members Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 χαίρετε λοιπον, εχω κανει κάτι σκριπτακια που αυτομάτως διορθωνουν τα συνηθη λαθη που κανω κατα την πληκτρολογηση και που αυτοματως πληκτρολογουν συνηθισμενες λεξεις που πληκτρολογω διευκολυνοντας με το προβλημα ειναι μηπως συνηθισω σ'αυτη την ευκολια και δεν μαθω να πληκτρολογω σωστα και γρηγορα τι έχετε να με συμβουλευσετε? ευχαριστώ
epo Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 φιλε μου αληθεια η ερωτηση σου ειναι λιγο περιεργη αλλα η αληθεια ειναι (κατα τη γνωμη μου παντα) πως οσο τα χρησημοποιεις θα συνιθίζεις με αυτα και οταν πας να γραψεις χωρις αυτα θα σου ειναι λιγο περιεργο... απο την αλλη τωρα γιατι να χρειαστει να γραψεις χωρις αυτα ειναι αλλη υποθεση και εσυ το ξερεις καλυτερα... κατα τη γνωμη μου καλυτερα λοιπον να γραφεις χωρις αυτα γιατι ολα ειναι θεμα συνήθειας και ετσι θα μαθεις πιο γρηγορα...
mamouxalos Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Φίλε μου από ότι καταλαβαίνω μιλάς για λάθη ορθογραφικά αν λοιπόν είναι για τέτοια λάθη-αλλιώς μην το λάβεις υπόψην- πρέπει να ξέρεις ότι κάποιος μαθαίνει να γράφει σωστά μέχρι την ηλικία των 9-10 χρόνων (τρίτη τετάρτη Δημοτικού) μετά απ' αυτήν την ηλικία πάει το πουλάκι πέταξε. Τώρα δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά σίγουρα δεν θα είσαι σ' αυτήν την ηλικία οπότε τα σκριπτάκια θα σε βοηθήσουν
Tenshi Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Φίλε μου από ότι καταλαβαίνω μιλάς για λάθη ορθογραφικά αν λοιπόν είναι για τέτοια λάθη-αλλιώς μην το λάβεις υπόψην- πρέπει να ξέρεις ότι κάποιος μαθαίνει να γράφει σωστά μέχρι την ηλικία των 9-10 χρόνων (τρίτη τετάρτη Δημοτικού) μετά απ' αυτήν την ηλικία πάει το πουλάκι πέταξε. Τώρα δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά σίγουρα δεν θα είσαι σ' αυτήν την ηλικία οπότε τα σκριπτάκια θα σε βοηθήσουν Ποιό πουλάκι πέταξε;:evil: Όσο ζείς μαθαίνεις, αυτό έχω μάθει απο τον βίο μου στα θρανία... Και τι σημαίνει "μαθαίνεις ορθογραφία μέχρι τότε";Υπάρχουν και άνθρωποι που στα 50 τους κάνουν τραγικά λάθη,υπάρχουν και οι δυσλεκτικοί και γενικά κανείς δέν είναι <<άσφαλτος>>. Σχετικά με την ηλικία,εγώ μάλλον ήμουν το παιδί κουμπί γιατί στα 11 μου ήμουν ήδη στο Γυμνάσιο. Τώρα σχετικά με το script που ζητάει το παιδί,απ όσο ξέρω υπάρχουν add-ons για τον firefox,αλλα πιθανότατα ζητάει κάτι σαν το T9 λεξικό των κινητών τηλεφώνων
kastel Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Αν πρόκειται για πληκτρολόγηση σε forums και χρησιμοποιείς το Firefox, βάλε το extension Greek spelling dictionary. Επίσης αν χρησιμοποιείς Thunderbird βάλε το extension spell-el.
mamouxalos Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ποιό πουλάκι πέταξε;:evil: Όσο ζείς μαθαίνεις, αυτό έχω μάθει απο τον βίο μου στα θρανία...Και τι σημαίνει "μαθαίνεις ορθογραφία μέχρι τότε";Υπάρχουν και άνθρωποι που στα 50 τους κάνουν τραγικά λάθη,υπάρχουν και οι δυσλεκτικοί και γενικά κανείς δέν είναι <<άσφαλτος>>. Σχετικά με την ηλικία,εγώ μάλλον ήμουν το παιδί κουμπί γιατί στα 11 μου ήμουν ήδη στο Γυμνάσιο. Τώρα σχετικά με το script που ζητάει το παιδί,απ όσο ξέρω υπάρχουν add-ons για τον firefox,αλλα πιθανότατα ζητάει κάτι σαν το T9 λεξικό των κινητών τηλεφώνων Το θέμα αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση και το forum του insomnia δεν είναι ο κατάλληλος τόπος.
Lorea Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Για μένα προτιμοτέρο να μην χρησιμοποιεις τα script θα ταλαιπωρηθεις λιγάκι στην αρχή αλλά μετα θα είανι θέμα συνηθειας, άλλωστε για τα ορθογραφικά λάθη υπαρχουν ενα σωρό proofing tools που σου επιτρεπουν να είσαι ήσυχος απο αυτό το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.