχι επειδή είναι "δικό" μου thread ,ειλικρινα, αλλά δεν θα έπρεπε να είναι sticky?:rolleyes:

Δημοσ.

Γεια σας και απο εμενα.Αυτη τη στιγμη που γραφω το ποστ διαβαζω για να δωσω το τελικο τεστ του Semester 3 για το CCNA Exploration Version 4.Eιναι πολυ πιθανο μολις τελειωσω να δωσω και πιστοποιηση για instructor και να ξεκινισω να παραδιδω μαθηματα σε καποιες σχολες.Ολο αυτο τον καιρο εχω συγκεντρωσει πλουσιο υλικο το οποιο θα ποσταρω μολις τελειωσω.Επειδη θελω να προχωρησω την εκπαιδευση μου και σε ανωτερο επιπεδο (CCNP ...και βλεπουμε ) αλλα τα λεφτα ειναι πολλα αν γνωριζει καποιος τροπους επιδοτησης η εταιριες οι οποιες παρεχουν την εκπαιδευση δωρεαν θα με βοηθουσε παρα πολυ...

Ευχαριστω...ρωτηστε ελευθερα οτι θελετε.

Ελπιζω να βοηθησω...

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι. Επειδή σκέφτομαι να ξεκινήσω το CCNA, πρέπει να ξέρω κάποια πράγματα για δικτυα; επειδή προσωπικά δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.
Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι. Επειδή σκέφτομαι να ξεκινήσω το CCNA, πρέπει να ξέρω κάποια πράγματα για δικτυα; επειδή προσωπικά δεν έχω ιδέα.

ε κοιτα , 5 πραγματα πρεπει να τα ξερεις , τα βασικα.......γιατι απλα θα σου φανουνε Κινέζικα.

Εαν έχεις στησει κανα δικτυακι σπιτι ξερεις 2 πραγματα απο TCP/Ip εισαι κομπλε.

Συμβουλη μου είναι ( αν και δεν ζητανε κάτι τέτοιο) να μην πας τελέιως ψάρι , αν και ακομα και ασχετος να εισαι , μπορεις να το καταφερεις

Δημοσ.
ε κοιτα , 5 πραγματα πρεπει να τα ξερεις , τα βασικα.......γιατι απλα θα σου φανουνε Κινέζικα.

Εαν έχεις στησει κανα δικτυακι σπιτι ξερεις 2 πραγματα απο TCP/Ip εισαι κομπλε.

Συμβουλη μου είναι ( αν και δεν ζητανε κάτι τέτοιο) να μην πας τελέιως ψάρι , αν και ακομα και ασχετος να εισαι , μπορεις να το καταφερεις

+1 και απο μενα για οσα ειπε ο προλαλησαντας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...